Vysoký důraz se v posledních letech klade nejen na samotnou likvidaci odpadu včetně likvidace ekologické, ale i na jeho třídění a recyklaci. O následný odvoz odpadů, roztřídění, zpracování a efektivní likvidaci včetně recyklace se postarají specializované firmy.

Výkup kovů, kovošrot Lanškroun -  výkup železných a barevných kovů, kabelů, baterií
V okolí Lanškrouna zajišťujeme výkup železných a barevných kovů, výkup kabelů, výkup olověných baterií, dále nabízíme zpětný odběr elektrospotřebičů a ekologické likvidace kovového odpadu.
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Výkup firemních odpadů a zpracování kovošrotu – snadně a výhodně
Firma HULMAN – kovošrot s.r.o. se sídlem v Pohořelicích, se zabývá výkupem firemních odpadů a zpracováním kovošrotu a zaručí kvalitně odvedenou práci.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Výkup kabelů a elektroodpadu - výhodné ceny, vážení na digitálních váhách
Výkup měděných, hliníkových kabelů a elektroodpadu Vám za velmi výhodné ceny zajistíme u naší společnosti OPAMETAL s.r.o. ve Znojmě. Vykupovaný materiál pečlivě zvážíme na přesné digitální váze.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Znojmo
Program na ochranu ovzduší – vypracování rozptylové studie a odborného posudku
Na zpracování rozptylových studií, odborných posudků, a tvorbou dokumentů zaměřených na ochranu ovzduší se specializuje společnost E-expert, spol. s.r.o. v Praze.
E-expert, spol. s.r.o.
Výkup barevných kovů, kovového odpadu - profesionální služby
Obraťte se na společnost TROJEK, a.s. s působností ve Valašském Meziříčí a Hranicích, která se zabývá výkupem barevných kovů a kovového odpadu.
Trojek, a.s. Valašské Meziříčí
EKO-KOM, a.s. - nejvýznamnější hráč na trhu s obalovými odpady
EKO-KOM, a.s. je společnost, která se v České republice zabývá provozováním systému sběru a recyklace obalových odpadů. Společnost byla založena v roce 1997.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Kovošrot Lanškroun, vykupujeme použité olověné baterie, železo, kabely
V naší provozovně můžete odevzdat zdarma nepotřebné elektrospotřebiče - mimo televizorů a monitorů, vykupujeme železný odpad, barevné kovy, výkup kabelů, olověných baterií.
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Výkup kovů Trutnov, výkup železa Dvůr Králové, kovošrot Jaroměř
Zaměřujeme se přímo na výkup druhotných surovin jako je železo, barevné kovy, papíry a plasty.
Recyklační, sběrný dvůr na stavební odpad - prodej stavebního recyklátu za výhodné ceny
Martin Zelina provozuje sběrný dvůr na stavební odpad v Hulíně a Míškovicích. Na prodej je zde stavební recyklát vysoké kvality, který můžete využít mnoha způsoby.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Výkup kovů -  měď, hliník, mosaz, nerez, olovo
Výkup starých i nových drátů, plechů, třísek a špon a dalších produktů z mědi, hliníku, mosazi, nerezi a olova zajišťuje v okolí Znojma a Moravského Krumlova firma IB-MET.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Výroba plastové recykláty - regranuláty PP, HDPE, HIPS, ABS, PC/ABS, POM, PMMA
Firma REMIVA je zpracovatel plastových odpadů z výroby ve Zlínském kraji. Vyrábí plastové recykláty, regranuláty PP, HDPE, HIPS, ABS, PC/ABS, POM, PMMA. Využití mají v různých odvětvích průmyslu.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Posuzování vlivu záměrů na životní prostředí včetně všech dílčích analýz
Společnost WELL Consulting, s.r.o. se zabývá posuzováním vlivu záměrů na životní prostředí (EIA) včetně všech dílčích analýz.
