Vysoký důraz se v posledních letech klade nejen na samotnou likvidaci odpadu včetně likvidace ekologické, ale i na jeho třídění a recyklaci. O následný odvoz odpadů, roztřídění, zpracování a efektivní likvidaci včetně recyklace se postarají specializované firmy.

Rozpalování a dělení nadrozměrných kovových celků pro snadnější přepravu a likvidaci
Na rozpalování a dělení nadrozměrných kovových celků pro snadnější přepravu a likvidaci se zaměřuje specialista na zpracování kovového odpadu – HULMAN - kovošrot s.r.o. působící v Pohořelicích.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Výrobce lepenky, kartonáže a výkup sběru Novosedlice
Tradiční papírny s klasickou výrobou lepenkového kartonu v Teplicích, výkup sběru od 100 kg, možnost skartace důvěrných dokumentů realizuje společnost Severočeská papírna, s.r.o.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Kovošrot Valašské Meziříčí - výkup, prodej, sběr a zpracování kovového odpadu
Výkupem, sběrem a kompletním zpracováním kovového odpadu se zabývá společnost Trojek a.s. s provozovnou ve Valašském Meziříčí, která poskytuje kvalitní služby i těm největším ocelářským firmám.
Trojek, a.s. Valašské Meziříčí
Ekologická likvidace vozidla, vyřazení z evidence a jeho odvoz na vrakoviště
Komplexní služby týkající se odvozu autovraku na vrakoviště, ekologickou likvidaci a zajištění vyřazení vozidla z evidence zajišťují profesionálové ze společnosti Autovrakoviště Šenk z Letovic.
Jiří Šenk Autovrakoviště Blansko
Demolice, likvidace kovů a objemných kovových celků
Specializací Sběrny Havířov jsou demolice a likvidace kovů, ať už průmyslové pece, haly, dopravníky, ocelové komíny. Práce provádíme především v regionech Ostrava, Karviná, Frýdek Místek.
Sběrna Havířov
Výkup aut a autovraku s ekologickou likvidací
Společnost EKOMORAVA vykupuje pojízdná auta a nepojízdné autovraky, zařídí ekologickou likvidaci. Odtah vozidla nonstop. Pro zákazníky ze Vsetína a Rožnova pod Radhoštěm odtah zdarma!
EKOMORAVA Bc. Zdeněk Filip
Výkopové práce, recyklace stavební suti a prodej recyklátu v ZDV Fryšták
Středisko mechanizace ZDV Fryšták nabízí pro firmy i veřejnost z regionu Zlín provedení recyklace stavební suti, prodej recyklátu i výkopové práce.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
ABA-AZA s.r.o.: Váš spolehlivý partner v recyklaci a výkupu v Trutnově
V ABA-AZA s.r.o. přeměňujeme odpad na zdroj: výkup železa, barevných kovů, papíru, autobaterií, ekologická likvidace autovraků a prodej ekologických briket a pelet.
ABA-AZA s.r.o. Druhotné suroviny Trutnov
Doklad o ekologické likvidaci vozu Vám umožní vyřazení vozidla z provozu, odhlášení z registru vozidel
Firma Salvage-UH s.r.o. provozuje Autovrakoviště Kunovice - vystaví vám po převzetí vozidla doklad o ekologické likvidaci vozu, je nutný k odhlášení z registru vozidel a vyřazení vozidla z provozu.
Salvage-UH s.r.o. Autovrakoviště Kunovice
Služby separovaného sběru odpadu, třídění a recyklace odpadu
Chcete chránit životní prostředí? Společnost Ekoselect a.s. vám nabízí komplexní služby v oblasti separovaného sběru odpadu, třídění a recyklace odpadu.
Ekoselect a.s.
Pořízení elektromobilu k podnikatelským účelům pana Tomáše Toběrného
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost – Nízkouhlíkové technologie – Elektromobilita – IV. výzva.
Bc. Tomáš Toběrný Dojící technika
Biologický odpad-svoz a likvidace bioodpadu v regionu Olomoucký kraj
Firma ROBICONT Chropyně obstará svoz a likvidaci bioodpadu v okrese Přerov, Prostějov. Zajistíme přistavení kontejneru na biologický odpad na domluvené místo.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Pořízení elektromobilu díky spolufinancování z OP PIK firmou Faremní technika Bc. Tomáš Toběrný
S využitím podpory z operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost si firma Faremní technika Bc. Tomáš Toběrný z Velkých Albrechtic pořídila elektromobil pro podnikatelské účely.
