Zemní a výkopové práce jsou důležitou součástí stavební činnosti a z pestré nabídky služeb si můžete vybrat plošné výkopy, násypy a zásypy, výkopy jam, demoliční práce, výkopy kanalizací a pro inženýrské sítě, příprava podkladních vrstev, rekultivace skládek a ploch, odvoz a likvidace zeminy, úpravy terénů, hloubení pro základy, bazény a další.

Zemní práce, výkopy, demolice, Opava, Bruntál, Krnov, Ostrava
Provádíme: - zemní práce - demolice - přípravné práce pro stavby - výkopy. Zemní práce stroji: - rypadlo CAT M318, Liebherr 308A - UDS114 - vibrační válec W 111.
Výkopové práce, demolice, zednické práce Karviná
Naše firma nabízí tyto práce: - výkopové - demoliční - zednické - čištění kanalizací - odvoz fekálního odpadu.
Technické služby Opava, veřejné osvětlení, údržba, komunikace
Společnost Technické služby Opava s.r.o. nabízí tyto služby: - opravy, údržba veřejného osvětlení - montáž reklamních tabulí - výroba odpadních košů z umělého kamene - dřevěná zahradní architektura - dětská hřiště - práce montážní plošinou - stolařské a truhlářské práce - odvoz kontejnerů - práce nakládačem - nákladní doprava - řezání ...
Sádrové omítky ProGypsum®
Společnost GYPSTREND s. r. o. Vám nabízí sádrové omítky ProGypsum®. K hlavním výhodám těcho omítek patří lehká zpracovatelnost, jednovrstvá aplikace, vydatnost, dobrá přilnavost k podkladu, rozměrová stálost a vysoká kvalita finálního povrchu. Omítky si zachovají přirozenou vlastnost sádry regulovat vlhkost vzduchu v místnosti. Díky maximálně ...
Dlažba LIBET, realizace parkovišť
Jsme oficiálním partnerem firmy LIBET. Nabízíme poradenství, projekty i realizace staveb včetně zemních prací. V sídle firmy jsou k dispozici předváděcí plochy.
Zpevněné plochy, výstavby chodníky, komunikace Opava
Naše firma se zabývá výstavbou zpevněných ploch: - chodníky - komunikace - parkoviště. Provádíme: - zemní a výkopové práce - pokládka - kanalizační šachty (plastové, betonové), potrubí, odvodňovací systémy, drenáže, dlážděné plochy - montáž a dodávka - chodníkové, silniční obrubníky, svodidla, kanalizační betonové dílce.
Dlažba LIBET, realizace parkovišť
Jsme oficiálním partnerem firmy LIBET. Nabízíme poradenství, projekty i realizace staveb včetně zemních prací. V sídle firmy jsou k dispozici předváděcí plochy.