Potřebujete novou střechu nebo je na čase opravit tu současnou? Nejen tato činnost, ale i další jsou součástí pokrývačských a klempířských prací. Kvalifikovaní klempíři a pokrývači se tak postarají o oplechování střešních ploch, parapetů, komínů, montáže žlabů, lemování, požárních zdí, dodávku a montáž střešních krytin včetně doplňků, opravy atd.

Břidlicová střecha barevná Praha dodá domu jedinečný vzhled
Opravujete chalupu či dům a vybíráte střešní krytinu? Nechte se uchvátit jedinečným vzhledem a vlastnostmi břidlicových střech v černém nebo barevném provedení od firmy Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Břidlicová střecha na klíč Praha
Břidlicová střecha je velmi oblíbená a populární střešní krytina, kterou si můžete u pražské firmy Střechy Vrňata & Žáčik s.r.o. nechat zhotovit i na klíč.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce, realizace střech
Kompletní realizace a rekonstrukce střech, výpočty, tesařské, klempířské a pokrývačské práce, montáž střešních oken realizuje společnost Střechy Pavel Provazník.
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, realizace a renovace střech
Střechy nové, oprava a renovace střech stávajících, klempířské, pokrývačské a tesařské práce, montáž krovů, oplechování a pokládku střešních krytin zajišťuje Martin Kozák – Klempířství, Nymburk.
Břidlicové střechy jsou tím pravým řešením pro váš dům - Praha
Plně funkční a designová střecha je dnes nezbytným požadavkem každého domu. Tyto dvě základní podmínky (funkčnost a vzhled) musí být dodrženy za každých okolností.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Střechy novostaveb, rekonstrukce, opravy střešní krytiny a krovů
Střechy, pokryvačské, tesařské a klempířské práce, pokládku střešní krytiny, instalaci trámů, krovů svodů a okapů realizuje společnost Jiří Lízner, okres Příbram.
Střechy, pokládka střešní krytiny, klempířské a tesařské práce
Pokrývačství, realizace a rekonstrukce střech, pokládku krytiny, instalace svodů, střešních oken, zateplení provádí společnost Roman Hádl, okres Kladno.
Pokládka prejzové střechy Praha – profesionální práce a perfektní výsledek
Řemeslně náročnou pokládku prejzové krytiny, která umožňuje vytvářet na střechách výklenky a oblouky, nabízí kvalifikovaní odborníci společnosti Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Průhonic.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Pokrývačství, klempířství, tesařství, střechy nové či rekonstrukce
Pokryvačské, klempířské a tesařské práce, realizaci nových či opravy stávajících střech šikmých i plochých zajišťuje firma Střechy František Toula, okres Beroun.
Střešní krytina, šindel, pálená taška, betonová krytina, prodej
Střešní krytiny, dánská betonová krytina IBF, pálená taška Tondach, finské šindele a okapové systémy prodává a dodává společnost Michal Netušil - Střechy Sukorady, okres Mladá Boleslav.
Nadkrokevní izolace Praha – minimální tloušťka, maximální účinek
Pokud plánujete využít půdní prostor Vašeho domu pro bytové účely, je nadkrokevní izolace od firmy Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy tím nejlepším řešením ochrany před zimou i horkem.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Šikmé střechy, pokrývačské práce, oprava a rekonstrukce střechy Praha
Střechy Vrňata a Žáčik jsou rodinná společnost, která na trhu působí už od roku 1990 a má tedy dlouholeté zkušenosti, díky kterým odvádí vždy velmi precizní práci.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Pokládka pálené střešní krytiny Praha – kvalitní střecha na několik generací
Opravujete dům nebo jiný objekt a čeká Vás i rekonstrukce střechy? Pokládka pálené střešní krytiny spolehlivou firmou Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy je dobrou investicí na několik generací.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Střechy Příbram
Stavíte nebo opravujete střechu a hledáte šikovného a spolehlivého klempíře, pokrývače a tesaře? Firma Kolář Vladimír STAMONT z Příbrami dělá střechy už více jak 15 let.
Střechy na klíč Praha - široká nabídka střešních krytin
Chcete stavět nový dům a hledáte vhodnou střešní krytinu? Nebo jen svou střechu rekonstruujete? V každém případě chcete to nejlepší, ať už se jedná o materiály či práci.