Bc. Tomáš Toběrný Dojící technika
Vývoz žump, septiků a odpadních vod – kanalizační služby nejen pro majitele domů
Komplexní služby čerpání odpadních vod a vývoz žump a septiků provádí společnost S-KONTROL s. r. o. pro domácnosti i firmy v oblastech Opavy a Ostravy.
S-KONTROL s.r.o. Vývoz septiků a žump Opava
Projekty, poradenství, posudky a studie v oboru ochrany přírody, obnovy krajiny a zemědělského půdního fondu
Projekční kancelář ARVITA P Zlín, připravuje projekty, posudky a studie v oboru ochrana přírody, obnova krajiny a zemědělský půdní fond.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Výhodný výkup a likvidace kovového, železného šrotu
O likvidaci a výhodný výkup kovového, železného šrotu se vám postará firma Demonta T, s.r.o.. Své služby zajišťuje pro zákazníky z Kněževsi, Kladna i Rakovníku včetně možnosti přistavení kontejneru.
Demonta T, s.r.o. Výkup železa a kovošrot Rakovník
Drtička kabelů - inovativní řešení pro ekologické zpracování kabelů s Kovošrot Pirkl
Kovošrot Pirkl přináší revoluční metody v oblasti zpracování kabelů, včetně použití moderní drtičky kabelů, která zajišťuje efektivní a ekologickou recyklaci.
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Výkup, prodej a zpracování kovového odpadu a barevných kovů
Společnost TROJEK, a.s. Vám jako nejvýznamnější tuzemská firma s nejvyšší technickou vybaveností v České republice exkluzivně nabízí výkup, prodej a zpracování kovového odpadu a barevných kovů.
Trojek, a.s. Ostrava - Přívoz
Výroba compoundů plněných skelným vláknem - nová compoundační linka
Ve firmě REMIVA, s.r.o. je nově instalována compoundační linka pro výrobu compoundů plněných skelným vláknem. Volnou kapacitu tedy můžeme nabídnout novým i stálým zákazníkům nejen ve Zlínském kraji.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Odvoz, likvidace odpadu pro firmy, města, domácnosti
Firmy, města i domácnosti produkují komunální, biologický a jiný odpad, v regionu Zlínský a Olomoucký kraj se postará o přistavení kontejneru, svoz a likvidaci odpadu společnost ROBICONT Chropyně.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Výměna kotlů, rekonstrukce výměníkových stanic
Pokud vám dosloužil starý kotel a chystáte se na jeho výměnu, pak kontaktujte firmu Wagner instalace, která vám se vším pomůže. Také zajistí rekonstrukci výměníkových stanic v Zábřehu i Šumperku.
Wagner instalace s.r.o.
Výkup plastového odpadu - plastový technologický odpad z výroby vykoupíme a zpracujeme
Ve firmě Remiva s.r.o. se zabýváme výkupem plastového odpadu. Vykoupíme a zpracujeme plastový technologický odpad z výroby. Spolupracují s námi firmy převážně z lokality Zlínský, Jihomoravský kraj.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Vývoz žump, jímek a septiků fekálním vozem s velkým objemem a délkou hadice za přijatelnou cenu
Vývoz žump, jímek a septiků fekálním vozem s délkou hadice až 60 metrů za přijatelnou cenu v Opavě, Ostravě a celém Moravskoslezském kraji zajišťuje společnost S-KONTROL s.r.o.
S-KONTROL s.r.o. Vývoz septiků a žump Opava
Ekologická likvidace autovraků, nepojízdného vozidla a vystavení potvrzení
FERRUM s.r.o. s provozovnou v Táboře je certifikovanou firmou, která zajistí ekologickou likvidaci nepojízdného vozidla včetně vystavení originálního potvrzení zdarma.
FERRUM s.r.o.
Barevné či železné kovy a kovový odpad vykoupíme za nejlepší ceny
Společnost Demonta T, s.r.o. se zaměřuje na výkup železných i barevných kovů a kovového odpadu nejen v Ostravě a okolí, má pobočky v Moravskoslezském, Ústeckém a Středočeském kraji.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů