Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Kontejnerová doprava vozy MAN 5t a Tatra 12t
Martin Zelina zajišťuje přistavení kontejneru a svoz odpadu v okolí měst Zlín, Kroměříž, Holešov a Hulín. Kontejnerová doprava vozy MAN 5t a Tatra 12t.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Podélné, příčné opevnění břehů, rozšíření, čištění koryt potoků, řek
Účinná ochrana proti povodním je čištění koryt potoků a řek, případně rozšíření koryt a opevnění břehů vodních toků. Společnost ZEPAR své služby nabízí v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Olomouc.
Třískové, přesné CNC obrábění kovů, broušení kovů
Firma DZ KOVO z regionu Kroměříž přijímá zakázky na přesné CNC obrábění kovů a broušení kovů. Třískové obrábění kovů provádíme na moderních strojích, máme více než 15 let zkušeností v oboru.
Revize elektroinstalace a hromosvodů - spolehliví elektrikáři jsou tu pro Vás
Pokud potřebujete revizi elektroinstalace, elektrického zařízení nebo hromosvodu, obraťte se na Vlastimila Kabelku z Kroměříže. Naši spolehliví elektrikáři jsou tu pro Vás v celém Zlínském kraji.
Dřevěné schodiště, zábradlí, obložení stěn, stropu ze dřeva
V Truhlářství a stolářství Zavadil vyrobíme ze dřeva cokoliv. Dřevěné schodiště, zábradlí, obložení stěn, stropu ze dřeva. Působnost Kroměříž, Zlín, Vsetín.
Pracovní, jednací, kancelářské, dětské stoly z lamina-přímo od výrobce
Pracovní, jednací, kancelářské i dětské stoly z lamina můžete pořídit přímo od výrobce - v Truhlářství a stolářství Zavadil Sulimov nedaleko Kroměříže.
Oplechování střechy, okapové systémy-specializované klempířství
Firma Renova je specializované klempířství na architektonické detaily. Provádí tedy nejen okapové systémy a oplechování střechy, ale i opravy střechy kostela nebo kapličky.
Výroba schodiště-rovné i točité schody ze dřeva
Ve Stolařství Liška Kroměříž zhotoví rovné i točité schody ze dřeva. Výroba schodiště z různých druhů dřeva. Montáže schodišť po celé ČR.
Revize elektro zařízení, elektroinstalace rodinných domů
Firma Revize Formánek Kroměříž provádí revize elektro zařízení do 1000 V a elektroinstalace rodinných domů v regionu Zlínský kraj.
Programátor a obsluha CNC obráběcího centra s praxí - volná pracovní pozice
Společnost Washina engineerging s.r.o. nyní nabízí možnost volné pracovní pozice na místo - programátor a obsluha CNC obráběcího centra s praxí ve Chvalčově u Bystřice pod Hostýnem.
Kompletní pokrývačské, klempířské práce-střecha na klíč za pár týdnů
Pokud je Vaším partnerem pro pokrývačské, klempířské práce firma Renova střechy, Vaše střecha bude dodána na klíč již za pár týdnů. Působíme v regionu Kroměříž, Vyškov, Brno.
Záruční, pozáruční servis kovoobráběcích, vícevřetenových strojů, soustruhů
Záruční i pozáruční servis kovoobráběcích, vícevřetenových strojů a soustruhů zajistí v regionu Kroměříž, Zlín firma BOSTEC Holešov.
Posuvné dveře do úzké chodby, patrové postele se schody, dřevěné schodiště
Ve Stolařství Zavadil vyřešíme horší dispozice malého bytu či domku. Posuvné dveře do úzké chodby, dřevěné schodiště do podkroví, patrové postele se schody. Působnost-Kroměříž, Praha.
Generální opravy soustruhů, kovoobráběcích strojů, kovoobrábění
Ve společnosti BOSTEC přijímáme zakázky na kovoobrábění, obrábění kovů v regionu Zlín, Kroměříž. Jsme prodejci kovoobráběcích strojů, soustruhů a provádíme jejich generální opravy.
Zateplovací materiály eshop, zateplování domů a výstavba domů
Stavební firma LM trade provádí zateplování domů i výstavbu domů na klíč. Provozuje eshop - na prodej zateplovací materiály. Klientelu máme hlavně v okrese Zlín, Kroměříž.
Montáže oplechování vikýřů, oken, komínu, stěn, římsy-klempířství
V oboru klempířství působí firma Střechy - Machač z okresu Kroměříž. Provádí montáže oplechování oken, komínu, vikýřů, římsy nebo stěn různými druhy plechu.
Kompletní stavba střechy, rekonstrukce a montáž střešní krytiny
Společnost Střechy - MACHAČ provádí v regionu Kroměříž, Vyškov, Brno montáže všech dostupných typů střešní krytiny. Naše firma zajistí kompletní stavbu nové střechy.
Regenerace bytové výstavby, zateplení fasády, domů, budov
V regionu Zlínský kraj, Kroměříž provádí regenerace bytové výstavby firma LM trade. V oblasti zateplení fasády, domů i komerčních budov máme dlouholeté zkušenosti.
Stavební izolace terasy, balkonů, plochých střech-foliové systémy
Foliové systémy používá pro stavební izolace firma IZOLACE TH Kroměříž. Provádí hydroizolace balkonů a teras a izolace plochých střech. Působí v regionu Zlínský kraj.
Zámečnická výroba-opláštění haly, ocelové, kovové přístřešky, oplocení
Různé kovové, ocelové konstrukce, přístřešky i oplocení vyrobí v regionu Kroměříž firma PAVIČ, která v oboru zámečnická výroba působí více než 20 let.
Prodej levné laminátové, pvc-vinylové podlahy, podlahářské práce
Aktuálně můžete nakoupit levné laminátové, pvc-vinylové podlahy u firmy Podlahy Čech Kroměříž, která je prodejce podlah a provádí odborné podlahářské práce.
Pokrývání, opravy, stavba střech, zastřešení domů Kroměříž, Zlín
Pokud potřebujete provést rekonstrukci původní střešní krytiny, obraťte se na firmu ELIS-střechy s.r.o., která provádí pokrývání, opravy krytiny i kompletní výstavbu nové střechy a zastřešení Vašeho domu. Zakázky realizujeme především v regionu Zlín a Kroměříž - jedná se o opravy všech starých a poškozených šikmých i plochých střech i stavba ...
Střešní krytiny Tondach, Bramac, Satjam, Lindab, Cembrrit-montáž, prodej
Střešní krytiny Tondach, Bramac, Satjam, Lindab, Cembrrit i další druhy můžete pořídit u firmy Střechy-Machač, která provádí montáže střech v regionu Kroměříž, Brno.
Zateplení, stavba, izolace šikmých, plochých střech Zlín, Kroměříž
Zatéká Vám střechou do domu, nebo Vám utíká střechou teplo? Společnost ELIS-střechy s.r.o. Hulín provádí rekonstrukce, izolace proti vodě i zateplení šikmých i plochých střech. Zajistíme veškeré klempířské, pokrývačské a tesařské práce, provádíme i kompletní realizace a stavby nové střechy. Navrhneme a postavíme Vám střechu z kvalitní ...
Bytový nábytek, kuchyňské linky na míru-truhlářství
Kvalitní bytový nábytek a kuchyňské linky na míru jedině z Truhlářství Zavadil. Nechejte se inspirovat z naší fotogalerie na webu.