Vzduchotechnika Plzeň
Hledáte spolehlivého dodavatele v oblasti vzduchotechniky se zárukou kvalitně provedené práce? Neváhejte kontaktovat prověřenou společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o.
Klimatizační a vzduchová technika
Kompletní realizace vzduchové techniky a klimatizačních jednotek Plzeňský kraj a okolí, vzduchotechnika od prvotního projektu až po finální servis od jednoho dodavatele, a to IPC Klima s.r.o.
Kuchyně přímo od výrobce na míru Plzeň, výroba a montáž kuchyňských linek
Kuchyně přímo od výrobce na míru Plzeň, výroba a montáž kuchyňských linek
Instalatérské práce Plzeň, služby v oboru voda, topení, plyn,  montáž ústředního topení, revize
Instalatérské práce Plzeň, služby v oboru voda, topení, plyn, montáž ústředního topení, montáže plynových zařízení včetně revizí, rozvody vody a kanalizace, výměny stoupaček, montáže radiátorů.
Jeřábové práce Klatovy, práce autojeřábem, autojeřábnické práce nosnost do 35t
V okrese Klatovy naše firma Vacek Zdeněk zajišťujeme jeřábové práce pomocí autojeřábu PPM ATT 400, který je schopen přemístit těžká břemena do nosnosti 35t.
Foukaná izolace - eshop - pohodlné nakupování na Foukance.cz
Tepelná a akustická foukaná izolace pro vyplnění rovných, šikmých a kolmých ploch i těžko dostupných míst v obytných i průmyslových budovách realizuje Petr Tyml - Foukanka.cz.
Rozvody potrubí plynu, vody, par pro průmyslová odvětví
Montáž a opravy potrubí pro potravinářský a chemický průmysl, plynové přípojky, instalace plynových zařízení a jiné potrubářské práce zajišťuje společnost SWE Technologies a.s.
Sériová i kusová kovovýroba, svařování hliníku a nerezu, ocelové konstrukce
Zámečnické práce v Plzni, výroba kusových i sériových komponentů a ocelových konstrukcí, kovoobráběné výrobky pro zemědělskou a automobilovou výrobu od Petra Molcara.
Geodetické práce Bor
Geodetické služby za bezkonkurenční ceny. Kvalitní provedení a rychlé dodací lhůty. Vytyčování hranic pozemků, vyhotovování geometrických plánů, zaměřování a další geodetické práce v Plzeňském kraji.
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Výkopové a zemní práce, autodoprava Plzeň, bagrování, přípravné práce, kanalizace, drenáže
Výkopové a zemní práce, autodoprava Plzeň, bagrování, přípravné práce pro stavby, kanalizace, pokládka drenáže, pokládka zámkové dlažby, parkoviště, komunikace.
Geodet Tachov - kompletní geodetické a zeměměřické práce
Potřebujete vytyčit pozemek a hledáte zkušeného geodeta? Neváhejte a oslovte geodetickou kancelář v Tachově, která nabízí kompletní geodetické a zeměměřické práce.
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Geodetická kancelář Bor, geodézie, vytyčení hranic pozemku, zaměřování, geometrické plány, dokumentace
Geodetická kancelář Bor, geodézie, vytyčení hranic pozemku, zaměřování, geometrické plány, vyhotovení dokumentace, digitální mapy, zaměření inženýrských sítí,Radek Petrášek GEODETICKÁ KANCELÁŘ Tachov
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Vzduchotechnika a klimatizace Plzeň - diagnostika, projekce, montáž či servis
Hledáte odborníky na svém místě pro oblast vzduchotechniky a klimatizace pro Váš objekt? Kompletní služby v oblasti vzduchotechniky a klimatizace provádí společnost IPC Klima s.r.o. v Nýřanech.
Malířské, natěračské a tapetářské práce, výmalba bytů a domů, broušení stěn, Domažlice
Kvalitního malíře z oblasti Plzeňska naleznete u společnosti DOMAŽLICKÁ MALBA s.r.o. v obci Domažlice. Precizně vymalujeme pokoje, nalepíme tapety i obrousíme stěny.
Kovovýroba Plzeň, svařování, lisování a povrchová úprava výrobků
Zámečnické výrobky dle přání a požadavků zákazníka od kovoobráběcí společnosti Meta Plzeň, s.r.o. se sídlem Hřbitovní 31, 312 00 Plzeň.
Výroba a prodej transportních dopravních řetězů
Společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej transportních dopravních řetězů. Sídlo společnosti najdete v Srbicích č.p. 19 v okr. Domažlice v Plzeňském kraji.
Lité betonové vyztužené podlahy Plzeň
Lité betonové polohlazené podlahy do každé budovy, které jsou ideální pod dlažby, koberce a PVC realizuje společnost Jiřího Piňose – Podlahy snadno.
Jiří Piňos
STYROBALL - tepelná a akustická izolace Rokycany
Izolace obytných a průmyslových budov, vodních nádrží a saun tepelnou a akustickou polystyrénovou izolaci STYROBALL společností Petr Tyml, Rokycany.
Stavební firma se zaměřením na průmyslové stavby, stavební a zemní práce, okres Klatovy
Kompletní stavební práce zajišťuje společnost Stavby Šafanda, s.r.o. z Chanovic u Klatov. Provádíme veškeré zemní a přípravní práce, zakládáme stavby a zajišťujeme dopravu stavebního materiálu.
Stavby Šafanda, s.r.o.
Projektové práce v oboru energetiky, silnoproudých elektroinstalací
Projektové práce v oboru energetiky, silnoproudých elektroinstalací, zařízení nízkého napětí, bleskosvodů realizuje společnost Miroslav Pech, Plzeň.
Výškové práce Petr Huňatý, mytí budov, kácení stromů, Plzeň
Výškové práce, mytí oken a budov ve výškách, zateplení atik, opravy a nátěry vysílačů, rizikové kácení stromů realizuje společnost Petr Huňatý, Plzeň.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy na Plzeňsku, stavební základy i domovní přípojky
Terénní úpravy pozemků, výkopy základů pro Váš dům a další zemní práce Vám poskytne společnosti Vilém Síbal z Rochlova. Provádíme kompletní zemní práce pomocí nejmodernějších strojů.
Zámečnické služby a kovovýroba Plzeň – výroba na zakázku
Hledáte šikovného dodavatele pro plnění Vašich zakázek v oblasti kovovýroba a zámečnictví? Pak se neváhejte obrátit na firmu Petr Molcar z Plzně.
Lité anhydritové podlahy
Lité anhydridové podlahy vhodné jako podklad pod dlažbu, koberec i palubky Vám zajistí firma Jiří Piňos se sídlem v Plzni.
Jiří Piňos
Foukaná izolace TEMPELAN – ekologická, nehořlavá a bez tepelných mostů
I tepelnou a akustickou izolaci novostaveb i rekonstruovaných objektů pomocí ekologické foukané izolace TEMPELAN vyrobené z celulózy se postará firma Petr Tyml z Rokycan.