Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Veškeré jeřábnické práce moderními jeřáby Liebherr
Společnost Autojeřáby Harsa poskytuje provádí veškeré jeřábnické práce moderními jeřáby Liebherr. Působí po celé ČR, převážně v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Autojeřáby Zlín Miroslav Harsa
Stavební zámečnictví - výroba ocelové konstrukce, atypické zábradlí, mříže, přístřešky
Společnost ZAMKOV UH působí v oboru stavební zámečnictví, v lokalitě Zlínský kraj. Výroba je zaměřena na atypické výrobky - ocelové konstrukce, zábradlí, mříže i přístřešky.
ZAMKOV UH s.r.o. Umělecké kovářství Uherské Hradiště
Kované brány, ploty, mříže do oken a dveří, zábradlí - ruční kovářská výroba
Firma ZAMKOV UH působí v oboru kovářství, v regionu Zlínský kraj. Ruční kovářská výroba je zaměřena na kované brány, ploty, mříže do oken a dveří i zábradlí.
ZAMKOV UH s.r.o. Umělecké kovářství Uherské Hradiště
Zemní a výkopové práce - úpravy terénu v okolí domu, výkopy základů, sklepa, jámy pro bazén, jímky
Firma JK Šrotmetal Kunovice u Uherského Hradiště provádí i zemní a výkopové práce v lokalitě Zlínský, Jihomovarský kraj. Máme kvalitní techniku pro úpravy terénu, výkopy základů i přemístění zeminy.
JK Šrotmetal - Kateřina Osohová zpracování kovošrotu Uherské Hradiště
Moderní, mobilní jeřáby Liebherr-pronájem autojeřábu s obsluhou
Firma Autojeřáby Harsa působí v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Vsetín, Kroměříž. Pokud potřebujete pronájem autojeřábu s obsluhou, máme k dispozici moderní mobilní jeřáby Liebherr.
Autojeřáby Zlín Miroslav Harsa
Zemní, výkopové, demoliční práce pomocí vlastní techniky - včetně odvozu zeminy, sutě
Miroslav Kyselý - Kunovice je vaše volba pro zemní, výkopové a demoliční práce v Uherském Hradišti a Zlínském kraji. K dispozici má vlastní techniku.
Miroslav Kyselý Servis a díly pro stavební, zemní stroje
Odolné, vinylové podlahy - Thermofix, Therdex, Gerflor, Wineo
Vinylové podlahy Thermofix, Therdex, Gerflor, Wineo se vyrábí z tvrzeného PUR, jsou tedy velmi odolné. Můžete je pořídit v Podlahovém studiu Jegla z okresu Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Odolné zátěžové, bytové koberce do obýváku, dětské vzory-různé šíře
Koberce různé šíře zakoupíte v Podlahovém studiu Jegla z okresu Uherské Hradiště. Vyberte si u nás odolné zátěžové koberce nebo bytové koberce do obýváku i pro dětské pokoje.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Hydroizolace terasy - odborná pokládka hydroizolační fólie Fatrafol
Rodinné domy, které mají terasu, často trápí zatékající voda. Řešením je odborná pokládka hydroizolační fólie Fatrafol. Hydroizolace terasy v regionu Zlínský kraj realizuje firma IZOLACE M.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Tepelné izolace, hydroizolace ploché, rovné střechy-dlouhodobá ochrana
Společnost IZOLACE M Uherské Hradiště provádí hydroizolace a tepelné izolace u ploché, rovné střechy. S fóliemi Fatrafol je zajištěna dlouhodobá ochrana střešního pláště.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Výroba lisovacího nářadí ve vlastní nástrojařské dílně
Společnost Nexnet Mold Uherský Brod vyrábí lisovací nářadí aj. tvarově složité výrobky ve vlastní nástrojařské dílně. Jiné nástrojárny mohou využít volné kapacity naší výroby.
