Restaurace poskytují různé možnosti stravování, cateringové služby i rozvoz jídel. Můžete si tak vychutnat denní menu, minutková jídla, dezerty i nápoje a speciality různých druhů kuchyní jako české, italské, čínské, thajské, mexické, francouzské, řecké, maďarské, ryby a mořské plody, steaky a steakhousy, vegetariánská jídla a další možnosti.

Uspořádání firemní akce ve Valticích - posezení pro větší skupiny, teambuilding
Posezení pro větší skupiny lidí včetně kompletního servisu zajišťuje Penzion a vinný sklep Moravský sommelier z Lednice. Uspořádejte teambuilding nebo jinou firemní akci v pohodovém prostředí.
Penzion a vinný sklep Moravský sommelier Ubytování Valtice
Firemní akce, oslavy, svatby a narozeniny pořádané ve vinném sklepě
Uspořádejte firemní akci, oslavu, svatbu nebo narozeniny ve vinném sklepě ve vinařství na Jižní Moravě. Vinařství V & M Zborovský, v.o.s z Velkých Pavlovic Vám pronajímá vinný sklípek až pro 60 osob.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Stylová restaurace a vinárna v moravském stylu – tradiční moravská kuchyně i moderní gastronomie
Tradiční moravské pokrmy i kulinářské výtvory moderní gastronomie se sklenkou moravského vína si můžete vychutnat ve stylové moravské restauraci a vinárně U Langrů v Dolních Věstonicích.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Golf Hotel Austerlitz, moderní ubytování, restaurace, cateringové služby, Slavkov u Brna
Golf Hotel Austerlitz nabízí ubytování v pokojích nebo apartmánu, stravování v hotelové restauraci, možnost cateringových služeb i využití dětského interiérového hřiště.
Originální vinná kavárna ve vinařství, příjemné posezení ve vinotéce Velké Pavlovice
Přijďte ochutnat vynikající kávu, zákusky či zmrzlinu do originální vinné kavárny nebo si příjemně posedět ve vinotéce ve Vinařství V & M Zborovský, v.o.s. ve Velkých Pavlovicích.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Zajištění rautu pro firemní večírky, pečené maso na svatbu - občerstvení pro každou oslavu
Občerstvení pro každou oslavu a svatbu i zajištění celého rautu pro firemní večírky zajistí v okolí Znojma Poctivé uzenářství s.r.o. Dodáváme salámové, sýrové mísy, pečené maso, řízky a mnoho dalšího.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Cateringové služby pro soukromé akce - oslavy, svatební hostiny, rauty, bankety
Hotel Rozkvět poskytuje cateringové služby pro soukromé akce - oslavy, svatební hostiny, rauty, bankety. Dopravu jídla zajistíme v okolí Hodonína, Uherského Hradiště.
Řízená degustace prvotřídních vín ve vinném sklípku v Mikulově se zkušeným sklepmistrem
Chcete ochutnat prvotřídní vína? Pak navštivte vinný sklep U Hroznu, kde si užijete ve vinném sklípku řízenou degustaci se zkušeným sklepmistrem. Zažijte rodinnou atmosféru s ochutnávkou skvělých vín.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Zajištění cateringu pro akce všeho druhu - cateringový servis
O zajištění cateringu v okolí Hodonína, Uherského Hradiště se postará Hotel Rozkvět. Cateringový servis - pohoštění na Vaše oslavy, soukromé akce v naší režii.
Rodinné Mikulovské vinařství s vlastní vinotékou, vinným sklepem a restaurací
Plánujete-li prázdniny, víkend, či pracovní teambuilding, tak právě pro vás je rodinné Mikulovské vinařství vhodným místem, kde utužovat vztahy a navíc si zde budete připadat jako doma.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Stylová, nově zrekonstruovaná kavárna v Moravském Krumlově - vždy čerstvé pečivo a zákusky
Šálek výborné kávy, vždy čerstvé zákusky, dortíky i pečivo si vychutnáte ve stylové a nově zrekonstruované kavárně v Moravském Krumlově na Znojemské ulici - vše od místní Pekárny IVANKA.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Ubytování s vinným sklípkem Zaječí
Hledáte ubytování na jižní Moravě? Chcete se ubytovat nad vinným sklípkem v jihomoravské obci Zaječí? Vinařství Herůfek Zaječí nabízí služby vinného sklepa s ubytováním „U Herůfků“. Nabízíme ubytování v útulně zařízených pokojích přímo v areálu sklepa. Ubytování nad sklepem: -kapacita 14 osob -pokoje mají nový nábytek a jsou rozděleny ...
