Restaurace poskytují různé možnosti stravování, cateringové služby i rozvoz jídel. Můžete si tak vychutnat denní menu, minutková jídla, dezerty i nápoje a speciality různých druhů kuchyní jako české, italské, čínské, thajské, mexické, francouzské, řecké, maďarské, ryby a mořské plody, steaky a steakhousy, vegetariánská jídla a další možnosti.

Rodinný penzion s parkováním, s restaurací - ubytování se snídaní, stravováním, cateringem
Penzion Na Jízdárně Kroměříž, s vlastní restaurací, nabízí hostům ubytování se stravováním ve formě snídaní. Ubytovaní hosté mají zajištěno i parkování u objektu.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Soukromá oslava v restauraci, v salonku - oslava narozenin, promoce
Ve stylové restauraci Selská KRČMA Otrokovice můžete uspořádat oslavu v salonku. V naší restauraci bude Vaše soukromá oslava narozenin či promoce výjimečná.
Stylová restaurace připraví speciality na objednávku - pečená kachna, tatarák
Stylová restaurace Selská KRČMA Otrokovice připraví speciality na objednávku - naše pečená kachna, naložená vepřová krkovice či tatarák stojí za ochutnání, nutné objednání 1-2 dny předem.
Restaurace Selská krčma Otrokovice pro rodinné, firemní akce i denní menu
Skvělé prostředí pro rodinné oslavy i firemní akce najdete v Restauraci Selská krčma Otrokovice. Připravujeme menu pro soukromé akce i obědové, denní menu pro všední dny.
Pořádání firemní, soukromé akce, oslavy - rauty, občerstvení
Příjemné prostory pro pořádání firemní či soukromé akce, oslavy má Restaurace Na Rynku Kroměříž. Zajistíme občerstvení, rauty.
Restaurace Na Rynku Kroměříž RK Scéna s.r.o.
Kavárna s parkováním zdarma, kde jsou domácí zákusky, skvělá káva, zmrzlina Adria
Kavárna Nakafe v Kroměříži je klidným místem pro posezení u skvělé kávy s přáteli i pro rodiče s dětmi. Hosté mají u nás parkování zdarma. Můžete si k nám přijít pro domácí zákusky, koláče a zmrzlinu.
Svatební hostina ve stylové restauraci Selská KRČMA
Netradiční prostředí ve stylové restauraci Selská KRČMA Otrokovice u Zlína je ideální pro pořádání menší svatební hostiny. Pro hosty je k dispozici i letní zahrádka.
Na meníčka do restaurace Selská Krčma-obědové, týdenní menu mailem zdarma
Restaurace Selská Krčma Otrokovice na požádání zasílá obědové, týdenní menu mailem zdarma. Plánovaná meníčka aktualizujeme pravidelně na našem webu.
Catering pro každou příležitost-teplý, studený raut na oslavy, svatby
Firma Jospo a.s. zrealizuje catering na oslavy, svatby, pro každou příležitost. Připraví teplý i studený raut a dopraví až k Vám - v okrese Zlín, Kroměříž, Přerov.
Rozvoz chlazených, teplých jídel do firem, prodejen-závodní stravování
Závodní stravování v regionu Zlínský kraj, Přerov zajistí firma JOSPO Holešov. Nabízíme rozvoz teplých a chlazených jídel.
Restaurace s letní terasou, kavárna a bowling - bezbariérový přístup
Při návštěvě Kroměříže můžete zavítat do Restaurace, kavárny Scéna, kde Vám kuchaři dopřejí gastronomický zážitek. Naše restaurace je s bezbariérovým přístupem, s bowlingem a letní terasou.
Restaurace Na Rynku Kroměříž RK Scéna s.r.o.
Dobré jídlo, pití ochutnejte při letní dovolené - grilovaná kolena, žebra, sele
Ideální místo při letní dovolené, kde dostanete dobré jídlo, pití a speciality jako grilovaná kolena, žebra či sele, to je Kavárna U PŘÍVOZU Spytihněv - v regionu Zlínský kraj.
