Potřebujete novou střechu nebo je na čase opravit tu současnou? Nejen tato činnost, ale i další jsou součástí pokrývačských a klempířských prací. Kvalifikovaní klempíři a pokrývači se tak postarají o oplechování střešních ploch, parapetů, komínů, montáže žlabů, lemování, požárních zdí, dodávku a montáž střešních krytin včetně doplňků, opravy atd.

Rekonstrukce a výstavba nových střech - pokrývači, klempíři, stačí jen zavolat
Firma Jiří Lichovník s.r.o. se sídlem v Březové působí v oblasti klempířství a pokrývačství v okolí Opavy. Provádíme veškeré montáže střešních doplňků, renovace a rekonstrukce střešních krytin.
Střechy na klíč Plzeň - kvalitní střecha, spolehlivě a se zárukou, opravy střech
Plzeňská společnost Premium se zabývá realizací střech, pokrývačskými a klempířskými pracemi.
Klempířské a tesařské práce - kvalitní a rychlé
Hledáte-li kvalitní, rychlé tesaře a klempíře s dlouholetou zkušeností v oblasti střechařských prací, pak se obraťte na Stavril. Zajistí vám montáž, stavbu a opláštění střech v Olomouci i Šumperku.
Kompletní pokrývačské, klempířské práce-střecha na klíč za pár týdnů
Pokud je Vaším partnerem pro pokrývačské, klempířské práce firma Renova střechy, Vaše střecha bude dodána na klíč již za pár týdnů. Působíme v regionu Kroměříž, Vyškov, Brno.
Klempířské práce Plzeň - střechy na klíč, pokrývačské práce, zateplování střech
Společnost PRÉMIUM Plzeň se zabývá pokrývačskými a klempířskými pracemi, specializuje se na střechy na klíč, zateplování střech, montáž plochých i šikmých střech.
Klempíř, pokrývač, tesař - zhotovení střechy, prodej střešních krytin
O kvalitní střechu v Pelhřimově se postarají zkušení klempíři, pokrývači a tesaři ze společnosti ZVOZA, s.r.o. Specializujeme se na provádění rekonstrukcí a zhotovení střech a prodej střešních krytin.
Lehká, profilovaná plechová střešní krytina včetně okapů-různé barvy
Plechová střešní krytina je v dnešní době velmi oblíbená pro svoji lehkost. Firma KH montáž provádí montáž této profilované krytiny včetně okapů v regionu Přerov, Olomouc.
Pokrývačství Ústí nad Orlicí – Karel Nováček
Využijte naše spolehlivé pokrývačské služby nejen v Ústí nad Orlicí. V oboru pokrývačství se pohybujeme už dlouho, a proto vám dokážeme poskytnout služby na profesionální úrovni. Střechy od A až do Z vám dokáže zrealizovat v krátkém čase firma Karel Nováček. Je dobré vědět, kam se obrátit. Působíme v Královéhradeckém a Pardubickém kraji včetně ...
Plechové střešní krytiny pro delší životnost střechy-záruka 30 let
Pro delší životnost střechy je nutný správný výběr střešní krytiny. Plechové krytiny se zárukou 30 let prodává a instaluje firma KH montáž v regionu Kroměříž, Přerov.
Stavební klempířské práce ANEXI | Liberec
Stavební společnost ANEXI Liberec provádí klempířské práce. Kvalitní klempířské práce zahrnují zpracování plechů všech tvarů a tlouštěk. Dále nabízíme montáže, opravy a výměny prvků. Naše firma ANEXI Liberec provádí montáže systémových klempířských prvků jako jsou žlaby nebo svody. Výměny a opravy klempířských prvků, kompletní střešní pláště a ...
Půjčovna montáž lešení Ústí nad Orlicí Choceň Litomyšl Letohrad
Využijte za výhodné ceny půjčovnu lešení snadno dostupnou z Ústí nad Orlicí, Chocně nebo Litomyšle. Firma KN Střechy - Karel Nováček zajišťuje kompletní dodávky střech - včetně montáže lešení a prodeje materiálů. Zajišťujeme: - práce klempířské - práce pokrývačské - práce izolační - tesařské práce. Dodáme klempířské výrobky, ...
Rekonstrukce šikmé, ploché střechy-plechová krytina na střechy
Firma KH montáž Kojetín používá lehké plechové krytiny pro rekonstrukce šikmé, ploché střechy. Plechová krytina je velmi kvalitní. Kontaktujte nás v okolí Přerova, Kroměříže.
Pokrývačské práce, bednění, laťování střech, střechy na klíč, pokládka krytin
Zajišťujeme komplexní pokrývačské práce, provádíme bednění, laťování střech, postavíme střechy na klíč a položíme jakoukoliv střešní krytinu.
