Restaurace poskytují různé možnosti stravování, cateringové služby i rozvoz jídel. Můžete si tak vychutnat denní menu, minutková jídla, dezerty i nápoje a speciality různých druhů kuchyní jako české, italské, čínské, thajské, mexické, francouzské, řecké, maďarské, ryby a mořské plody, steaky a steakhousy, vegetariánská jídla a další možnosti.

Výjimečný gastronomický zážitek v podobě vícechodového gourmet menu doplněného víny vybraného vinaře
Špičkovou gastronomii a dokonalé snoubení pokrmů s vínem si vychutnáte v restauraci Hotelu Kraví hora v Bořeticích. Připravíme pro Vás vícechodové Gourmet menu doplněné víny vybraného vinaře.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Degustujte pravá francouzská vína jen v našem vinném sklípku
Uvažujete-li, kam vyrazit na degustaci pravých francouzských vín ať už s rodinou nebo s přáteli, pak neváhejte a navštivte naše vinařství v těsné blízkosti města Znojmo.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Penzion s vinným sklípkem pro rodiny s dětmi v klidném prostředí - parkování zdarma
Ubytování pro rodiny s dětmi v příjemném a klidném prostředí města Hustopeče u Brna vám zajistí penzion Herbenka. Nechybí u nás vinný sklípek a parkováním pro hosty je zdarma.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Vinařství Petr Novotný - skvělá česká vína a degustační nabídky s občerstvením
Vinařství Petr Novotný z Čejkovic v okrese Hodonín nabízí výborná odrůdová vína, která Vás okouzlí svou chutí i vůní a můžete si objednat i výhodné degustační balíčky.
Svatební oslava, svatební hostiny v pálavské vinárně a restauraci s ubytováním
Ve vinárně a restauraci Pension a restaurant FLORIÁN v Mikulově můžete uspořádat Vaši svatbu. Připravíme Vám svatební hostinu, občerstvení, jídelní tabuli a zajistíme ubytování pro novomanžele.
Vinný sklípek s ubytováním Pavlov u Mikulova - rodinný penzion uprostřed Pálavy
Hledáte vinný sklípek s ubytování za přijatelnou cenu? Rodinný penzion Florián uprostřed Pálavy je ideálním prostředím pro toulky vinicemi a krásnou přírodou.
Snídaně nebo polopenze s ubytováním na Znojemsku – bezstarostná dovolená
Pokud máte v plánu trávit svůj volný čas a ubytovat se na Znojemsku a chcete si vybrat pouze snídaně nebo polopenzi, navštivte Restauraci & Penzion U Fandy v Šatově.
Firemní akce v moravském vinném sklípku s občerstvením a degustací vína
Pozvěte své kolegy na firemní akci do moravského vinného sklípku. Vinný sklípek Herbenka v Hustopečích se postará o občerstvení i přísun vína po celou dobu události.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Ubytování pro cykloturisty s úschovnou kol v penzionu ve vinařské oblasti
Vydejte se na dovolenou na kole. Komfortní ubytování pro cykloturisty s úschovnou kol poskytuje ve vinařské oblasti Pálava Pension a restaurant FLORIÁN v Pavlově u Mikulova.
Na ochutnávky a degustace vín zavítejte do našeho vinařství
Spojte příjemné s užitečným a zavítejte do našeho vinařství VINO HORT v Dobšicích na Znojemsku, kde ochutnáte vynikající vína a zároveň se dozvíte další informace.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Ubytování v penzionu v Mikulově s restaurací na jižní Moravě
Ideálním místem pro ubytování v Mikulově je Pension a restaurant Florián. Poskytujeme nejen příjemné ubytování, ale i celodenní stravování v restauraci penzionu.
Prohlídka a degustace vína v Malovaném sklepě s originální výzdobou
Klenutý sklep s originální výzdobou od lidového umělce Maximilliana Appeltauera – to je Malovaný sklep ve Sedlešovicích u Znojma. Přijďte si prohlídnout tento jedinečný sklep a ochutnat unikátní víno.
