Potřebujete novou střechu nebo je na čase opravit tu současnou? Nejen tato činnost, ale i další jsou součástí pokrývačských a klempířských prací. Kvalifikovaní klempíři a pokrývači se tak postarají o oplechování střešních ploch, parapetů, komínů, montáže žlabů, lemování, požárních zdí, dodávku a montáž střešních krytin včetně doplňků, opravy atd.

Střechy na klíč, rekonstrukce střechy, Brno, Brno venkov, Břeclav
Potřebujete rekonstrukci střechy nebo postavit novou? Firma klempířství Zdeněk Nádeníče provádí veškeré práce na střeše. S dlouholetou zkušeností (18let) zaměřující se na: * rodinné domy * fasády * různé přístřešky (pergoly) * bytovky * menší firmy a haly * ohýbání plechových profílů ve 4 metrových délkách * ...
Pokrývači Mikulov, klempíři Mikulov, Střechy Penčák
Potřebujete novu střecu nebo opravu staré střechy? Jsme česká firma, s dlouholetými zkušenostmi. Zaměřujeme se na zajištění rekonstrukce střech a pokládku střešních krytin. Vyrábíme a montujeme klempířské prvky. Provádíme - Klempířské práce, klempířství, oplechování. - Pokrývačství, pokrývačské práce. Práce na střeše, ...
Střechy, střešní krytiny, zateplení střech Frýdek-Místek
Naše firma nabízí dodávku, prodej, montáž: - střechy na klíč - střešní krytiny - krovy - střešní okna - okapové systémy - komíny - zateplení střechy. Pokrývačské, klempířské, tesařské práce (pokrývač, klempíř, tesař).
Dodávka, rekonstrukce staveb, výstavba, opravy silnice Třinec
Nabízíme dodávky staveb pro bytovou, průmyslovou, občanskou výstavbu: - realizace, rekonstrukce staveb - sanace staveb - střešní nádstavby - montáž sádrokartonu - zateplení budov. Výroba: - asfaltové směsi. Výstavba, opravy: - silnice - zpevněné plochy. Tesařské, lešenářské, sklenářské, natěračské, izolaterské, klempířské práce.
Zateplení střech, tesařské,klempířské,pokrývačské práce Prostějov
Firma Jaroslav Hansl nabízí: - tesařské, klempířské a pokrývačské práce - provádí všechny typy střech (novostavby, rekonstrukce) - zateplení střech - hydroizolace střech proti vlhkosti - montáže zahradních altánů a pergol - montáž lepených střech - montáž a dodávka střešních systémů i střešních oken - poradenská činnost v oboru ...
Stavební řezivo, sušené, impregnované, Břeclavsko, Brno-venkov
Pila - Vladimír Vacek se zabývá: -výrobou a prodejem řeziva -kompletní montáží střech - střechy na klíč, pokrývačské a klempířské práce Další z našich služeb: - sušárna na dřevo - impregnujeme řezivo máčením - pořezy dřeva, hranoly, desky, latě - řezivo stavební i pro stolaře - vazby a krovy pro střechy - ploty, řezivo na pergoly, ...
Tesařské práce střechy krovy prodej řeziva Rychnov Hradec Náchod
Naše firma Miroslav Novotný Tesařství nabízí především tesařské práce. - zajistíme stavbu roubenek - zahradní domky, altány - střechy na klíč - prodej řeziva - prodej kulatiny.
Opravy fasád a střešních plášťů Praha
Společnost PSP - GDS, s.r.o. se zabývá komplexními rekonstrukcemi budov. Provádíme: - náročné statické práce - rekonstrukce a opravy fasád a střešních plášťů - revitalizace panelových domů - půdní vestavby a nástavby - novostavby - výstavba bytových a rodinných domů na "klíč" - zprostředkovatelskou službu v oblasti ...
Střechy na klíč betonová pálená celoplechová krytina Dvůr Králové
Mojí hlavní činností jsou stavby střechy na klíč: - používané materiály - betonová krytina - pálená krytina - celoplechová krytina - asfaltové šindele - polykarbonát.
Dům potřebuje klempíře
Dobré klempířské výrobky a správná montáž prodlužují životnost každé stavby a šetří náklady na opravy. Montujeme plechové střechy, klempířské prvky, okapy, rýny, žlaby v provedení měď, titanzinek, pozink a krytiny PLANJA a Lindab.
Rekonstrukce opravy izolace střech střešních plášťů Liberec.
Naší hlavní činností jsou komplexní a kompletní rekonstrukce střešních plášťů a generální opravy střech. Dále provádíme izolace střech, montáže střešních oken, stavby komínových těles, montáže střešních krytin a doplňků. Další námi prováděné práce jsou: - tesařské - klempířské - pokrývačské - montáže sádrokartonových systémů - montáže ...