Pokládka břidlicové střechy, střešní krytina z přírodní břidlice Praha
Společnost Střechy Vrňata & Žáčik s.r.o. nabízí a provádí odbornou pokládku střešní krytiny z břidlice, která se vyznačuje vysokou trvanlivostí, lehkostí a velkou škálou barevností.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Střechy Praha a okolí - rekonstrukce střech i klempířské práce
Střechy jsou u domů pověstnou třešničkou na dortu. Ať už tak stavíte nebo rekonstruujete rodinný dům, chatu nebo chalupu, výběr střechy není radno podceňovat.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Kompletní dodání střech a krovů na zakázku Sedlčany
Kompletní dodávkou nové střechy či rekonstrukce staré, dodání krovů nebo zabudováním střešních oken se zabývá firma Stamont Sedlčany v okrese Příbram.
Klempířské práce Sedlčany – komplexní dodávka a montáž
Stamont je firma, která Vám nabízí kompletní klempířské práce v Sedlčanech v okresu Příbram. Provedou Vám dodávku a montáž klempířských prací – rýn, okapů, žlabů, chrliče a vše co patří ke klempířské práci. Ve své dílně pracují s mnoha typy materiálů od mědi, plechu, pastu a nerezu, vše se vyrábí na přání klienta. Po poradě s odborníkem si ...
Pokrývačské práce Příbram - dodávky střech a krovů na klíč
Nabízíme kmpletní dodávku krovů a střech. Zajišťujeme veškeré klempířské a pokrývačské práce v okrese Příbram. Zajišťujeme střechy pro novostavby i rekonstrukce. Spolupracujeme se značkami Bramac, KM Beta, Tondach, IKO, Satjam, Tegola nebo Satjam. Střešní okna dodáváme od firem Velux nebo Dakea. Díky naší více jak 15-ti leté praxi má ...
Střechy pro novostavby, rekonstrukce střech | Sedlčany
Když stavíte či rekonstruujete dům, firma STAMONT Vám na něj dodá střechu přesně na míru. Máme na skladě jak krytinu plastovou od firmy SATJAM, tak betonovou od BRAMAC. Plast je velmi lehký a rychle se s ním pracuje. Vyberete si z několika tvarů, jsou falcované krytiny, šindele, románský či ekonomický styl. Betonové tašky máme jak s ...
Dodávka střech a krovů, včetně klempířských konstrukcí na klíč Sedlčany
Plechové střechy, betonové tašky a tesařské krovy na klíč nabízí firma STAMONT Vladimíra Koláře. Montujeme střešní krytinu od firmy SATJAM, od které si můžete vybrat různé typy a barevné provedení ve stylu románských tašek, ekonomické a tradiční řešení, falcované krytiny, tašky s minerálním posypem i šindelový tvar. Betonové tašky dodáváme ...
Montáže střech a krovů Příbram
Hledáte vhodnou střechu pro vaši novostavbu, či rekonstruujete tu stávající? Společnost Vladimíra Koláře STAMONT se může postarat o kompletní dodávku a samotnou montáž střech i krovů. Firma STAMONT se zabývá pracemi: - Stavba střech a krovů - Krovy tesařské z příhradové sponkované konstrukce - ...
Prodej a montáž střešní krytiny Praha
Společnost ALUMEX může zprostředkovat veškeré klempířské a pokrývačské práce. V případě realizace střechy můžete doobjednat střešní okna, hromosvody, anebo okapy pro maximální spokojenost a kompletnost celé střechy.O prodej a montáž střešních krytin se stará společnost ALUMEX, která již od roku 1989. Realizuje střechy na klíč a se svou dlouholetou ...
Střechy a montáž krovů na klíč Sedlčany
Poskytujeme kompletní činnost týkající se střech a krovů. Zastaneme pokrývačské, tesařské i klempířské práce. Střechy pro nové domy i pro rekonstrukce. Zastupujeme firmy TONDACH, PREFA, BRAMAC (betonové tašky) a SATJAM (plechové střechy). K tomu navíc ještě prodáváme a montujeme střešní okna značek LANGER a VELUX. Máme spousty spokojených ...