Pracovní, jednací, kancelářské, dětské stoly z lamina-přímo od výrobce
Pracovní, jednací, kancelářské i dětské stoly z lamina můžete pořídit přímo od výrobce - v Truhlářství a stolářství Zavadil Sulimov nedaleko Kroměříže.
Hydroizolace staveb, sanace stavebních konstrukcí
Problémy s vlhnutím stěn, průsaky vody vyřeší firma SANACE Zlín. Dodáme projekty a provedeme hydroizolace staveb, sanace stavebních konstrukcí. Volejte nás v regionu Zlínský kraj.
Drobné opravy a ochrana povrchu fasád, střech, čištění zámkové dlažby
Čištění stavebních povrchů a zámkové dlažby provádí firma Čištění fasád Zlín. U fasády i střechy provedeme drobné opravy a naneseme ochranné nátěry.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Oplechování střechy, okapové systémy-specializované klempířství
Firma Renova je specializované klempířství na architektonické detaily. Provádí tedy nejen okapové systémy a oplechování střechy, ale i opravy střechy kostela nebo kapličky.
Tepelná izolace-zateplování budov, plochých střech
Firma SANACE Zlín provádí tepelné izolace budov i zateplování plochých střech v regionu Zlínský kraj. Navrhneme optimální způsob zateplení.
Dřevěné schody, schodiště včetně zábradlí-výroba, montáže
Kompletní dřevěné schody včetně zábradlí dodá Stolařství Smetana. Zajištěna výroba i montáže. Přijímáme zakázky na výrobu schodiště v regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
Výroba schodiště-rovné i točité schody ze dřeva
Ve Stolařství Liška Kroměříž zhotoví rovné i točité schody ze dřeva. Výroba schodiště z různých druhů dřeva. Montáže schodišť po celé ČR.
Suché stavby-montáž sádrokartonové příčky, předstěny, stropní podhledy
Společnost Madera Teco Uherské Hradiště provádí sádrokartonářské práce - suché stavby. Stavíme sádrokartonové příčky, předstěny a montujeme stropní podhledy.
Zemní práce buldobagrem-pronájem rypadlonakladač LB 110 New Holland
Pro zemní práce si můžete pronajmout rypadlonakladač od firmy ELINS Plus Otrokovice - práce buldobagrem LB 110 New Holland.
Výměna a rekonstrukce baterií, umyvadla, WC, dřezu
Výměnu baterií, umyvadel, WC i dřezu v okolí Zlína zajišťuje společnost BAHEN Zbyněk Hejný, která se specializuje také na rekonstrukce a realizace koupelen.
Pamětní, nápisní desky, rámy z kamene - kvalitní výroba s povrchovými úpravami
Kvalitní výrobou pamětních a nápisních desek i rámů z kamene se zabývá společnost Kamenictví Lindner - Valašské Meziříčí, která poskytuje služby také v okolí Vsetína a zajišťuje i povrchové úpravy.
Vybavení obývacího pokoje, ložnice na míru-výroba z lamina
Od Truhlářství Trtek bude výroba ložnice na míru podle Vašich představ. Vyrábíme z lamina, dodáme i vybavení obývacího pokoje a další nábytek. Působíme v okrese Uherské Hradiště.
Revize elektro zařízení, elektroinstalace rodinných domů
Firma Revize Formánek Kroměříž provádí revize elektro zařízení do 1000 V a elektroinstalace rodinných domů v regionu Zlínský kraj.
Kompletní pokrývačské, klempířské práce-střecha na klíč za pár týdnů
Pokud je Vaším partnerem pro pokrývačské, klempířské práce firma Renova střechy, Vaše střecha bude dodána na klíč již za pár týdnů. Působíme v regionu Kroměříž, Vyškov, Brno.
Kvalitní nábytek do dětského pokoje z lamina-výroba na míru
Pro děti vybírejte nábytek do dětského pokoje s rozumem. Kvalitní dětský nábytek z lamina dodává na míru firma Truhlářství Trtek z okresu Uherské Hradiště.
Posuvné dveře do úzké chodby, patrové postele se schody, dřevěné schodiště
Ve Stolařství Zavadil vyřešíme horší dispozice malého bytu či domku. Posuvné dveře do úzké chodby, dřevěné schodiště do podkroví, patrové postele se schody. Působnost-Kroměříž, Praha.
Revize a opravy ručního elektrického nářadí, zaměřování kabelových poruch Valašské Meziříčí
Firma Elektroslužby Jaroslav Mocek, s.r.o. Vám na základě mnohaletých zkušeností v oblasti elektroslužeb poskytuje revize a opravy ručních elektrických zařízení a specializuje se na zaměřování kabelových poruch především ve Valašském Meziříčí a jeho okolí. Vyškolený personál Vám zajistí nejrychlejší a nejefektivnější řešení při 1. Revizích a ...
Bytový, dýhovaný nábytek na zakázku-návrhy obýváku, dětského pokoje, ložnice
Firma D&M Designe, z regionu Uherský Brod, vytvoří 3D návrhy pokojů a vyrobí na zakázku dýhovaný nábytek - do dětského pokoje, ložnice, obýváku, pracovny i kanceláře.
Terénní úpravy a zemní práce ve špatně dostupných místech, včetně uložení suti
Firma ELINS PLUS je schopna provést zemní práce a terénní úpravy i ve špatně dostupných místech. Postaráme se také o uložení suti. Působíme v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Bytový servis, drobné opravy, výměna odpadu vše rychle a kvalitně
Bytový servis, drobné opravy i výměnu odpadu v okolí Zlína provádí firma BAHEN Zbyněk Hejný, která je odborníkem ve svém oboru.
Zateplovací materiály eshop, zateplování domů a výstavba domů
Stavební firma LM trade provádí zateplování domů i výstavbu domů na klíč. Provozuje eshop - na prodej zateplovací materiály. Klientelu máme hlavně v okrese Zlín, Kroměříž.
Čištění studní, odstranění usazenin studní úprava pitné vody Zlín
Zajistěte si, že voda ve Vaší studni bude stále kvalitní. Firma EKODRILL Zlín provádí čištění i regenerace studní a úpravu pitné vody - tel.: 577224153. Čištění a regenerace studní: - vyčištění vrtaných i kopaných studní - odstanění kalů, čištění vnitřního pláště studny, dezinfekce studny, výměna podsypového filtru - regenerace a ...
Sanace stavebních konstrukcí, hydroizolace, zateplování budov Zlín
Pokud máte problém z průnikem vody přes stěny či strop domu, oslovte firmu SANACE ZLÍN spol. s r.o. . Firma provádí průzkum a vyhodnocení vlhkosti zdiva a následně sanace a hydroizolace stavebních konstrukcí a zateplování budovy - konzultace je možné si domluvit na tel.:+420577106974: Sanace stavebních konstrukcí: - sanace zděných ...
Rekonstrukce rodinných domů, podkroví, půdní vestavby Zlínský kraj
Pokud Vás čeká rekonstrukce rodinného domu, aktuálně přijímá zakázky společnost Kasadra, s.r.o. Uherské Hradiště. Provádíme rekonstrukce podkroví, půdní vestavby rodinných domů a rekonstrukce bytového jádra či montáže sádrokartonových příček a stropních, kazetových podhledů. Působíme především v regionu Zlínský kraj a Jihomoravský ...
Montáže oplechování vikýřů, oken, komínu, stěn, římsy-klempířství
V oboru klempířství působí firma Střechy - Machač z okresu Kroměříž. Provádí montáže oplechování oken, komínu, vikýřů, římsy nebo stěn různými druhy plechu.