Tepelná, protipožární izolace, hydroizolace Opava
Naše firma provádí: - tepelná izolace (kotelny, bojlery, teplovodní kanály, tlakové nádrže, párovody a teplá užitková voda, rozvody ústředního topení) - hluková izolace - hydroizolace - protipožární izolace vzduchotechnického potrubí - zateplení budov - sádrokartonářské práce (KNAUF, RIGIPS) - klempířské práce.
Realizace a rekonstrukce plochých a šikmých střech Kolín
Společnost V. P. Procházka s.r.o. se specializuje na realizaci a rekonstrukci plochých a šikmých střech. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Střechy a střešní systémy, montáže hromosvodů Uherské Hradiště
Nabízíme komplexní řešení střech a střešních systémů: -provádíme pokrývačské, klempířské, tesařské a izolatérské, práce -navrhneme řešení a zajistíme realizace -používaný materiál od tuzemských i zahraničních výrobců střešních systémů, krytin, izolací a stavebních materiálů (např. TONDACH, BRAMAC, KM BETA, VELUX, FATRA, LINDAB, atd.) -montáže ...
Střešní krytiny pláště štukatérské práce Kolín Poděbrady
Naše firma se zabývá komplexní dodávkou střešních plášťů na klíč. - dodávka střešních krytin - montáž střešních oken - střešní systémy - zajišťujeme štukatérské práce na památkových budovách.
Střechy na klíč klempířství tesařství pokrývačství okna Kolín
Naše firma Střechy NOVÁK s.r.o. Vám zajistí jakoukoliv střechu na klíč a služby s tím spojené. - klempířství - tesařství - pokrývačství - střechy na klíč - montáž střešních oken - nadkokevní instalace - stavební práce - stavba schodišť - postavíme pergoly a malé dřevěné stavby, dřevostavby.
Tesařské, klempířské, pokrývačské práce Uherské Hradiště
Firma Lukáš Kočenda poskytuje: Stavební práce, návrhy a realizace: - tesařské práce - pokrývačské práce - klempířské práce - zednické práce - schodiště, točené schody - vrata, ploty - půdní vestavby - rekonstrukce.
Revitalizace, zateplování panelové a rodinné domy Ostrava
Jsme dynamická společnost naplňující požadavky stavebního trhu - Moravskoslezský kraj, Ostrava a okolí, Karviná, Frýdek-Místek, Nový Jičín, Opava, Bruntál: - revitalizace panelových domů - zateplení, zateplování domu - rekonstrukce - výměna oken, dveří - izolace budov, sanace - kotvení sendvičových panelů - zasklení lodžií - ...
Střechy, klempířské práce,pokrývačské práce, Nosislav
Naše služby: -klempířské a pokrývačské práce na rodinných domech, fasádách -různé přístřešky (pergoly) a bytovky -pro menší firmy a haly -ohýbáme plechové profíly ve 4 metrových délkách -práce i s barevnými materialy.
Klempířské a pokrývačské práce Rakovník
Společnost Čeněk Perný provádí klempířské a pokrývačské práce. Klempířské práce: - montáže okapových systémů - oplechování střešních prvků a komínů - montáže hromosvodů a jejich revize. Pokrývačské práce: - střechy na klíč - pokládka střešních krytin - izolace střech.
Klempířské a pokrývačské práce Plzeň - jih
Nabízíme kompletní pokrývačské práce všech druhů střešních krytin. Klempířské práce, opravy střech, montáž lešení, oken Velux a další...
Výškové práce horolezeckou technikou Ostrava, Havířov, celá ČR
Provádíme výškové práce horolezeckou technikou na území celé ČR. Práce ve výškách: natěračské práce - nátěry fasád, střech, ocelových konstrukcí. Opravy střech, střešních konstrukcí a krytin. Provádíme klempířské i pokrývačské práce, instalace a malování reklam. Dále kácení stromů a prořezávání stromů, opravy a demolice komínů. A v neposlední ...
Střechy na klíč České Budějovice.
Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské. Prodej,montáž,rekonstrukce -střešní krytina -plechová -živičná břidlice (kanadský šindel) -pálená -betonová -eternitová -klempířské prvky -okapové žlaby, svody -zateplení střechy -krovy.
Montáž parotěsné zábrany zateplené izolace foliové systémy Hradec
Naše firma Izolex - izolace staveb, s.r.o. se specializuje na kompletní dodávky a montáže střešních plášťů. - parotěsné zábrany - tepelné izolace - hydroizolační vrstvy - střešní světlíky - rozvody hromosvodů - klempířské práce.
Prodej krytiny Evertech G2 a Evertile
Maloobchodní a velkoobchodní prodej plechové střešní krytiny Evertile a Evertech G2, již od 420,- kč/m2 a příslušenství pro šikmé střechy. Také realizace střech od montáže krovů až po pokládku krytin a montáž okapových systémů.