Povrchová úprava kovů slouží především k speciálnímu ošetření materiálů, který následně získá vyšší odolnost vůči korozi, otěrům a dalším vlivům. K povrchovým úpravám patří činnosti jako frézování, broušení, leštění, tryskání, moření, lakování, kalení, zinkování chromování, stříbření, barvení a další možnosti povrchové úpravy.

Povrchová úprava kovů – tryskání kovů, opracování povrchu kovů před lakováním, nátěrem
Povrchovou úpravu kovů zajišťuje na území Třebíče a Velkého Meziříčí firma UNIVARS. Pomocí tryskání upravíme povrch kovů před jejich další úpravou, jako je lakování nebo nátěr.
UNIVARS, s.r.o.
Zinkování, šopování, metalizace povrchů, nátěry povrchů
Zinkování, šopování, metalizace povrchů, nátěry povrchů, povrchové úpravy s několikanásobnou prodlouženou životností to vše zajistí v oblasti Jihlavy firma ELNA-renovace s.r.o.
ELNA-renovace s.r.o.
Broušení, leštění nerezové plechy, kovovýroba, úhlová, pásová bruska
Specializujeme se na broušení a leštění nerezových plechů pomocí úhlové nebo pásové brusky či jiných nástrojů v naší provozovně v Hradci Králové.
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Tryskání, pískování kovů, ocelových konstrukcí, fasád i dřeva
firma ELNA-renovace s.r.o., to je specialista na tryskání a pískování kovů, ocelových konstrukcí, betonu, obkladových desek, fasád, kamene i dřeva.
ELNA-renovace s.r.o.
Otryskání suchým ledem - čištěné povrchy zůstávají nepoškozené
Otryskání suchým ledem provádí firma ELNA-renovace s.r.o. Je to ekologická, rychlá a efektivní metoda odstraňování různých tipů nečistot. Bez poškození čistěného povrchu.
ELNA-renovace s.r.o.
Pájení a žíhání trubek, nerezových materiálů a komponentů pro automobilový průmysl
Společnost D&K Brazing s.r.o. se zaměřuje na žíhání a pájení v lineární peci s uzavřeným prostorem. Naše lineární pec je především vhodná pro trubky, nerez materiál a automobilové komponenty.
D&K Brazing s.r.o. pájení a žíhání v peci
Elox hliníku a jeho slitin v různých barvách - eloxování s předúpravou E6 satén
Společnost ELOXTECH ze Starého Města u Uherského Hradiště provádí elox hliníku a jeho slitin v různých barvách. Eloxování provádí s předúpravou E6 - satén i E0.
Nová prášková lakovna pro lakování dílů až do 50 kg - nejmodernější technologie
Součásti nové přístavby montážní haly firmy STEELTEC Třinec je nová prášková lakovna. Umíme lakovat díly až do 50kg. Díky nejmodernější technologii, kterou využíváme nabízíme perfektní lakované díly.
Steeltec CZ, s.r.o.
Lakování kovových předmětů, práškové lakování, povrchová úprava kovů - Nová Paka
Lakování kovových předmětů práškovými barvami (komaxitem) nabízí Prášková lakovna Čermák.
Povrchová úprava kovů tryskáním – pískování ve strojírenství
Dokonalé čištění, odmaštění a odstranění zbytků starého nátěru nebo rzi z kovových konstrukcí zajistí firma Tryskání a pískování. Provádíme pískování v různých strojírenských oborech.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Dormatt s.r.o - hl. m. Praha
Firma Dormatt s.r.o. se sídlem v Praze se zabývá především povrchovými úpravami a svařováním kovů a dalších materiálů a výrobou dílů pro automobilový průmysl.
Povrchová úprava kovů práškovými barvami Chrudim, 140 odstínů barev Komaxit s atestem
Provádíme nástřiky pomocí elektrostatického i tribolelektrického zařízení. Výběr těchto systémů závisí na charakteru zakázky a použité barvě.