Vinotéka Malovaný sklep
Posezení a oslava ve vinném sklepě - večeře a řízená degustace vína se sommeliérem
Posedět s blízkými a oslavovat různé události můžete ve Vinném sklepě a penzionu Herbenka v Hustopečích na Jižní Moravě. Zajistíme večeři, řízenou degustací vína se sommeliérem nebo cimbálovou muziku.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Pivovarská restaurace Zelená kočka, Brno
Kvalitní čepované pivo z pivovarů Moravia a Lucky Bastard nabízí pivovarská restaurace Zelená kočka v Brně.
Restaurace Pastouška Brno, místní speciality, slevové karty, česká kuchyně, řízky, žebra, meníčka
V restauraci Pastouška si určitě pochutnáte na tradiční české kuchyni jako je velký řízek, kuřecí křídla v chilli omáčce nebo naše pečená žebra, podáváme alkoholické a nealkoholické nápoje.
Apartmán pro čtyři až šest osob s vlastní kuchyní, jídelnou a obývacím pokojem
Pension a restaurant FLORIÁN v Pavlově poskytuje celoročně ubytování pro čtyři až šest osob v prostorném apartmánu s vlastí kuchyní, jídelnou i obývacím pokojem.
Vinný sklípek, posezení a degustace moravskýh vín Zaječí
Chcete přijet na jižní Moravu ochutnat, degustovat kvalitní moravské víno ve vinném sklípku s posezením. Potom přijeďte do obce Zaječí na jižní Moravě do Vinařství Herůfek a navštivte náš vinný sklípek kde Vám nabídneme ochutnávku kvalitního moravského vína, které si můžete také i zakoupit. V našem vinném sklípku pro Vás rádi připravíme ...
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Firemní akce, večírky a školení ve vinárně s řízenou degustací vína
Překvapte vaše kolegy a zaměstnance – zorganizujte firemní akci, školení nebo večírek ve vinárně Pension a restaurant FLORIÁN v Pavlově na jižní Moravě. Zajistíme pro Vás i řízenou degustaci vína.
Golf Hotel Austerlitz Vyškov, ubytování v pokojích a apartmánech, 18ti jamkového golfového hřiště
Ubytujte se v našem Golf Hotel Austerlitz ve Slavkově u Brna v okrese Vyškov, naskytne se Vám pěkné ubytování, dobré jídlo v restauraci, 18ti jamkového golfového hřiště s výhledem na zámek.
Rodinné oslavy, výročí i pořádání firemních setkání či seminářů v útulném penzionu v lednicko-valtickém areálu
Pořádání firemních setkání a seminářů, rodinných oslav či výročí i s možností ubytování zajistí v penzionu U Bohuša v Lednici na Jižní Moravě, sousedící přímo se zámeckým parkem.
Stravování a provozování prodeje zboží v kantýnách Brno, závodní stravování, česká kuchyně
Naše firma MR.PAINTER, spol. s r.o. podniká v oblasti stravování a provozování prodeje zboží v kantýnách.
Degustace kvalitního moravského vína - Císařské sklepy Horák
Pokud vám chutná víno a chcete mu i porozumět, pak navštivte vinařství Horák Čejč a vychutnejte si degustaci moravského vína v císařském sklepě, kde jsme zachovali původní architektonické prvky.
Císařské sklepy Horák
Ubytování penzion Myslivna Lednice, restaurace s pivnicí, vinné exkurze, možnost ubytování psů
Penzion Myslivna se nachází na území Lednicko-valtického areálu v obci Lednice a nabízí ubytování s kapacitou 38 lůžek, v apartmánech a dvou až čtyřlůžkových pokojích.
Moravské vinařství Víno Zmeko – prodej, ubytování a degustace tradičních vín
Nabídka moravských tradičních vín, prodej v kamenných obchodech nebo e-shopu, řízené degustace s hudbou a občerstvením s jedinečnou atmosférou, realizace svateb a oslav, ubytování v okolí vinařství.
VÍNO ZMEKO
Pension Pod sýpkou Lomnice, bezbariérové ubytování, restaurace s letní zahrádkou, bazén, sauna
Rádi Vás ubytujeme ve 2,3 a 4 lůžkových pokojích s vlastním soc. zařízením. Je k dispozici také společná kuchyňka a samozřejmostí je prostorné parkoviště v areálu.