Sběr a výkup odpadů, druhotných surovin je určený pro občany, města i obce a také firmy. Materiály jsou po zpracování dodávané dalším odběratelům a jedná se o suroviny jako papír, plasty, železo, barevné kovy, sklo, elektromotory, kabeláže, elektroodpad a další. Ceny pro výkup jsou individuální a účtují se za kilogram.

Výkup, sběr druhotné suroviny, kovy Přerov, Olomoucký kraj
Naše firma nabízí výkup, zpracování: - barevné kovy (měděné, olověné, zinkové, hliníkové, cínové, směšné odpady) - železné kovy (železo, nerez, litina, ocel) - olověné akumulátory. Ekologická likvidace vozidel. Půjčovna, pronájem: - kontejnerové nůžky - kontejnery - nůžky na dělení materiálu.
Barevné kovy - výkup
Měď, bronz, hliník, zinek, olovo, cín.
Svoz železného odpadu kontejnery.
Organizujeme kontejnerový sběr dle požadavků zákazníka včetně bezplatného pronájmu kontejneru.
Kovový odpad - výkup a sběr.
Vykupujeme železný i neželezný odpad. Železný šrot, litina, nerez, elektromotory, kompresory.
Hladík - výkup kovového odpadu Kutná Hora, kovošrot Kolín
Firma Hladík Odpady s.r.o. nabízí výkup kovového odpadu, papíru i olověných akumulátorů. Naše firma vykoupí Váš kovový šrot na svých pobočkách v Kolíně, v Kutné Hoře, Čáslavi a v Trnávce u Chvaletic. V případě potřeby vyzvedneme Váš kovový odpad i papír přímo u Vás. Naše firma dále nabízí přistavení kontejnerů.
Kovošrot Sušice.
Kovošrot. Výkup: -kovový odpad-železo, litina, elektromotory, trafa, kabely elektrické -barevné kovy -odvoz zajistíme. Odvoz a likvidace: -železné konstrukce -strojní zařízení atd. -ekologická likvidace autovraků.
Technické služby Vlašim
Nabízené služby: -nákladní doprava tuzemská -prodej písků, drtí -údržba zeleně, opravy místních komunikací -pokládání zámkové dlažby, živice -sběrný dvůr, nebezpečné odpady.
Odvoz stavební sutě , kontejner.
Hledám firmu na odvoz stavební sutě ( směsné zdivo - vepřovice) pomocí kontejnerů. Nakládka přes víkend vlastními prostředky , vždy jen jeden kontejner.Požadujeme přistavení kontejneru , odvoz a uložení sutě z Obce Slatinice u Olomouce.
Likvidace odpady sanace demolice šrotace Broumov Hronov Náchod
Naše společnost LUTOMA, s.r.o. se zabývá především touto činností: - vykup zbytkové zásoby průmyslového charakteru - vykup kovových odpadů, šrotu v jakékoliv formě a množství po celé ČR - nabízíme zboží z nadnormativních zásob - nabízíme Vám řešení maximálního zhodnocení majetku úpadce - likvidujeme veškeré nebezpečné odpady např. barvy, ...
Čištění nádrží a jímek Praha
Společnost A.P.E. s.r.o. nabízí čištění nádrží a jímek včetně revizních prací dle ČSN 753415 a ČSN 750905. Služby: - čištění nádrží na skladování ropných látek - zkoušky těsnosti nádrží a potrubí dle ČSN 753415 - měření síly stěn ultrazvukovým tloušťkoměrem - odvoz a likvidace odpadů z jímek a nádrží - vystavení protokolu o technickém ...
Technické energetické sportovní ubytovací služby Polička
Naše firma T.E.S. s.r.o. se zabývá především technickým a sportovními službami. Sortiment poskytovaných služeb je velice rozsáhlý a v mnoha oborech. - služby technické - služby sportovní - služby energetické - služby ubytovací - bytová správa - provozování veřejného WC - vylepování plakátů - správa a údržba hřbitovů - stavební ...
Výkup zpracování kovového odpadu barevné kovy kovošrot Chrudim
Jednou za našich obchodních činností je výkup barevných kovů a zpracování kovového odpadu. Jsme schopni od Vás vykoupit nadbytečné zásoby, zlikvidovat technologické celky případně odkoupit movitý majetek firmy v likvidaci.
Výkup kovů Třinec
Výkup, zpracování a prodej železných a neželezných kovů. Výkup Pb akumulátorů. Přistavení kontejnerů a přeprava materiálu. Na provozovně 2 VZV, silniční mostová váha do nosnosti 30 tun, 2 menší cejchované digitální váhy do nosnosti 2 tun a 300kg, kolový nakládač FUCHS. Disponujeme potřebnou technikou na stříhání, pálení a lisování materiálu.
Zneškodňování, svoz, ukládání komunálního odpadu Uničov
EKO - UNIMED s.r.o. Vám nabízí: - zneškodňování komunálního odpadu - svoz odpadu vlastní svozovou technikou, technikou partnerů a z části vlastní dopravou producentů odpadu - svoz odpadu z popelnic a kontejnerů včetně uložení na skládku v Medlově - ukládání odpadů za výhodných cenových podmínek - mobilní svoz nebezpečné složky ...
Balící materiál, fólie, obalové suroviny Olomouc
Vykupujeme: -druhotné obalové suroviny. Zakázková výroba: -prokladové prvky z lepenky. Velkoobchod: -průtažné fixační fólie -samolepící pásky - PP, PE, PVC, krepové a papírové -vázací pásky (PP, PET, PES)pro fixaci na paletách-náhrada ocelové pásky -stroje a zařízení pro balení: -zařízení pro práci s vázacími páskami -zařízení pro ...
Likvidace autovraků, výkup kovového šrotu Olomouc
Provádíme ekologickou likvidaci autovraků. Vykupujeme a zpracováváme: - kovový šrot - barevné kovy - ocelové brikety - železné brikety. Lisujeme: - kovový odpad mobilním lisem - ocelové a litinové brikety. Odvoz zajistíme vlastní technikou.