Plechová střešní krytina pro nové střechy i rekonstrukce
Lehká plechová střešní krytina je ideální pro nové střechy i rekonstrukce. V okrese Olomouc a Prostějov působí firma KH montáž, která provádí pokrývačské a tesařské práce.
Pokrývačské práce, rekonstrukce střech a kompletní střechy na klíč
Rekonstrukce střech, pokládku střešních krytin i kompletní realizace střech na klíč provádí Pokrývačství – Orlovský a syn z okresu Louny. Montujeme střešní okna a opravujeme komíny.
Střešní servis, klempířské práce, stavba a rekonstrukce, oplechování střech Znojmo
Klempířské a stavební práce, kompletní rekonstrukce a oplechování plochých a šikmých střech i pokládku krytiny provádí Pokrývačství Martin Černý z okresu Znojmo.
Hydroizolace a rekonstrukce polochých střech, stavební a protiradonové izolace
Provádíme opravy a rekonstrukce střech, hydroizolace, stavební a protiradonové izolace naší firmou Stavoklima Liberec, s.r.o.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Realizace střech na klíč Frýdek-Místek – pokládka, montáž, zateplování
Střecha od profesionála se zárukou - to je střecha od firmy Martin Kocián z Frýdku-Místku, která se zabývá kompletní realizací střech na klíč a klade velký důraz na kvalitu použitých střešních materiálů a provedené práce. Zajistíme vám vhodnou střešní krytinu, provedeme zateplení, montáž a pokládku střešní krytiny. Díky nám získáte funkční a ...
Tesařské pokrývačské práce Ústí nad Orlicí Litomyšl Choceň
Pro opravu, rekonstrukci či naprosto novou střechu si pozvěte odborníky v oboru. O koho jde? O firmu KN-střechy Nováček. Tesařské a pokrývačské práce máme v malíku. Kompletní dodávky střech od Ústí nad Orlicí přes Litomyšl až po Choceň. V Ústí nad Orlicí navštivte vyhlášenou tesařskou a pokrývačskou firmu KN-střechy Nováček. Tesařské a ...
Montáže oplechování vikýřů, oken, komínu, stěn, římsy-klempířství
V oboru klempířství působí firma Střechy - Machač z okresu Kroměříž. Provádí montáže oplechování oken, komínu, vikýřů, římsy nebo stěn různými druhy plechu.
Kompletní stavba střechy, rekonstrukce a montáž střešní krytiny
Společnost Střechy - MACHAČ provádí v regionu Kroměříž, Vyškov, Brno montáže všech dostupných typů střešní krytiny. Naše firma zajistí kompletní stavbu nové střechy.
Montáž a dodávka střešní krytiny, nové střechy Šumperk, Olomouc
Rozhodli jste se pro rekonstrukci nebo stavbu nové střechy, protože ta stará už není tolik kvalitní, tak svěřte tuto práci šikovným klempířům a pokrývačům z firmy NOVÁ KRYTINA s.r.o., kteří se vám postarají o dodávku i montáž vaší nové střechy. Samozřejmostí je pro nás zajistit kvalitní střešní krytiny, které budou ozdobou střechy. Vybrat si ...
Plechové střechy - kompletní servis od výběru až po montáž
Plechová střecha je investice, která se vám při správném výběru mnohokrát vrátí. Volbu plechové střechy se však nevyplácí podceňovat, a proto se vždy poraďte s odborníkem. Ať už je jste se rozhodli pro pokládku plechové střechy na objednávku a nebo je vaší volbou pokládka plechové střechy svépomocí, neváhejte se obrátit na naši společnost ...
Plechové střešní krytiny Šumperk, Zábřeh
Šikovní klempíři, pokrývači a tesaři pracují ve společnosti Nová krytina. Hledáte-li spolehlivou společnost pro stavbu či rekonstrukci vaší střechy a instalaci střešní krytiny, v okolí Šumperku či Zábřehu, jsme pro vás ti praví. Svým klientům nabízíme nejkvalitnější materiály a precizní klempířské, pokrývačské a tesařské práce za ty nejlepší ceny. ...
Latě, parapety, okapy MASLEN, trapézové plechy, Zábřeh, Olomouc
Kvalitní střecha to není jenom odolná střešní krytina. Funkční a spolehlivou střechu dělají také kvalitní střešní latě a střešní doplňky jako jsou okapy, trapézové plechy nebo barevně sladěné parapety. Firma NOVÁ KRYTINA ze Zábřehu vám vše potřebné pro vaši střechu nejen dodá, ale také odborně nainstaluje. Stavba každé střechy začíná nákupem ...