Vysoký důraz se v posledních letech klade nejen na samotnou likvidaci odpadu včetně likvidace ekologické, ale i na jeho třídění a recyklaci. O následný odvoz odpadů, roztřídění, zpracování a efektivní likvidaci včetně recyklace se postarají specializované firmy.

Spolehlivý výkup vozidel, zajištění odtahu, rychlé vyplacení peněz na účet
Provozovna firmy FERRUM s.r.o. v Táboře Vám poskytuje spolehlivý výkup vozidel včetně zajištění odtahu a rychlého vyplacení peněz na Váš účet.
FERRUM s.r.o.
Kovošrot Kolín - výkup, sběr, odvoz a ekologické zpracování kovového odpadu
Sběrem, výkupem, odvozem a ekologickým zpracováním železného, neželezného barevného kovu a dalšího kovového odpadu se zabývá společnost Trojek a.s. s provozovnou v Kolíně.
Trojek, a.s. Kolín
Výkup plastových odpadů z výroby - zpracujeme i nadrozměrné plastové odpady
Společnost Remiva s.r.o. z regionu Zlínský kraj zajišťuje výkup plastových odpadů z výroby a následnou recyklaci. Naše špičkové vybavení umožňuje zpracovat i nadrozměrné plastové odpady.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Likvidace odpadů, výkup železného šrotu - Váš partner pro výkup odpadu
Váš partner pro výkup železného odpadu je firma CENTROMAT s.r.o. z Ostravy, kde se Vám postarají o likvidaci odpadů a výkup železného šrotu a kovošrotu.
CENTROMAT s.r.o.
Výkup autobaterií za výhodné ceny, jejich sběr a další zpracování
Výkup a sběr všech druhů vyřazených autobaterií za atraktivní ceny a jejich další zpracování zajistí specializované šrotiště na nebezpečné odpady, firma Trojek a.s. v Ostravě.
Trojek, a.s. Ostrava - Přívoz
Průmyslový sběrný dvůr pro odkládání odpadu plastového, papírového, kovového, směsného
Firmy i občasné z lokality Chropyně, Kroměříž mohou využít Průmyslový sběrný dvůr firmy ROBICONT pro odkládání plastového, papírového, kovového u směsného odpadu.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Zpracování žádosti o podporu z Národního programu Životní prostředí, dotaci z Modernizačního Fondu
Firma E-expert, spol. s r.o. z Ostravy zpracuje pro své klienty žádost o podporu z Národního programu Životní prostředí nebo žádost o dotaci, případně emisní posudek pro Modernizační Fond.
E-expert, spol. s r.o.
Lisování, tváření plastů, zpracování plastových odpadů z výroby
Využijte firmu Remiva Chropyně, která má moderní stroje na lisování a tváření plastů a zpracování plastových odpadů z výroby tak vyřeší za Vás.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Zajistíme Vám pravidelný servis vývozu, odvozu nebo svozu odpadů z firem
Sháníte-li pravidelný servis v oblasti vývozu, odvozu nebo svozu odpadů z Vaší firmy, obraťte se na společnost HULMAN – kovošrot s.r.o. se sídlem v Pohořelicích.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Vyvýšené záhony z materiálu Traplast™ Vám umožní pěstovat rostliny na balkóně i před domem
Společnost Transform, a.s. z Lázní Bohdaneč se zabývá recyklací plastového odpadu a nabízí pro Vás pěstební kompostéry z materiálu Traplast™.
Čerpání a vývoz fekálií a tukových lapolů – moderní vozy a bezkonkurenční cena
Čerpání a vývoz fekálií a tukových lapolů z kuchyňského odpadu či kalů ze septiků a žump zajišťuje svými moderními vozy v okolí Opavy a Ostravy společnost S-KONTROL s.r.o.