Vrakoviště - likvidace autovraků moderní technikou s ekologickým zpracováním
Likvidaci autovraků provádí společnost Trojek a.s. v Ostravě, Mariánských Horách. Naše vrakoviště je vybaveno moderní technikou a autovraky zpracováváme výhradně ekologicky.
Trojek, a.s. Ostrava - Mariánské Hory
Vzdělávání dětí a mládeže v oblasti ekologie, životního prostředí a ochrany přírody
Obecně prospěšná společnost Naučné středisko ekologické výchovy Kladno - Čabárna, o.p.s. se zabývá vzděláváním dětí a mládeže v oblasti ekologie, životního prostředí a ochrany přírody.
Strojní čištění kanalizace - efektivní čištění odpadů, odpadních stoupaček, kanalizačního potrubí
Servisní práce v oblasti kanalizací poskytuje v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod firma PAVELKA - VTP s.r.o., zajistíme strojní čištění kanalizace, kanalizačního potrubí, stoupaček, odpadů.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Kovový odpad, železný šrot – výkup a zpracování za výhodné ceny
Výkup a zpracování kovového odpadu a železného šrotu v Ostravě za výhodné individuální ceny realizuje firma CENTROMAT s.r.o. Na zpracování odpadu používáme nejmodernějšími technologie.
CENTROMAT s.r.o.
Recyklace, zpracování zbytkového stavebního odpadu a suti
Ohledně recyklace, zpracování suti a jiného stavebního odpadu můžete oslovit firmu Martin Zelina Míškovice nedaleko Zlína i Kroměříže. Zajistíme vše spojené se recyklací.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Výkup automobilových, průmyslových katalyzátorů, filtrů pevných částic
Staré a již nepotřebné katalyzátory vykupuje v okolí Znojma a Moravského Krumlova firma IB – met. Vykoupíme automobilové a průmyslové katalyzátory a také filtry pevných částic.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Výkup železného a kovového šrotu, papírů a akumulátorů - Jaroslav Král
Pan Jaroslav Král z Roudnice nad Labem nabízí služby v oblasti výkupu železného a kovového šrotu, papíru nebo barevných kovů či kabelů.
Výroba a prodej krmiv pro zvířata, kafilérie, zpracování živočišného odpadu, asanace
Kvalitní krmivo pro hospodářská zvířata vyrábí společnost AGRIS spol. s r.o. sídlící v obci Medlov v Jihomoravském kraji. Dodáváme krmiva od masokostní přes krevní až po drůbeží moučku.
Nakládání s odpady Prostějov, Olomouc - kontejnerová doprava, svoz a odstranění odpadů
Společnost Nature, s.r.o. zajišťuje kontejnerovou dopravu a nakládání s odpady - svoz i odstranění odpadů. Působíme v regionu Prostějov a Olomouc.
Nature, s.r.o. Sběr, svoz, likvidace odpadů Prostějov
Kontejnerová doprava, přistavení, odvoz kontejnerů, odpadů Prostějov
Kontejnerové odpadové hospodářství obstará firma Nature z Prostějova. Naše kontejnerová doprava se postará o přistavení a odvoz kontejnerů na různé typy odpadů.
Nature, s.r.o. Sběr, svoz, likvidace odpadů Prostějov
Výkup barevného kovu a železného šrotu za skvělé ceny
O výkup barevného kovu nebo železného šrotu se postará společnost IB-MET s.r.o. nedaleko Znojma, která vám nabídne skvělé ceny za váš kovový odpad.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Kovošrot Opava - výkup, sběr, zpracování barevných kovů a kovového odpadu
Sběrem, výkupem a kompletním zpracováním barevných kovů a kovového odpadu se zabývá nejvýznamnější tuzemská firma Trojek a.s. s provozovnou v Opavě, která má nejvyšší technickou vybavenost.
Trojek, a.s. Opava
Výkup, zpracování železa, železného šrotu, kovových materiálů, kovošrot
Zpracováním a výkupem železného šrotu, kovových materiálů jako je měď, ocel, hliník, olovo, litina, elektrokabely, bronz, se zabývá firma IB - MET s.r.o., z Moravského Krumlova.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů