Zemní a výkopové práce jsou důležitou součástí stavební činnosti a z pestré nabídky služeb si můžete vybrat plošné výkopy, násypy a zásypy, výkopy jam, demoliční práce, výkopy kanalizací a pro inženýrské sítě, příprava podkladních vrstev, rekultivace skládek a ploch, odvoz a likvidace zeminy, úpravy terénů, hloubení pro základy, bazény a další.

Demolice, výkopové a stavební práce Ostrava, příprava vodovodů a kanalizace, montáž plotů
Demolice, výkopové a stavební práce Ostrava, příprava vodovodů a kanalizace, montáž plotů, demoliční práce.
Jeřábnické práce, zemní a výkopové práce, manipulace břemen
Jeřábnické manipulace s těžkými a nadrozměrnými břemeny, práce autojeřábem, zemní a výkopové práce v Moravskoslezském kraji od firmy David Veverka.
David Veverka - Jeřábnické práce
Bourací práce a demolice staveb, zemní protlaky - ohleduplnost vůči životnímu prostředí
Sháníme šikovnou společnost na bourací práce, demolice staveb či výkopové práce na zemní protlaky? Naše stavební firma nabízí bourací práce a demolice objektů všech velikostí a typů konstrukcí.
Vodohospodářské a dopravní stavby, inženýrské sítě, zemní a betonářské práce, Ludgeřovice
Kompletní terénní úpravy i zemní práce provádí společnost STAVBY Škrobánek s.r.o. z Ludgeřovic v okresu Opava. Dobře odvedená práce pomocí moderní stavební a manipulační techniky.
Zemní a demoliční práce, ruční a strojní výkopy, Ostrava
DEMONTSTAV, s.r.o. z Ostravy nabízí stavební a bourací práce, demolice, zemní, terénní a výkopové práce, zhotovení komunikací a zpevněných ploch i úpravu a údržbu zeleně.
Terénní úpravy, zemní a výkopové práce v okrese Bruntál, demolice i bourací úpravy
Veškeré terénní úpravy včetně inženýrských sítí Vám provede společnost Zemní a výkopové práce Josef Švédík z obce Velká Štáhle u Bruntálu. Připravíme Váš pozemek tak, abyste mohli začít stavět.
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, protlaky pod komunikacemi, stavební úpravy
Bourací práce i jiné terénní úpravy pro vybudování nové domovní přípojky Vám zajistí společnost PERGECOPE s.r.o. z Ostravy Přívoz. Kompletní zemní práce včetně strojních i ručních výkopů.
Zemní, výkopové a demoliční práce na Karvinsku, bagrování základů staveb
Demolice budov, odvoz a recyklace suti, zemní, výkopové práce na Karvinsku, hloubení základů staveb, terénní úpravy realizuje společnost František Vjater, Rychvald.
Zajištění terénních úprav jako jsou zemní a výkopové práce
Vynikajícím partnerem v oblasti zajištění terénních úprav jako jsou zemní a výkopové práce, vám bude jistě společnost Černohorský s.r.o.. Svou činnost realizuje v oblasti Opavska i Ostravska.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Výstavba a rekonstrukce trafostanic -elektroinstalace Opava
ReSpol s.r.o. z Opavy se zabývá údržbou elektrických zařízení vysokého a nízkého napětí. Montujeme regulační systémy odběru elek. energie a v oblasti rozvaděčů nízkého napětí jsme uznávaným výrobcem.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Zemní práce - schopná stavební firma s vlastní výkopovou technikou
Zemní práce pro moravskoslezský kraj poskytuje naše schopná stavební firma Černohorský s. r. o., která své služby realizuje především v okolí Opavy vlastní výkopovou technikou.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Komplexní stavební a výkopové práce včetně pozemních sítí Nový Jičín
Pokud hledáte zkušenou a spolehlivou firmu, která vám zajistí komplexní stavební práce včetně pozemních sítí a výkopových prací, tak neváhejte kontaktovat výrobní družstvo STAVBAŘ z Nového Jičína, která je akreditována v seznamu odborných dodavatelů pro Zelenou úsporám. Naše firma zaměstnává kvalifikované pracovníky vyučené ve stavebních ...
Čištění kanalizace
Čištění veškeré kanalizace,svislé,ležaté,vnitřní,venkovní.Vyvozy odpadu včetně likvidace-septik,lapol tuku.Čištění střešních prostoru-fasád mechanickým zpusobem.Opravy kanalizace a odpadu,rekonstrukce,výkopové práce,revize a poradeství.Havarní služba non stop.Praxe 15 let
Výkopové, výškové práce Nový Jičín
Potřebujete natáhnout inženýrské sítě ke svému rodinnému domu nebo vykopat jeho základy? STAVBAŘ - výrobní družstvo provádí výkopové zemní práce pro dodávku plynových a vodovodních řádů stavebními stroji DH 112 kolové rýpadlo, HON kolový nakládač a TEREX kolovým traktorbagrem. Stavební materiál přepravíme nákladními vozidly z vlastního ...
Terénní úpravy, výkopy základů, přípojek Ostrava, Frýdek-Místek
Společnost ARP GROUP s.r.o. zajišťuje kompletní a individuální výstavbu rodinných a bytových domů, rekonstrukci objektů a úpravu interiérů. V rámci své činnosti se rovněž soustředí na poskytování veškerých zemních prací, terénních úprav, práci bagrem a výkopů základů a přípojek. Staňte se i vy spokojenými zákazníky společnosti ARP GROUP ...
Rekultivační, zemní práce, stavební, demoliční činnost Ostrava
Naše společnost AWT Rekultivace a.s. Vám poskytuje komplexní služby v oblasti rekultivačních a zemních prací, a také stavební, demoliční a projekční činnost. Dlouholeté zkušenosti, vyškolení pracovníci a speciální technika, kterou disponujeme, nám umožňuje kvalifikovaně provádět především - sanace starých ekologických zátěží - zřizování ...
AWT Rekultivace a.s.
Prodej písek, štěrk, doprava sklápěcími návěsy, zemní práce Opava
Potřebuje na Vaši stavbu stavební materiál jako štěrk, písek, kámen, struska, ornici pro terénní úpravy? Naše autodoprava POMP Vám prodej i dovoz zajistí. Náš vozový park má sklápěče, nakládače, rýpadla, shrnovače, dozery. Provádíme zemní i výkopové práce.
POMP Vlaštovičky s.r.o. Štěrk a písek Opava
Zateplení New Therm, revitalizace Ostrava
Štefan Škorvaga s.r.o. provádí stavební práce: - zateplení New Therm - tepelně izolační systém, tvrdé polyuretanové stavební desky - systém propouští vodní páru, nepřijímá vodu, je samohášivý, zdravotně nezávadný - systémové omítky NOVALITH, ARMASIL. Dále provádíme revitalizaci domů, zateplení, nátěry fasád, opravy lodžií, balkónů, výměny ...
Realizace, pokládka zámkové dlažby, rekonstrukce bytů Frenštát
Firma Tornio s.r.o. je zde pro vás od roku 2002 a od této doby se zabýváme stavební činností. Zaměřujeme se nejen na rekonstrukci bytů, ale také provádíme realizaci a pokládku zámkové dlažby. Stavební práce: - rekonstrukce bytů, domů a chat - rekonstrukce schodiště, koupelen, kuchyní - zateplení a fasády rodinných domů - ralizace a ...
Rekonstrukce kanalizací, výkopové práce, demoliční práce Ostrava
Jsme ti, které voláte, když jdete stavět. Jsme společnost Jankostav a už více než dvacet let se staráme o veškeré stavební, rekonstrukční i demoliční práce svých klientů. Naši spolehliví a vysoce kvalifikovaní pracovníci provádí: - výstavbu a rekonstrukci kanalizací - zemní práce - výkopové práce - dlaždičské práce - recyklaci ...
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Výstavba rodinných domů, rekonstrukce, opravy domů, bytů Opava
Naše firma nabízí komplexní stavební práce: - výstavba rodinných domů - zednické práce - rekonstrukce bytů, domů, koupelen, bytové jádra - malířské, natěračské práce - obklady, dlažba - venkovní, vnitřní - zateplení, tepelná izolace domu - půdní vestavby - zemní práce - povrchové úpravy dřeva - lakování, nátěry nábytku, dveří, oken, ...
Zděné domy, bungalowy, atypické stavby, dřevostavby Ostrava
Naše firma nabízí veškeré stavební práce, výstavba: - zděné domy - dřevostavby - atypické stavby - bungalowy - školy, školky - zdravotní zařízení - průmyslové stavby. Zemní a výkopové práce, základová deska. Výkopy bazénů. Provádíme terénní úpravy. Sádrokartonářské práce, montáž sádrokartonu. Obkládačské práce, pokládka dlažby, ...
Zemní práce Opava
Nabízíme zemní práce: - VZV Desta - nosnost 2, 5t - vysokozdvižné vozíky - UNC 060, 061 (lopata, paletové vidle, zametač, podkop) - manipulátor - nosnost 3, 8t, výsuv 14m (paletové vidle, pracovní koš, lopata)
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Terénní úpravy, zemní práce, kácení stromů Orlová, Ostrava
ELTOM, s.r.o provádí: - zemní práce - kompletní, konečné terénní úpravy - odkopy, hutnění, záhrn, zához zemniny - demolice chodníků, obrubníků, betonových základů - úpravy dlažby, dlaždičské práce - provádění podkladových vrstev - štěrkopísek, beton, štěrkodrti - položení drnu, osetí povrchu trávou - kácení stromů - ořezy větví.
Eltom, s.r.o.
Zemní práce, terénní úpravy Orlová
Naše firma provádí: - zemní práce, terénní úpravy - odkopy, hutnění, záhrn, zához zemniny - demolice chodníků, obrubníků, betonových základů - úpravy dlažby, dlaždičské práce - provádění podkladových vrstev - štěrkopísek, beton, štěrkodrti - konečné terénní úpravy - položení drnu, osetí povrchu trávou.
Eltom, s.r.o.