S-KONTROL s.r.o. Vývoz septiků a žump Opava
Svoz a likvidace bioodpadu v regionu Zlínský kraj-biologický odpad
Společnost ROBICONT Chropyně zajišťuje v regionu Kroměříž, Zlínský kraj přistavení kontejneru na biologický odpad a následný svoz a likvidace bioodpadu.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Výkup kabelů a elektroodpadu - výhodné ceny, přesné digitální váhy
Výkup kabelů, elektroodpadu za výhodné ceny Vám zajistí společnost OPAMETAL s.r.o. v Opavě na ulici Vančurova, kde vše zváží na přesných digitálních váhách.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Výkup železných a barevných kovů, kovošrot, výkup za výhodné ceny
Výkup železných a barevných kovů - železo, mosaz, ocel, měď, ocel, elektrokabely, kovošrot Vám za velice výhodné ceny odkoupí firma FERRUM s.r.o., s provozem v Třebíči.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Recyklace pěnového polystyrenu do formy regranulátu - Remistyren
Společnost Remiva s.r.o. z regionu Kroměříž, se zabývá recyklací pěnového polystyrenu do formy regranulátu, který dále prodává pod názvem Remistyren. Všechny dodávané granuláty jsou homogenizovány.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Recyklace, skládkování stavebních odpadů - odvoz odpadů ze stavby
Kamenolom Žlutava provádí recyklace, skládkování stavebních odpadů. Postaráme se o odvoz odpadů ze stavby - dopravu zajistíme v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště.
Kamenolom Žlutava s.r.o.
Projekty pro revitalizaci malých vodních ploch - tůně, mokřady, rybníky a malé vodní toky
Firma ARVITA P Zlín zpracuje projekty pro revitalizaci malých vodních ploch, např. pro rybníky, tůně a mokřady. Připravíme projekty i pro žádost o dotace z OPŽP prioritní osa 4.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Žádost, vyřízení, zpracování dotace z operačního programu Životního prostředí – OPŽP, Ostrava
Žádost, vyřízení, zpracování dotace z Operačního programu Životního prostředí OPŽP realizuje společnost E-expert spol. s r.o., která poskytuje svým klientům možnost získání finanční podpory OPŽP.
E-expert, spol. s r.o.
Sběrné suroviny Ostrava - výkup železa, šrotu i papíru za výhodné výkupní ceny
Společnost Demonta T, s.r.o. se zaměřuje na sběrné suroviny v Ostravě. Ve svém areálu vykupuje nejenom železo a šrot, ale také papír za výhodné výkupní ceny.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Compoundace plastových materiálů-výroba, plastových compoundů, kompozitů na míru
Při zpracování plastových materiálů přichází s novou technologií Compoundace firma REMIVA, z regionu Kroměříž-Zlínský kraj. Jde o výrobu plastových compoundů, kompozitů na míru zákazníkovi.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Výkup kovů a odpadů, kovošrot – bezplatný odvoz či kontejner
Společnost FERRUM s.r.o. z Třebíče provozuje kovošrot a provádí likvidaci aut. Vykupujeme kovy jako je železo, hliník, měď, mosaz, ale i kabely, autobaterie nebo katalyzátory. Zdarma kontejner.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Výkup a likvidace odpadního dřeva - z demolic, palety, kancelářský nábytek, altány, větve
Firma JM - KOVY s.r.o. vykupuje odpadní dřevo všeho druhu v okolí Bruntálu a Krnova. Likvidujeme palety, kancelářský nábytek, větve, bedny, řezivo, obalový materiál, a také stavební dřevo z demolic.
JM - KOVY s.r.o. Kovošrot Bruntál
Čištění dešťových svodů – dokonale vyčištěné ucpané rýny, okapy a žlaby
Na čištění dešťových svodů, ucpané rýny, okapy a žlaby se v okolí Opavy a Ostravy zaměřují odborníci ze společnosti S-KONTROL s.r.o., která se specializuje na čištění a monitoring kanalizací.
S-KONTROL s.r.o. Čištění, monitoring kanalizací Opava
Výkup šrotu, železa a barevných kovů - super výkupní ceny
Společnost Demonta T, s.r.o. od Vás vykoupí za výhodné výkupní ceny železné i barevné kovy, včetně kovového odpadu a šrotu v Ostravě a Karviné.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Výkup a zpracování kovového, ocelového a litinového odpadu
Naše společnost Centromat s.r.o. v Havířově se zabývá svozem, výkupem i zpracováním kovošrotu a veškerého železného odpadu, který upravuje moderní technikou.
CENTROMAT s.r.o.