Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Výroba, renovace, opravy náhrobků, pomníků - Kamenictví
Mezi hlavní činnosti Kamenosochařství Lysoněk Uherský Brod patří výroba, renovace a opravy náhrobků a pomníků. Jde o rodinnou firmu, v oboru kamenictví působíme od roku 1970.
Umělecké kovářství - kované bytové doplňky do interiéru, krbové nářadí
Firma ZAMKOV UH působí v oboru umělecké kovářství. Přijímá zakázky především v lokalitě Zlínský kraj. Výroba je převážně ruční, zaměření na kované bytové doplňky do interiérů, krbové nářadí.
ZAMKOV UH s.r.o. Umělecké kovářství Uherské Hradiště
Záchytný systém plochých střech Uherské Hradiště, systémy proti pádu osob, bezpečnostní prvky
Naší hlavní činností jsou hydroizolace z měkčeného PVC pro ploché střechy, bazény, jezírka a montáž rozvodů PVC potrubí a dále záchytný systém plochých střech.
HYDROFOL s.r.o. Hydroizolace a záchytné systémy
Zemní, výkopové, bourací práce i odvoz suti, dovoz materiálu
Společnost Výkopové práce-Škrabal s.r.o. zajistí v lokalitě Uherské Hradiště zemní práce, bourací práce i odvozu suti a dovoz materiálu.
Výroba vstřikovacích forem na plastové díly - prototypové i sériové formy a jiné nástroje
Společnost Staform UH s.r.o. se zabývá více než 20 let výrobou vstřikovacích forem a nástrojů. Specializuje se na prototypové i sériové formy. Sídlíme v Jarošově u Uherského Hradiště.
Kusová výroba náhradních dílů pro stroje, strojních součástí
Společnost KOVOBA, s.r.o. je dodavatel strojních součástí. Hlavní činností je kusová výroba náhradních dílů pro stroje. Firma působí v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Výkopové práce Uherské Hradiště, úpravy terénů, výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů a plotů
Výkopové práce Uherské Hradiště, úpravy terénů, výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů a plotů, základy, přípravné práce, obkopání pro dodatečné izolace, výkopy přípojek.
Soustružení, frézování na klasických strojích - konvenční obrábění ne CNC
Kompletní služby v oblasti konvenčního obrábění poskytuje firma KOVOBA, s.r.o. Ostrožská Nová Ves u Uherského Hradiště. Na klasických strojích provádíme soustružení a frézování.
Rámování obrazů, zrcadel a vazby diplomových prací, knih
Rámařství a knihařství Petra Jilíková Uherské Hradiště přijímá zakázky v rámci regionu Zlínský kraj na rámování obrazů, zrcadel i vazby diplomových prací, knih a dalších tiskovin.
Obráběcí práce, kovoobráběčství - elektroerozivní obrábění, soustružení, frézování
Společnost KOVOBA, s.r.o. působí v oboru kovoobráběčství, obráběcí práce - elektroerozivní obrábění, soustružení, frézování. Přijímá zakázky v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín, Zlínský kraj.
Výroba ozubených kol, rotačních dílců, přípravků, svařovaných konstrukcí
Společnost KOBOBA s.r.o. z Ostrožské Nové Vsi se zabývá výrobou strojních součástí - ozubených kol, rotačních dílců, přípravků, svařovaných konstrukcí. Působí v lokalitě Jihomoravský, Zlínský kraj.
Řezání plastů laserem a tvarování plastů - frézování, ohýbání plexiskla, polykarbonátu, lexanu
R-DESIGN PLAST s.r.o. se specializuje na tvarování plastů a řezání plastů laserem. Provádí frézování, ohýbání plexiskla, polykarbonátu. Sídlo Ostrožská Nová Ves - poblíž Hodonína, Uherského Hradiště.
Výroba zastřešení venkovních dveří, přístřešky nad vchodové dveře
Společnost SEADD s.r.o. Zlín zaměřuje výrobu na zastřešení venkovních dveří. Přístřešky nad vchodové dveře vyrábí v kombinaci nerez a desek z lexanu v různých barvách.
Revize a čištění plynových kotlů, příprava kotle na topnou sezónu
Vyčištění či zhotovení potřebné revize plynového kotle, uvedení kotle do provozu v rodinných domech či bytech v okolí Prahy od pana Martina Hučína.
Stavebnictví, zednické a obkladačské práce, demolice
Kompletní stavební práce a rekonstrukce rodinných a bytových domů, zhotovení omítek a obkladů, demolice při stavebních úpravách od pana Pavla Varadi z Pašovic.
Dopravní stavby včetně zemních prací-výstavba silnic, chodníků, parkoviště
Zakázky v oboru dopravní stavby, v regionu Zlínský a JM kraj přijímá firma RYBÁRIK - výstavbu silnic, chodníků, parkoviště realizujeme včetně bouracích a zemních prací.
Hrubé terénní úpravy, modelace terénu - odstranění terénní nerovnosti
Pokud Váš pozemek není ideální, oslovte firmu Rybárik, která provede hrubé terénní úpravy za účelem odstranění terénní nerovnosti a modelace terénu. Působí v regionu Jihomoravský kraj, Zlínský kraj.
Demoliční, bourací práce - bourání rodinných domů, staveb, konstrukcí
Společnost RYBÁRIK s.r.o. zajistí demoliční a bourací práce v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj. Bourání provádíme u všech konstrukcí, rodinných domů, běžných staveb, skladů či komínů.
Hydroizolace proti vodě a radonu Uherské Hradiště, izolace střech, balkonů, teras, jezírek
Hydroizolace proti vodě a radonu Uherské Hradiště, izolace plochých střech, balkonů, teras, zahradních jezírek, bazénů.
HYDROFOL s.r.o. Hydroizolace a záchytné systémy
Výroba, realizace onyxové stěny - luxusní, přírodní kámen v interiéru
Interiérová stěna bude Vaší chloubou, pokud zvolíte přírodní kámen v interiéru - onyxové stěny. Realizace provádí firma Kámen DROZD s.r.o., působí po celé ČR, převážně v okolí Uherského Hradiště.
Dřevěné podlahy Befag, Magnum Parket - po pokládce lze ihned použít
V Podlahovém studiu Jegla můžete pořídit třívrstvé podlahy Befag a Magnum Parket. Tyto dřevěné podlahy lze ihned po pokládce používat. Působíme v okrese Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Elektromontážní a elektroinstalační práce Hostivice
Martin Hučín z Hostivic v okrese Praha-západ Vám nabízí elektromontážní a elektroinstalační práce, servisní prohlídky, čištění, revize a opravy plynových spotřebičů.
Kovoobrábění, CNC obrábění kovů, frézování, malosériová i kusová výroba komponentů
Komplexní služby kovoobrábění s důrazem na sebemenší detail poskytuje dynamická společnost Kobe CNC s.r.o. s provozovnou v Uherském Brodě.
Demolice, bourání, výškových staveb, mostů-bourací práce včetně recyklace a odvozu suti
Firma RYBÁRIK s.r.o. provádí bourací práce včetně recyklace, odvozu suti v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Břeclav. Bourání zajistíme u běžných i výškových staveb, mostů i demolice konstrukcí.
Tichá, úsporná klimatizace Toshiba pro byty, domy, komerční prostory
Pořiďte si klimatizaci u firmy Fresh Air. Pro byty, domy, komerční prostory je vhodná klimatizace Toshiba, je tichá a úsporná. Montáže v regionu Zlín, Uherské Hradiště.