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Oslava narozenin, promoce, svatby v rodinném vinařství v Mikulově
Restaurace a vinné sklípky rodinného vinařství Víno Šímák v Mikulově je tím pravým místem pro konání společenských události, jako je oslava narozenin, promoce, svatba nebo firemní akce.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Prohlídka vinných sklepů a historického prezentačního sklepa s archivem vín
Navštivte vinný sklípek s bohatou historií, kde degustoval víno i T.G. Masaryk – na prohlídku vinných sklepů a historického prezentačního sklepa s archivem vín Vás srdečně zve první vinařská.
Vinařství Kukla - víno z Moravy První vinařská spol. s r. o.
Pořádání firemních i soukromých oslav, svateb či posezení s přáteli v restauraci u dobrého jídla a pití
Soukromé oslavy, firemní akce či svatby v restauraci Hotel Rozkvět ve Veselí nad Moravou. Přijďte si posedět s přáteli při dobrém obědě či večeři. Pro hosty máme přichystané bohaté menu.
Speciální kolekce vín pro svatby, oslavy výročí, narozenin a další příležitosti s vlastní etiketou
Jedinečné edice vín s etiketou dle vlastního návrhu vhodné pro svatby, oslavy výročí, narozenin a dalších výjimečných událostí dodává Vinařství Omasta z Horních Bojanovic.
Statek Šardice, penzion, ubytování na statku, dovolená na Slovácku, oslavy, svatby, firemní akce
Velmi příjemné ubytování, pořádání oslav a firemních oslav uprostřed malebného Slovácka nabízí Statek Šardice.
Pořádání svatby - svatební hostina až pro 90 osob v hotelové restauraci
V hotelové restauraci Hotelu Rozkvět ve Veselí nad Moravou pořádáme svatby až pro 90 osob. Svatební hostinu sestavíme podle Vašeho přání. Najdete nás v půli cesty z Uherského Hradiště do Hodonína.
Řízená degustace vína v historickém vinném sklípku z 15.století
Jedinečnou atmosféru degustace vína v historickém vinném sklípku z 15.století zažijete ve Vinařství Omasta ve Velkých Pavlovicích, kde ochutnáte vína z několika vinařských podoblastí.
Rodinné oslavy ve vinném sklípku s výtečnou domácí kuchyní a skvělým vínem
Ve vinném sklípku penzionu Herbenka v Hustopečích pro Vás rádi připravíme rodinnou oslavu s výtečnou domácí kuchyní a skvělým moravským vínem.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Posezení ve vinném sklepě s degustací vína – degustační balíčky s občerstvením
Posezení ve vinném sklepě s degustací vína v centru vinařského městečka Velké Pavlovice poskytuje  rodinné Vinařství V & M Zborovský. Vyzkoušejte naše degustační balíčky s občerstvením.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Svatomartinské slavnosti - Husí speciality na svatého Martina v hotelu  Kraví hora****
Tradiční Svatomartinské slavnosti také pořádá Hotel Kraví hora**** v Bořeticích. Pochutnáte si na husích specialitách i tradiční svatomartinské huse podávané s mladým vínem od regionálních vinařů.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Oslavy ve vinném sklípku na Pálavě – rodinné, narozeninové oslavy, svatební hostiny
Oslavu ve vinném sklípku na Pálavě uspořádejte ve Pension a restaurant FLORIÁN v Pavlově u Mikulova. Pomůžeme Vám uspořádat rodinné a narozeniny oslavy nebo svatební hostiny.
Degustační večer, řízená degustace vína a prohlídka vinného sklípku
Vychutnejte si se svou rodinou nebo přáteli degustační večer ve PPS Vinařství Strachotín. Čeká Vás řízená degustace jakostních a přívlastkových vín, a také prohlídka vinného sklepa.
Pravá italská pizza s domácí rajčatovou omáčkou, prosciuttem nebo parmazánem z Bistra U Vlka
Bistro U Vlka v Brně na ulici Bzenecká 23 si pro Vás připravilo neodolatelnou nabídku italských pizz, které Vás svou jedinečnou chutí zanesou přímo do Itálie.