Výroba-odpadkové koše, stojany a přístřešky na kola, parkové lavičky
Různé vybavení městského mobiliáře dodá firma mmcité 1 z okresu Uherské Hradiště. Jde o přístřešky a stojany na kola, parkové lavičky, odpadkové koše, informační nosiče apod.
Průmyslové elektromontáže, elektroinstalace od firmy s dlouholetou praxí
Firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice působí v oblasti průmyslové elektromontáže a elektroinstalace. Sídlíme nedaleko Zlína, služby poskytujeme po celé ČR.
Geologický průzkum, geotechnika, měření radonu u stavebních pozemků
V oboru geotechnika působí společnost Zlíngeo. Provádí geologický průzkum a měření radonu u stavebních pozemků v regionu Zlínský kraj
Chytrý dům-inteligentní elektroinstalace, ovládání domu, domácnosti
Inteligentní ovládání domu, domácnosti sníží náklady na provoz domu a chytrý dům Vám poskytne komfort. Realizace inteligentní elektroinstalace v okrese Zlín provádí firma KVE-mont.
Měření radonu, radonový, geologický, geotechnický průzkum pozemku
Společnost Zlíngeo - Ing. Radomír Matějka provádí odborný geologický, geotechnický a radonový průzkum-měření radonu. Působí převážně v regionu Zlín, Vsetín.
Kamenná podlaha, kamenný koberec v interiéru, domě
V interiéru bytu či v domě lze položit kamenný koberec. Kamenná podlaha, strop či stěna mají využití ve všech místnostech. Firma JK Kámen Kroměříž působí i v regionu Brno, Zlín, Olomouc.
Malířské a natěračské práce - malování bytu, pokojů, nátěry oken, dveří, podlah, fasád
Veškeré malířské a natěračské práce můžete zadat v lokalitě Uherský Brod, Uherské Hradiště firmě Petr Brhlík. Zajistí malování bytu, pokojů i nátěry oken, dveří, podlah, fasád.
Malířské, natěračské a tapetářské práce Brhlík Petr Brhlík
Inženýrsko geologický, stavebně geologický průzkum-podklad pro statiky
Společnost Zlíngeo Zlín provádí inženýrsko geologický, stavebně geologický průzkum, který slouží jako podklad pro statiky. Působí v regionu Zlínský kraj.
Elektromontáže rodinných domů, průmyslové elektromontáže od odborné firmy
Neriskujte škody na majetku způsobené elektřinou. Obraťte se na odbornou firmu KVE-mont, dodavatele pro průmyslové elektromontáže, elektroinstalace rodinných domů v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Kamenný, mramorový koberec, kamínek-na zem, stěny, strop
Firma JK Kámen Kroměříž pokládá kamenný, mramorový koberec v interiéru i exteriéru. Kamínek lze aplikovat na zem, stěny i strop. Působíme po celé ČR - často v okrese Zlín, Olomouc.
Výroba kuchyně, nábytku na míru  - zakázkové truhlářství
Zakázkové Truhlářství PP Staré Město přijímá zakázky v regionu Uherské Hradiště. Výroba nábytku je na míru, dle vlastního návrhu, případně na základě měření dodáme vlastní návrh.
Záruční, pozáruční servis sanitární elektroniky, techniky Sanela
Firma Pavelka-VTP je jediný servis sanitární elektroniky Sanela v okrese Uherské Hradiště, Zlín, Vsetín, Kroměříž. Poskytujeme záruční i pozáruční servis sanitární techniky.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Výroba skleněných sprchových koutů, skleněné podlahy, dveře, schodiště, zábradlí
Zpracováním skla pro interiérové prvky se zabývá Sklenářství Sedláček Kroměříž - výroba je zaměřena na originální skleněné dveře, schodiště, zábradlí, podlahy a dodávky skleněných sprchových koutů.
Měření radonu na stavebních parcelách, radonový průzkum pozemku
Odhalte přítomnost radonu odborným měřením a stanovením radonového indexu pozemku. Firma Zlíngeo se sídlem ve Zlíně provádí radonový průzkum pozemku a měření radonu na stavebních parcelách.
Hydroizolační systémy - realizace střešní, zemní, izolace vodních ploch, teras
Realizace střešní, zemní hydroizolace, izolace vodních ploch, teras a dodávku hydroizolačních systémů ve Zlínském kraji zajistí společnost Profesionální realizace, s.r.o.
Řezání skla, zrcadel, zasklívání oken, dveří - sklenářské práce přímo u zákazníka
Široký sortiment služeb poskytuje Sklenářství Sedláček Kroměříž. Provádíme běžné sklenářské práce i u zákazníka - řezání skla, zrcadel, zasklívání oken a dveří i broušení, pískování, vrtání skel.
Teplovodní podlahové vytápění, topení - energeticky úsporné systémy
Společnost FLEXXUS s.r.o. dodává energeticky úsporné systémy vytápění. Teplovodní podlahové topení je vhodné pro novostavby i rekonstrukce. Firma působí v regionu Zlínský, Moravskoslezský kraj.
Geologické práce, inženýrská geologie, měření radonu
Odborné geologické práce v regionu Zlín, Zlínský kraj provádí firma Ing. Radomír Matějka - Zlíngeo. Působíme v oboru inženýrská geologie, geotechnika. Provádíme měření radonu.
Údržba budov ve výškách-čištění fasádních obkladů, hliníkové fasády, omítky
Hlavním zaměřením firmy Čištění fasád Zlín je údržba a opravy staveb ve výškách. Provádíme čištění fasád všech typů - omítky, hliníkové fasády i fasádních obkladů.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Kovové zahradní doplňky, altány, pergoly, konstrukce pro rostliny
Od firmy SEADD můžete pořídit kovové zahradní doplňky, altány i konstrukce pro rostliny. Klientelu máme převážně v regionu Uherské Hradiště.
Stavba, návrh, projekty konstrukce střech u rodinných domů i průmyslových staveb
O návrh a dodání projektu konstrukce střech se Vám postará firma ROGAT s.r.o. Provádíme stavby střech u rodinných domů i průmyslových staveb v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Hrubé terénní úpravy rovinných i svažitých terénů
Firma Rybárik z okresu Uherské Hradiště je vybavena pro hrubé terénní úpravy rovinných i svažitých terénů a provádí náročné zemní práce ve Zlínském kraji a okrese Hodonín.
Čištění, mytí oken, sezónní práce ve výškách Uherský Brod, Zlín
Zaměstnanci firmy Bednář UH provádí výškové mytí oken, čištění prosklených ploch i sezónní práce ve výškách v regionu Uherský Brod, Zlín. Přenechejte tyto práce profesionálům a neriskujte své zdraví - výškové práce provádíme z vysokozdvižné pracovní plošiny, nebo využíváme výsuvný žebřík do 10m. Sezónní práce: - v zimním období úklid sněhu ...
Dřevěné domky, přístřešky, zahradní pergoly vyrobené na míru - tesařství
Pokud uvažujete o pergole či přístřešku nebo zahradním domku, který může mít mnoho funkcí, obraťte se na tesařství ROGAT Uherské Hradiště, kde Vám vyrobí dřevěné stavby na míru dle Vašich představ.
Nábytek na míru - vestavěné skříně, kuchyňské linky z kvalitního masivu
Praktické a originální vestavěné skříně i kuchyňské linky z kvalitního masivního dřeva na míru vyrobí Truhlářství Jan Pavelka ze Zlína. Dodá vám nábytek pro každou místnost. Působí ve Zlínském kraji.