Restaurace poskytují různé možnosti stravování, cateringové služby i rozvoz jídel. Můžete si tak vychutnat denní menu, minutková jídla, dezerty i nápoje a speciality různých druhů kuchyní jako české, italské, čínské, thajské, mexické, francouzské, řecké, maďarské, ryby a mořské plody, steaky a steakhousy, vegetariánská jídla a další možnosti.

Nejlepší pizza, burgery na soukromé akce - doprava jídla, rezervace prostor
Restaurace Mozaika UH s.r.o. Uherské Hradiště přijímá rezervace na soukromé akce, dopravu jídla - naší specialitou v rámci občerstvení jsou burgery a pizza.
Rozvoz jídla v okruhu 7km od Zlína - sushi, kebab, pizza Na Papuči, jídlo z Makalu, KFC, McDonald až domů
Pádím.cz je tu pro Vás, pokud máte chuť nechat si dovézt jídlo domů. Zajistíme rozvoz jídla v okruhu 7km od Zlína. Objednat si můžete sushi, kebab, pizzu, jídlo z Makalu, KFC, McDonald i jiné.
Kavárna v příjemném prostředí s kvalitní italskou kávou
Chcete si vychutnat kvalitní italskou kávu a poklábosit s kamarádkou? Navštivte kavárnu Café Bar Rosso Nero ve Valašském Meziříčí - příjemné prostředí vám umožní si vychutnat každý doušek kávy.
Café Bar Rosso Nero
Soukromé, firemní oslavy, denní menu - restaurace Otrokovice
Selská KRČMA Otrokovice je známá restaurace nedaleko Zlína, oblíbená pro soukromé rodinné oslavy a firemní akce. Také dělají skvělé denní menu.
Na speciality, zvěřinové, husí, vepřové hody do restaurace Selská krčma
Retaurace Selská KRČMA Otrokovice připravuje po celý rok zvěřinové, husí či vepřové hody. Přijďte ochutnat speciality do stylové restaurace nedaleko Zlína.
Teplé, masové rauty, grilované vepřové, kuřecí maso
V Kavárně U přívozu Spytihněv nedaleko Uherského Hradiště je možné uspořádat rodinnou oslavu - připravíme teplé, masové rauty, grilované vepřové, kuřecí maso a další speciality na Vaše přání.
Grilovaná kolena, žebra, krkovice a další speciality z grilu
Kavárna U PŘÍVOZU Spytihněv připraví grilovaná kolena, žebra, krkovice i další speciality. Možné objednat dovoz na soukromé akce. Najdete nás 10km od Zlína i Uherského Hradiště.
Příjemné ubytování v motorestu poblíž centra Uherského Brodu - aktivity v okolí
Motorest Štěpán najdete poblíž centra Uherského Brodu. Čeká Vás příjemné ubytování s rodinnou atmosférou. Snadno si vyberete i aktivity v okolí.
Salónek pro firemní večírky, oslavy, svatební, smuteční hostiny - možnost ubytování v motorestu
V Motorestu Štěpán Uherský Brod je k dispozici klimatizovaný salonek pro firemní večírky, různé oslavy, svatební i smuteční hostiny. Hosté si mohou domluvit ubytování přímo v motorestu.
Ubytování v regionu Luhačovicko - pro rodiny s dětmi, pro páry
Motorest Štěpán Uherský Brod najdete zhruba 10km od Luhačovic, má tedy ideální polohu pro výlety v regionu Zlínsko, Luhačovicko. Poskytujeme ubytování pro páry i pro rodiny s dětmi.
Tradiční Svatomartinské husí hody - pečená husa a další speciality
Hotel a restaurace U RACKA v Ostrožské Nové Vsi u Uherského Hradiště pořádá své tradiční Svatomartinské husí hody. Těšit se můžete na husí speciality. Rezervace míst je nutná.
Restaurace se specializací na českou kuchyni vaří obědy a připraví rauty na firemní, soukromé akce
Restaurace U Vágnerů Zlín-Želechovice se specializuje na českou kuchyni. Ve všední dny vaří obědy a dle domluvy připraví rauty na firemní i soukromé akce. Aktuálně 10-18.11. Martinské husí hody.