Spolehlivá firma na hydroizolace - zaměření, rozpočet zdarma
Využijte zkušenosti firmy IZOLACE M s.r.o. v oboru hydroizolace. Jsme spolehlivá firma s působností v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Zaměření a zpracování rozpočtu provedeme zdarma.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Výroba, modifikace, údržba, servis  forem pro vstřikování plastů - nástrojárna Uherský Brod
Společnost Nexnet Mold s.r.o. - nástrojárna Uherský Brod dodá návrhy vstřikovacích forem a zajistí výrobu. Má také dlouholeté zkušenosti s modifikacemi a servisem forem pro vstřikování plastů.
Rozvody vody, topení, plynu - montáže kotlů, otopných těles, ohřívačů vody, sanitárního zařízení
Firma Pavelka - VTP se zabývá rozvody vody, topení, plynu. Provádí montáže kotlů, otopných těles, ohřívačů vody, sanitárního zařízení. Působnost firmy celá ČR, převážně Uherský Brod, Uherské Hradiště.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Fóliové izolace bazénů - PVC bazénové fólie Alkorplan, Fatrafol
Společnost IZOLACE M Uherské Hradiště provádí v regionu Zlínský kraj fóliové izolace bazénů. Pro povrchovou izolaci bazénů používá PVC bazénové fólie Alkorplan či Fatrafol.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Pokládka podlahových krytin-lina, pvc, vinylu, plovoucí podlahy
Položení lina, pvc, vinylu, plovoucí podlahy v regionu Uherské Hradiště provádí Podlahové studio Jegla. Precizní pokládka podlahových krytin je důležitá, nechejte ji odborníkům.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Stropní topení a chlazení - energeticky úsporné a tiché řešení pro rodinné domy i kanceláře
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. zajišťuje montáže stropního topení a chlazení pro rodinné domy i kanceláře v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod, Zlínský kraj. Jde o úsporné a tiché řešení.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Pronájem autojeřábů pro stavební, montážní práce-manipulace s břemeny
Pro stavební, montážní práce a manipulace s břemeny je možné si sjednat pronájem autojeřábů u firmy Autojeřáby Blaha - Zlínský kraj. Přistavíme autojeřáb kdekoliv v ČR.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Čištění střech, okapů, nátěry podbití, opravy fasád a střech po ptactvu - i další rizikové práce ve výškách
Rizikové práce ve výškách provádí v regionu Uherské Hradiště, Hodonín pan Jan Bruckner. Jde především o čištění střech, okapů, opravy střech po ptactvu na bytových domech i rodinných domech.
Hydroizolace, izolace zahradního jezírka pomocí PVC fólie
Firma IZOLACE M provádí hydroizolace jezírka pomocí PVC fólie. Pro izolace využívá mechanicky kotvené fóliové systémy. Působí v regionu Zlín, Uherské Hradiště, Brno.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Práce autojeřábem s obsluhou-autojeřáby Tatra, Liaz
Veškeré práce autojeřábem zajistí firma Autojeřáby Blaha Staré Město. Pronájem jeřábů Tatra, Liaz poskytujeme převážně v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Zapojení, servis plynových kotlů, ohřívačů včetně odzkoušení
Firma PAVELKA - VTP Vlčnov provádí zapojení i servis plynových kotlů a plynových ohřívačů v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod. Provedeme i nastavení, odzkoušení kotle.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Výroba lisovacích nástrojů, tvarově složitých výrobků - strojírenská zakázková výroba
Firma Nexnet Mold Uherský Brod dodá návrhy lisovacích nástrojů nebo tvarově složitých výrobků a zajistí komplexně zakázkovou strojírenskou výrobu. Kooperujeme s jinými firmami.
Izolace zdiva, základů domu proti zemní vlhkosti, tlakové vodě
Izolace proti zemní vlhkosti, tlakové vodě je klíčová u novostaveb i starších domů. Společnost IZOLACE M se zabývá hydroizolacemi v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Manipulační práce jeřábové, autojeřábem AD 14, AD 20, AD 28
Veškeré manipulační jeřábové práce v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj zajistí firma Autojeřáby Blaha. Práce autojeřábem Tatra AD 28, AD 20, Liaz AD 14.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.