Výroba, prodej, dovoz chlazených, teplých jídel, polévek
35 druhů chlazených jídel a 4 druhy polévek nabízí firma JOSPO Holešov. Výroba, prodej i dovoz chlazených i teplých jídel domů i do firem v regionu Přerov, Zlínský kraj.
Nabídka teplých jídel, polévek-rozvoz teplé stravy domů, pro firmy
O rozvoz teplé stravy až domů či do firmy se postará v okrese Přerov, Zlín a Kroměříž firma JOSPO Holešov. Naše nabídka teplých jídel a polévek je velmi bohatá.
Restaurace Selská krčma-stylová restaurace venkovského stylu s tradicí
Stylová restaurace venkovského stylu s tradicí, ideální pro soukromou i firemní akci - Selská KRČMA Otrokovice.
Svatební hostina, raut - catering na svatbu
Společnost JOSPO a.s. zajistí catering na svatbu, dodáme občerstvení na místo konání. Připravíme svatební hostiny - slavnostní menu i bohatý raut. Působíme po celé ČR, převážně v okolí Zlína.
Chlazená hotová jídla, rauty, závodní stravování-rozvoz
Firma JOSPO Holešov zajistí chlazená hotová jídla pro závodní stravování. Připraví i teplé rauty. Postaráme se o rozvoz v okrese Kroměříž, Přerov.
Catering, svatby, firemní akce, slavnostní menu na klíč
Kompletní catering i slavnostní menu na klíč na svatby, firemní akce i soukromé akce připraví firma Jospo a.s. Obracejte se na nás v regionu Zlín, Kroměříž i Přerov.
Grilované maso, koleno, grilovaná krkovice Uherské Hradiště, Zlín
Pokud si rádi dopřejete dobrá jídla, správnou volbou je Kavárna U PŘÍVOZU ve Spytihněvi, která nabízí grilované speciality - maso, koleno, kuře, grilovaná žebra či krkovice. Naši kavárnu najdete jen 10km od Uherského Hradiště a 20km od Zlína. Jen u nás velký výběr grilovaných specialit i masa: -grilovaná vepřová kolena, žebra, krkovička ...
Nabídka chlazených, balených jídel a polévek-rozvoz, prodej
Firma JOSPO Holešov je dodavatel chlazených balených jídel a polévek v okrese Kroměříž, Přerov, Zlín. Nabídka je široká. Objednejte si rozvoz jídla do Vaší firmy, domácnosti.
Restaurace s parkováním autobusů Kroměříž-obědy pro zájezdy až 80 osob
Penzion Na Jízdárně Kroměříž zajistí obědy pro zájezdy - naše restaurace uvítá plný autobus turistů i děti na školním výletě. Parkování pro autobusy zajištěno.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Závodní stravování, výroba jídel pro firmy-kompletní řešení společného stravování
Společnost JOSPO Holešov poskytuje kompletní řešení společného stravování. V rámci závodního stravování zabezpečíme výrobu a výdej jídel pro firmy v regionu Zlín, Kroměříž, Přerov.
Občerstvení na klíč pro slavnostní příležitosti
Firma JOSPO a.s. Holešov má bohaté zkušenosti s přípravou občerstvení pro různé slavnostní příležitosti. Působí v lokalitě Kroměříž, Zlínský kraj.
Realizace cateringu - teplé rauty, občerstvení pro větší i menší akce
Společnost JOSPO a.s. se postará o realizaci cateringu v lokalitě Zlínský kraj, Přerov, Kroměříž. Připravíme teplé rauty, občerstvení pro větší i menší akce, pro všechny typy společností.
Soukromé oslavy, firemní akce, vánoční večírky, teambuilding, školení v restauraci
V Hotelu a restauraci U Racka najdete příjemné prostředí pro soukromé i firemní akce, vánoční večírky, školení, teambulding s možností ubytování. Najdete nás v Ostrožské Nové Vsi u Uherského Hradiště.