Potřebujete novou střechu nebo je na čase opravit tu současnou? Nejen tato činnost, ale i další jsou součástí pokrývačských a klempířských prací. Kvalifikovaní klempíři a pokrývači se tak postarají o oplechování střešních ploch, parapetů, komínů, montáže žlabů, lemování, požárních zdí, dodávku a montáž střešních krytin včetně doplňků, opravy atd.

Klempířské a pokrývačské práce Příbram
Potřebujete postavit novou nebo opravit starou střechu? Nabízíme komplexní dodávku střech a krovů, včetně klempířských konstrukcí. Sortiment: - plechové střechy SATJAM - betonové tašky BRAMAC - krovy klasické - tesařské - z příhradové sponkované dřevěné konstrukce. Jsme certifikovaným zástupcem firmy BRAMAC, SATJAM, PREFA, ...
Nejen břidlicová střecha od Střechy Vrňata & Žáčik Praha
Střecha je jako hlava domu. Poskytuje důležitý standard a chrání nás před vlivem nepříznivého počasí.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Elektroinstalační práce Příbram
Nabízíme zednické, zámečnické, klempířské a elektroinstalační práce. Revize, opravy, rekonstrukce, montáže: -elektrická zařízení -měření a regulace (MaR) Prodej a montáž centrálních vysavačů BEAM.
Pokrývačství Kutná Hora – Střechy Křížek s.r.o. Kolín
Firma Střechy Křížek s.r.o. Kolín nabízí komplexní pokrývačské, klempířské a tesařské služby pro své zákazníky z Kolína, Kutné Hory a okolí. Firma Střechy Křížek s.r.o. Kolín se věnuje pokrývačským službám víc jak 20 let. Zaměřujeme se především na dodávky střech na klíč. Naše firma vlastní certifikát kvality zboží. Pokud jste z Kolína, Kutné Hory ...
Zřizování, rekonstrukce a opravy střech.
Firma vznikla po dlouholetých zkušenostech zakladatelů v řemesle klempířském a pokrývačském v srpnu 1997. Našímhlavní činností je zřizování, rekonstrukce a opravy střech: -kompletní klempířské práce -kompletní pokrývačské práce pro ploché i šikmé střechy . -tesařské práce -nástřik krovu proti houbám, plísním a dřevokaznému hmyzu ...
Kompletní pokrývačské práce okr. Příbram.
Pokrývačské práce: -ploché, šikmé střechy -pálená i betonová taška, šindel, eternit, profilovaná i plastová krytina, asfaltové i živičné pásy.
Sádrokartonové konstrukce Kladno
Společnost A-Trend Kladno s.r.o. nabízí: - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonové konstrukce - pokrývačské práce - tesařské práce a další. Podrobnější informace najdete na odkazu viz níže.
Pokrývačské práce Kladno
Společnost A-Trend Kladno s.r.o. se zabývá výstavbou pozemních staveb a realizacemi jednotlivých stavebních prací: - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonové konstrukce - pokrývačské práce - tesařské práce a další. Podrobnější informace najdete na odkazu viz níže.
Kladno rodinné domy na klíč
Společnost A-Trend Kladno s.r.o. nabízí rodinné domy na klíč. Zajištujemere tyto stavební práce: - zednické práce - topenářské práce - pokrývačské práce - obkladačské práce - sádrokartonové konstrukce - tesařské práce - instalatérské práce (voda, kanalizace) - lešení a další. Podrobnější informace najdete na ...
Pozemní stavby na klíč Kladno
Společnost A-Trend Kladno s.r.o. provádí výstavbu pozemních staveb na klíč. Dále poskytujeme tyto stavební práce: - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonové konstrukce - pokrývačské práce - tesařské práce - topenářské práce - instalatérské práce. Bližší informace ...
Sádrokartonové práce Kladno
Společnost A-Trend Kladno s.r.o. se zabývá výstavbou pozemních staveb a realizacemi jednotlivých stavebních prací: - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonové konstrukce - pokrývačské práce - tesařské práce - topenářské práce - instalatérské práce - lešení. Podrobnější ...
Práce pokrývačské klempířské Kolín Nymburk Kutná Hora Čáslav
Naše firma Střechy Jindřich Křížek je zaměřený především na dodávku střech na klíč. Poskytujeme: - práce pokrývačské - práce klempířské - práce tesařské - montáže střešních oken - montáž hydroizolací - výstavba a montáž zahradních pergol - zakázková výroba.
Pokrývačské a klempířské práce Sedlčany
Jsme certifikovaným zástupcem firmy BRAMAC, SATJAM, PREFA, TONDACH. Nabízíme pokrývačské a klempířské práce, střechy na klíč, krovy, tesařské vazníkové konstrukce, montáž oken VELUX, LANGER.
Prodej palivového dřeva Kladno
Společnost pana Františka Zaťka nabízí prodej palivového dřeva. Dále nabízíme: - veškerý servis v oboru stavebnictví - realizace střech na klíč - pokrývačské práce - tesařské práce - rekonstrukce bytů, průmyslových objektů a hal - pomůžeme Vám s vhodným výběrem materiálu - zpracujeme Vám cenovou nabídku - poradenský servis.
Realizace a rekonstrukce plochých a šikmých střech Kolín
Společnost V. P. Procházka s.r.o. se specializuje na realizaci a rekonstrukci plochých a šikmých střech. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Střešní krytiny pláště štukatérské práce Kolín Poděbrady
Naše firma se zabývá komplexní dodávkou střešních plášťů na klíč. - dodávka střešních krytin - montáž střešních oken - střešní systémy - zajišťujeme štukatérské práce na památkových budovách.
Střechy na klíč klempířství tesařství pokrývačství okna Kolín
Naše firma Střechy NOVÁK s.r.o. Vám zajistí jakoukoliv střechu na klíč a služby s tím spojené. - klempířství - tesařství - pokrývačství - střechy na klíč - montáž střešních oken - nadkokevní instalace - stavební práce - stavba schodišť - postavíme pergoly a malé dřevěné stavby, dřevostavby.
Tesařské a pokrývačské práce Slaný
Společnost Josef Fogl se specializuje na tesařské a pokrývačské práce. Naše nabídka je velmi pestrá. Dle dohody lze zrealizovat skoro všechno, na co si jen zákazník vzpomene. Fantazii se meze nekladou. Provádíme: - stavba krovu - fóliování, laťování a pokládka střešní krytiny - stavba pergol - stavba altánů - pokládka dřevěných a ...