Pražírna kávy a kavárna - kvalitní čerstvá káva a dezert každý den
Pražírna kávy JAMAI CAFE zve k posezení do své provozovny v Kroměříži. U nás je každý den připravena kvalitní čerstvá káva a lehké dezerty i osvěžující domácí limonády.
Grilované speciality, grilování v Zámecké restauraci v Holešově
V Zámecké restauraci v Holešově připraví v letní sezóně grilované speciality, grilování probíhá každý pátek a sobotu po celé léto.
Levné, dlouhodobé ubytování pro řemeslníky, zaměstnance firem
Penzion-pivnice Velký bazar Otrokovice poskytuje levné dlouhodobé ubytování pro řemeslníky a zaměstnance firem, kteří potřebují zajistit ubytování v okolí Zlína.
Ubytování se snídaní u hranic SR, ČR - motorest s parkovištěm
Motorest Štěpán Uherský Brod má ideální polohu nedaleko hranic SR-ČR. Jde o ubytovací zařízení i s parkovištěm. Příjemné ubytování se snídaní si můžete domluvit celoročně.
Grilované speciality z Kavárny U Přívozu - přijďte podráždit chuťové buňky
Nenechejte si ujít grilované speciality z Kavárny U Přívozu - dopřejte si gastronomický zážitek a přijďte podráždit chuťové buňky. Nejdete nás v obci Spytihněv nedaleko Zlína i Uherského Hradiště.
Rodinný penzion, apartmán - dovolená pro rodiny v létě i zimě
Příjemnou dovolenou v létě i zimě prožijete v Kroměříži - Rodinný Penzion Na jízdárně je ideálním místem pro rodiny, k dispozici je rodinný apartmán i dvoulůžkové pokoje s přistýlkou.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Klimatizovaná kavárna - rychlé snídaně, domácí limonády, výběrová káva, italské dezerty
Klimatizovaná kavárna LUSSO CAFFE Zlín zve k příjemnému posezení. Otevřeno máme celý den - připravíme Vám snídaně, svačiny, italské dezerty, kávu i domácí limonády.
Letní pobyt, rodinná dovolená - ubytování pro děti do 15 let zdarma
Na Hotelu Všemina si užijí děti i rodiče letní pobyt na plno. Ubytování pro děti do 15 let je zdarma. Díky animačnímu programu i výletům v okolí Zlína, Vsetína Vás čeká rodinná dovolená plná zábavy.
Na gurmánský zážitek i denní menu do Restaurace La Farfalla - Středomořská kuchyně
Do Restaurace La Farfalla Zlín můžete přijít na denní menu i speciality. Jídlo u nás je vždy gurmánský zážitek - vaříme z čerstvých surovin. Naši práci děláme s láskou.
Pizzerie ve Zlíně - domácí těstoviny, dezerty, pizza, speciality z čerstvých surovin
Restaurace - pizzerie Dal Conte Zlín, otevřená v prostorách bývalé pizzerie Barli, zve na pizzu, domácí těstoviny, dezerty. Vaříme vše z čerstvých surovin.
Rozvoz obědů, jídla - chutné denní menu z kvalitních surovin bez chemie
Chutné denní menu z kvalitních surovin a bez zbytečné chemie zajišťuje Restaurace Zubr ve Zlíně, která obědy rozváží také do Otrokovic, Napajedel i Spytihněvi. Využijte jednoduchého dovozu jídla.
Zábavní park, Dětský svět Kroměříž - venkovní a vnitřní atrakce, zvýhodněné vstupné pro MŠ, ZŠ
Dětský svět Kroměříž je zábavní park pro děti, kde najdete atrakce vnitřní i venkovní. Máme zvýhodněné vstupné pro MŠ a ZŠ a připravujeme i další výhodné akce pro rodiny s dětmi.
Výborné denní menu - tradiční jídlo až k vám domů, dovoz zdarma
Výborné denní menu si můžete bez práce a jednoduše vychutnat v pohodlí vašeho domova. Tradiční jídla restaurace Zubr totiž rozvážíme zdarma do Kroměříže, Holešova i Hulína.