Laserové čištění bez poškození povrchu - čištění kovů, forem, nářadí, odrezování laserem
Hlavní aktivitou firmy Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. z obce Šarovy u Zlína je laserové čištění kovů, forem, nářadí, odrezování laserem. Laserové čištění je neabrazivní metoda bez poškození povrchu.
Průmyslová mokrá lakovna Vysočina - specialista na vysokotlaký nátěr a nástřik
Návrhem nejlepšího materiálu, nástřikem, nátěrem v lakovacích boxech či v místě realizace zakázky, se zabývá společnost Elna renovace s.r.o. v Jihavě.
ELNA-renovace s.r.o.
Zámečnická výroba na míru, povrchové úpravy Třebíč, vjezdové brány, ploty, branky, konstrukce
Jsme firma zabývající se předúpravou a finální úpravou povrchu kovu, zámečnickou výrobou na míru jako vjezdové brány, ploty, branky, ocelové konstrukce.
Prodej mořících přípravků, moření a pasivace ocelí, antikorozní ochrana
Dodávku, prodej mořících přípravků, moření a pasivace ocelí, antikorozní ochrana, tryskání bolotinou nerezových ocelí a další provádí firma FK system - povrchové úpravy, s.r.o. z Brna.
Čištění povrchů suchým ledem, ekologická metoda čištění
Efektivní a ekologické čistění povrchů od nečistot, barev, nátěrů i mazadel metodou tryskání povrchů suchým ledem zajistí společnost ELNA-renovace s.r.o.
ELNA-renovace s.r.o.
Povrchová úprava, tryskání povrchů, nátěry, metalizace - kvalitní práce
Povrchová úprava kovů, tryskání povrchů, nátěry a metalizace na montáži, antikorozní úpravy - kvalitní práce provádí FK system - povrchové úpravy, s.r.o., z Brna.
Antikorozní ochrana kovů - povrchová úprava pro snížení nákladů na údržbu a opravu
Antikorozní ochranu kovů zajišťuje společnost Lason CZ s.r.o. se sídlem v Ostravě. Vyzkoušejte tuto povrchovou úpravu a snižte tak náklady na údržbu i opravu kovových konstrukcí.
Lason CZ s.r.o.
Tryskání nerezových povrchů balotinou, úpravy antikorozních ocelí
Tryskání nerezových povrchů balotinou, moderní povrchovou úpravu antikorozních ocelí, zajišťuje firma FK system - povrchové úpravy, s.r.o. se sídlem v Brně.
Moření a pasivace uhlíkových ocelí, antikorozní ochrana, mořírna
Moření a pasivaci uhlíkových ocelí, zvláštní odmaštění, moření a pasivace vnitřních povrchů potrubních systémů na kyslíkovou i klasickou čistotu provádí FK system - povrchové úpravy, s.r.o. v Brně.
Povrchové úpravy, tryskání, nátěry a metalizace uhlíkových ocelí, kvalitní práce
Povrchové úpravy, antikorozní ochrana, tryskání, nátěry a metalizace uhlíkových ocelí, to vše provádí firma FK system - povrchové úpravy, s.r.o., se sídlem v Brně.
Mobilní tryskání kamene a ocelových konstrukcí Pelhřimov, kamenných soklů, ocelových mostů
Specializujeme se na mobilní tryskání, před povrchové úpravy a před úpravou povrchu, chemické čištěním ale i na restaurování památek.
TRYTECH s.r.o. tryskací zařízení
Galvanovna - povrchová úprava kovů kvalitně
Odborné galvanické zinkování i další povrchové úpravy kovů nejen pro Přerov a Brno nabízí společnost GALVA. Naše galvanovna zajistí pozinkování železných dílů, litinových odlitků a další služby.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Tryskání rozměrnějších kovových dílců v automatickém tryskacím stroji
Tryskání rozměrnějších kovových dílců v automatickém tryskacím stroji – firma Plado s.r.o. provádí samostatné tryskání rozměrnějších kovových dílců v nově pořízeném automatickém tryskacím stroji.