Povrchová úprava kovů slouží především k speciálnímu ošetření materiálů, který následně získá vyšší odolnost vůči korozi, otěrům a dalším vlivům. K povrchovým úpravám patří činnosti jako frézování, broušení, leštění, tryskání, moření, lakování, kalení, zinkování chromování, stříbření, barvení a další možnosti povrchové úpravy.

Tryskání oceli pomocí jemného abraziva – povrchová úprava oceli
Tryskání oceli s použitím jemného abraziva, které slouží jako předúprava oceli pro její další zpracování, provádí v okolí Jižní Moravy společnost PLADO s.r.o.
Průmyslový servis Litvínov - renovace kovu a betonu
Máte pocit, že strojní výbava ve Vaší výrobě již potřebuje obnovit a nemáte dostatek financí na koupi nových drahých zařízení? STROJCONSULT Litvínov s. r. o. je tu pro Vás.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Lakování kovových prvků – zábradlí, schodiště a ploty
Kovová zábradlí, schodiště a ploty ve Vámi vybraném odstínu kvalitně nalakuje a povrchově upraví v práškové lakovně PLADO s.r.o.
Mobilní tryskání ocelových konstrukcí a kamene Pelhřimov, tryskání fasád, schodů, ocelových mostů
Mobilní tryskání ocelových konstrukcí a kamene Pelhřimov, tryskání fasád, kamenných soklů, betonových ploch, schodů, ocelových mostů, potrubních tras, konstrukcí a nádrží.
Rovnání různých kovových dílů – tepelné zpracování prototypů
Tepelným zpracováním prototypů se zabývá společnost Q.I.P. s.r.o. z Brna, která provádí rovnání a jiné technologické procesy pro úpravy kovových dílů.
Práškové lakování velkých kovových dílů a komaxitování
Práškové lakování velkých kovových dílů a povrchovou úpravu kovů práškovým plastem - komaxitování - provádí v oblasti Jižní Moravy společnost PLADO s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Prášková lakovna – povrchová úprava kovů práškovým lakováním
Společnost PLADO, s.r.o. se sídlem v Ivančicích je prášková lakovna, která provádí povrchovou úpravu všech kovů metodou práškového lakování.
Průmyslová výrobní společnost v oboru kovovýroby Moravskoslezský kraj
Kovovýroba a kovoobrábění z hliníku a dalších materiálů na základě požadavků zákazníka, obrábění hliníkových součástek do různých průmyslových odvětví, CNC výroba a povrchová úprava – Robert Paluzga.
Robert Paluzga kovovýroba
Lakování nábytku, garážových vrat, disků kol a průmyslových výrobků
Precizním lakováním předmětů a dílů se zabývá naše společnost JANTAR-lakovna, spol. s r.o. Lakujeme nábytek, garážová vrata, disky kol a průmyslové výrobky v Brně, Blansku i Vyškově.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Tepelné a chemicko tepelné zpracování kovů
Tepelné a chemicko tepelné zpracování kovů procesy žíhání, kalení, popouštění, cementace, nitrocementace, nitridace a povrchové kalení.
Tryskání, lakování rozměrných a těžkých dílů – zemědělských, stavebních strojů
Rychlé, kvalitní tryskání či lakování rozměrných a těžkých dílů, jako jsou například zemědělské a stavební stroje zajistí společnost Plado, s.r.o. z Ivančic.
Povrchové úpravy – lakování, pozinkování či broušení
Broušení dílů a nástrojů, finální povrchové úpravy pomocí lakování a zinkování pro ochranu Vašich produktů, výrobků od firmy HS Umformtechnik s.r.o.
Tryskání a lakování plechových nebo hliníkových automobilových disků
Tryskání a lakování plechových či hliníkových (alu) disků pro automobily a další motorová provádí v oblasti Brna-venkov prášková lakovna PLADO, s.r.o.
Průmyslová lakovna - mokré, práškové lakování, nátěry
Průmyslové lakování, mokré lakování, práškové lakování a nátěry zajistí ELNA-renovace s.r.o., specialista na povrchové úpravy, renovace a nátěry povrchů.
ELNA-renovace s.r.o.
Vysokofrekvenční povrchové kalení - tepelné zpracování kovových dílů
Technologické operace související s tepelným zpracováním různých kovových dílů zajišťuje firma Q.I.P. s.r.o. z Brna. Provádíme vysokofrekvenční povrchové kalení drobných a rotačních součástí.
Tepelné zpracování kovů, cementování, cementace oceli
Tepelné zpracování kovů jako je cementování ocele provádí firma Q.I.P. s.r.o. Brno. Cementace oceli, kalení a zušlechťování s ochlazováním v oleji.
Prášková lakovna – práškové lakování velkých kovových dílů
Práškové lakování velkých kovových dílů provádí v okolí Brna-venkov prášková lakovna Plado s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Výroba vzduchotechnických komponentů, tvarovek a potrubí
Výrobu vzduchotechnických komponentů, tvarovek a potrubí, povrchové úpravy, práškové lakování, svařování ocelí, nerez ocelí zajistí GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Protikorozní povrchové úpravy kovových výrobků Příbram, galvanické zinkování dle norem
Provádíme galvanické zinkování hromadné, závěsové, galvanické slitinové zinkování. Certifikováno podle norem DIN EN ISO 9001:2000, VD 6.1
Výroba zápustkových výkovků na míru z různých tříd oceli, včetně nerez oceli
Jsme schopni zajistit kompletní třískové obrábění – soustružení, frézování, broušení i beztřískové obrábění - STAKO Zápustková kovárna s.r.o.
STAKO Zápustková kovárna s.r.o. Zápustkové výkovky Teplice nad Metují
Galvanické povrchové úpravy kovů, zinkování
Společnost GALVA s.r.o. provádí galvanické povrchové úpravy kovů a galvanické zinkování. Pozinkují vám díly železné, zinkové nebo i litinové odlitky.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Zpracování kovů - cementování, žíhání a povrchové kalení
Zpracováním kovů se zabývá firma Q.I.P. s.r.o. z Brna. Provádíme žíhání, cementování, povrchové kalení, popouštění, nitridaci a jiné úpravy.
Galvanické pokovování Ni a výroba konstrukcí nástrojů a jednoúčelových strojů
Antikorozní povrchová úprava, povrchová úprava pomocí niklování, vývoj a návrh nástrojů, součástek a strojů dle Vašich požadavků, dlouholeté konstrukční zkušenosti.
Žíhání, kalení, popouštění, cementace, nitrocementace, nitridace a povrchové kalení - zakázková kalírna
Žíhání, kalení, popouštění, cementace, nitrocementace, nitridace a povrchové kalení - zakázková kalírna to je firma Q.I.P. s.r.o. v Brně.
Povrchová úprava kovů a kovových dílů, tryskání, lakování
Tryskárna a lakovna v Ostravě. Povrchové úpravy kovů Vám zajistí společnost SUPROMA PRODUCTION s.r.o. Možnost lakování dílů do délky 16 m. Protipožární nátěry ocelových nosných konstrukcí.