Geodézie, kartografie, vytyčení staveb, vyhotovení geometrických plánů
Geodetické práce, kartografické služby, vytyčování staveb, pozemků, parcel, inženýrských sítí, vyhotovení geometrických plánů realizuje Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ.
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Podlahářské práce, pokládka podlah, PVC, koberců, renovace parket
Podlahářské práce, pokládku plovoucích, vinylových, dřevěných, korkových podlah, PVC, koberců, renovaci parket, broušení zajišťuje podlahářství Stanislav Šafránek.
Zateplování mezipanelových spár Plzeň
Zlepšete izolační vlastnosti Vašeho panelového domu a zamezte únikům tepla nebo tvoření vlhkosti v bytech pomocí zateplování mezipanelových spár s firmou Výškové práce Petr Huňatý z Plzně.
Zámečnictví Rokycany
Veškeré zámečnické práce, svařování nerezu, oceli, hliníku nebo soustružení, frézování a CNC obrábění nabízí Zámečnictví Pavel Sládek, které sídlí nedaleko Rokycan.
Topení Domažlice
Neutrácejte zbytečně za neekonomické systémy vytápění, kontaktuje společnost PROKAT invest s.r.o. z Domažlic, kde vám vyprojektují a instalují systémy topení na míru.
Podlahy Plzeň
Firma Jiří Piňos se sídlem v Plzni nabízí kvalitní provedení litých průmyslových podlah především do garáží, skladů, hal a dalších průmyslových objektů.
Jiří Piňos
Kovovýroba a kvalitní zámečnické, svářečské, soustružnické, frézařské práce a obrábění
Zámečnictví Pavel Sládek, firma nacházející se v okrese Rokycany, jež poskytuje kompletní služby v oblasti kovovýroby, dále zámečnické, svářečské, soustružnické a frézařské práce.
Vzduchotechnika Plzeň
Dodávku vzduchotechniky do bytů, domů, obchodních domů, gastronomických zařízení nebo průmyslových komplexů zajistí společnost IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji.
Truhlářství z okresu Domažlice zaměřující se na výrobu stylového nábytku, dveří a kuchyní
Zakázková výroba nábytku přímo na míru s truhlářstvím Antonína Šlajse z Domažlic. Stylový nábytek, dveře, schody, ale i moderní kuchyně s netypickými prvky podle vašich představ.
Elektromontáže Plzeň
Elektromontážní práce pro byty, rodinné domy, nebytové i průmyslové objekty v komplexním rozsahu nabízí firma Tomáš Šour sídlící v okrese Plzeň.
Stavební firma, výstavba nových rodinných domů na klíč, bytová výstavba, okres Klatovy
Výstavbu nových rodinných domů na klíč, bytovou výstavbu, zednické práce, izolace, realizaci střech, instalatérské práce provádí stavební firma Miroslav Vrhel, okres Klatovy.
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, střechy na klíč, Rokycany
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, střechy na klíč, dodávka a montáž krovů, izolace, střešní krytiny, okapových systémů realizuje Pokrývačství A JE TO! - Felix Mužík, Rokycany.
Výškové mytí budov Plzeň
Petr Huňatý - výškové práce nabízí službu výškového mytí budov a oken v Plzni a okolí pomocí lezecké techniky. Nabídka je určena především pro průmyslové budovy, tovární haly a kanceláře.
Instalatérské práce Plzeň - středisko PSV společnosti EKA-KOMPLET s.r.o.
Kvalitní instalatérské služby zajišťuje v Plzni společnost EKA-Komplet, s. r.o.
Elektromontáže, elektroinstalace, revize hromosvodů a elektro
Elektromontáže, elektroinstalační práce, montáže, opravy, revize elektro a hromosvodů v bytových i nebytových prostorách provádí firma Tomáš Šour sídlící v okrese Plzeň - sever.
Průmyslové podlahy pro výrobní a skladové haly, komerční budovy, garáže
Průmyslové podlahy, lité betonové podlahy s výztuží pro výrobní haly, sklady, komerční prostory, administrativní budovy, garáže provádí firma Jiří Piňos se sídlem v Plzni.
Jiří Piňos
Montážní a kompletační práce Plzeň
Hledá Vaše společnost dodavatele montážních a kompletačních prací s vlastní strojní dílnou a prostory? S důvěrou se obraťte na Meta Plzeň s.r.o. z Plzně.
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, střechy na klíč se zárukou na pět let
Stavbu nové střechy nebo rekonstrukci krovů, pokládku nové střešní krytiny a montáž střešních oken či opravu komínů realizuje firma STŘECHA KOMPLET – Miroslav Verbič v Horní Bříze.
Výškové práce Plzeň
Petr Huňatý v Plzni zajišťuje výškové práce - mytí budov, instalace ochrany proti holubům, rizikové kácení stromů, fasády, opravy hydroizolačních pásů, klempířské práce, montážní práce apod.
Střechy na klíč Plzeň - kvalitní střecha, spolehlivě a se zárukou, opravy střech
Plzeňská společnost Premium se zabývá realizací střech, pokrývačskými a klempířskými pracemi.
Klempířské práce Plzeň - střechy na klíč, pokrývačské práce, zateplování střech
Společnost PRÉMIUM Plzeň se zabývá pokrývačskými a klempířskými pracemi, specializuje se na střechy na klíč, zateplování střech, montáž plochých i šikmých střech.
Kuchyně na zakázku Plzeň - kuchyňský nábytek z masivu nebo lamina, moderní či rustikální
Cherbourg s.r.o. vyrábí zakázkové kuchyně na míru v Plzni. Vyrábí kvalitní nábytek z masivu nebo lamina na zakázku v libovolném požadovaném stylu.
Truhlářství Plzeň - truhlářské práce, výroba, nábytek z lamina i masivu
Zakázkovému truhlářství se v Plzni věnuje společnost Cherbourg s.r.o. Vyrábíme dveře, nábytek z lamina a masivu, kuchyně na zakázku, podlahy, schody, zábradlí, okna.
Výškové práce za pomocí horolezecké techniky Plzeň - mytí oken, rekonstrukce komínů
Výškové práce zvládáme hravě a naučíme to i vás. Umývání oken, úprava fasády, rekonstrukce komínů - zkrátka výškové práce. To a mnoho dalších služeb nabízí společnost Výškové práce Ing. Jiří Žižka.