Potřebujete novou střechu nebo je na čase opravit tu současnou? Nejen tato činnost, ale i další jsou součástí pokrývačských a klempířských prací. Kvalifikovaní klempíři a pokrývači se tak postarají o oplechování střešních ploch, parapetů, komínů, montáže žlabů, lemování, požárních zdí, dodávku a montáž střešních krytin včetně doplňků, opravy atd.

Ploché střechy Trutnov - realizace pro střešní pláště s nulovým sklonem – bezúdržbová a bezplamenná technologie
Ploché střechy - realizace pro střešní pláště s nulovým sklonem, bezúdržbová a bezplamenná technologie – generální dodávky a opravy plochých střech - POPAS CZ, Trutnov, ploché střechy na splátky!
Tesařské, klempířské i pokrývačské práce - Náchod
Specializujeme se nejen na pokrývačské práce, ale také na již zmíněné tesařské práce a klempířské práce.
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Střechy na klíč Praha - široká nabídka střešních krytin
Chcete stavět nový dům a hledáte vhodnou střešní krytinu? Nebo jen svou střechu rekonstruujete? V každém případě chcete to nejlepší, ať už se jedná o materiály či práci.
Realizace a opravy střech a vzduchotechniky jsou naším denním chlebem - Liberec
Poskytujeme komplexní služby v oblasti realizace a oprav střech, nabízíme klempířské, pokrývačské a izolatérské práce - STŘECHY Reiner, s.r.o. Liberec
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Klempířské práce | Červený Kostelec, Náchod, Broumov, Česká Skalice
Zajišťujeme rovněž drobné opravy, vyčistění žlabů, nátěry střech, svodů a jiných klempířských prvků.
Ploché střechy - rekonstrukce, systém kotvených SOLO pásů
Ploché střechy a jejich rekonstrukce provádíme pomocí systému kotvených SOLO pásů z modifikovaného asfaltu - STŘECHY Reiner, s.r.o. Liberecký kraj
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Tesařské, pokrývačské a klempířské práce ve Zlínském kraji
Společnost ROGAT s.r.o. Uherské Hradiště přijímá zakázky na realizaci střechy ve Zlínském kraji. Odvedeme kompletní tesařské, pokrývačské i klempířské práce na všech typech střech.
Stavební práce Liberec - rekonstrukce, opravy střech, opravy komínů, věnců
Provádíme stavební práce týkající se především rekonstrukcí a oprav střech, k tomu opravujeme komíny, věnce, umíme ale i zateplovaní fasád i pokládku dlažeb a další.
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Pokládka břidlicové střechy, střešní krytina z přírodní břidlice Praha
Společnost Střechy Vrňata & Žáčik s.r.o. nabízí a provádí odbornou pokládku střešní krytiny z břidlice, která se vyznačuje vysokou trvanlivostí, lehkostí a velkou škálou barevností.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Hliníková střecha i hliníkové opláštění pro každou stavbu - Liberec
Hliník je ve stavebnictví velmi oblíbeným materiálem. Pro své vlastnosti je využíván ve spoustě oblastí. Firma Vertikal-ZIP, s.r.o. jej používá na hliníkové střechy i hliníkové opláštění budov. Hliníková střecha a hliníkové opláštění mají kromě lehkosti a snadného udržování například tu výhodu, že mohou být vyhotoveny v různých ...
Komplexní dodávky a opravy plochých a šikmých střech a konstrukcí
Komplexní dodávka, rekonstrukce a oprava plochých i šikmých střech, všech typů střešních konstrukcí od stavební společnosti STAVIMAL s.r.o. v Brně.
Výroba klempířských prvků Ústí nad Orlicí-žlabové háky, vzduchotechnické prvky
Společnost BezVa, spol. s.r.o. z okresu Ústí nad Orlicí se věnuje výrobě klempířských prvků a jejich montáži. Společnost je na trhu již řadu let, proto má ve svém oboru bohaté zkušenosti.
Klempířské prvky Ústí nad Orlicí - sněhové zábrany, háky, vzduchotechnické prvky
BezVa, spol. s.r.o. z Třebovice (Ústí nad Orlicí) se zabývá výrobou klempířských prvků pro celou Českou republiku i Slovensko. Firma je na trhu již od roku 1991.
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, střechy na klíč se zárukou na pět let
Stavbu nové střechy nebo rekonstrukci krovů, pokládku nové střešní krytiny a montáž střešních oken či opravu komínů realizuje firma STŘECHA KOMPLET – Miroslav Verbič v Horní Bříze.
Provádění tesařských, pokrývačských a klempířských prací - výstavba střech
Kompletní služby v oblasti tesařských, klempířských, pokrývačských prací provádí firma ZVOZA, s.r.o. z Jihlavy. Zajišťuje výstavbu nových střech i opravy stávajících střech.
Střešní systém KALZIP, AL opláštění Liberec
Společnost Verikal-Zip se zabývá dodávkou a montáží střešního systému KAL-ZIP. Tento systém je populární po celém světě. Však od doby jeho vzniku se už tohoto střešního systému po celém světě nainstalovalo přes 80 milionů čtverečných metrů! KAL-ZIP je systém, který oceníte na každé střeše. Je totiž spolehlivý, nepropustný a jeho design je ...
Montáž střešních oken do všech střešních krytin | Náchod
Jednou z novinek ve střešních oknech jsou střešní okna Velux určená pro pasivní domy - IQ KONSTRUKT s.r.o.
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Rekonstrukce střech, střechy na klíč, pokrývač Brno
střechy na klíč, rekonstrukce, opravy, izolace, protipožární nátěry, pokrývačské práce, sádrokartonové rekonstrukce, klempířské práce
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce Náchod
Pokud stavíte dům, musíte počítat s určitými náklady na jeho údržbu. Nejedná se jen o sekání trávníku okolo domu, ale také o samotnou životnost střechy, okapů, či nátěrů. Protože je občas nutné některé z těchto částí domů obnovovat, přizvěte si na pokrývačské práce, klempířské, ale také nejrůznější natěračské práce odborníky. Firma Střechy na ...
Střechy na klíč - dodávka střešních materiálů
Firma Stavril vám postaví střechu na klíč včetně dodávky střešních materiálů v rámci Olomouce, Šumperka, Zábřehu i Prostějova. S našimi zkušenými klempíři budete jistě spokojeni.
Střechy Praha a okolí - rekonstrukce střech i klempířské práce
Střechy jsou u domů pověstnou třešničkou na dortu. Ať už tak stavíte nebo rekonstruujete rodinný dům, chatu nebo chalupu, výběr střechy není radno podceňovat.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Oplechování střechy, okapové systémy-specializované klempířství
Firma Renova je specializované klempířství na architektonické detaily. Provádí tedy nejen okapové systémy a oplechování střechy, ale i opravy střechy kostela nebo kapličky.
Střechy na klíč, na míru - stavba, montáž střešní krytiny
Stavril s.r.o. sídlící v Šumperku vám postaví střechu na míru (na klíč) dle vašich představ. Zajistíme vše od stavby, montáží a dodávky střešních krytin pro Olomouc, Šumperk, Prostějov i Zábřeh.
Střechy na klíč Náchod Hronov Červený Kostelec Broumov Česká Skalice
Provádíme tyto práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - natěračské Zabýváme se kompletní rekonstrukcí střech - projekt střechy na klíč.
Plechové střechy, klempířské prvky, okapy-výroba
Firma Renova střechy dodá plechové střechy v regionu Brno, Prostějov. Vyrábíme klempířské prvky, okapy, oplechování.