Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Recyklační dvůr na zpracování stavebního odpadu Zlín, Kroměříž
V obci Míškovice nedaleko Zlína i Kroměříže můžete využít Recyklační dvůr na zpracování stavebního odpadu a suti ze stavby.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Zemní, výkopové, demoliční práce - demolice objektů, průmyslových hal, rodinných domů
Martin Zelina provádí zemní, výkopové, demoliční práce v lokalitě Zlínský kraj. Pvovedeme demolice objektů, průmyslových hal, rodinných domů včetně odvozu a likvidace stavebního odpadu.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Stolařské a kmenové pilové pásy na kov, dřevo, papír, textil, molitan
Pokud hledáte firmu, která se zaměřuje na výrobu a prodej pilových pásů, pak se obraťte na Zdeňka Kuchaře nástrojářství, s.r.o. - své služby poskytuje pro celou Českou republiku.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Recyklace, zpracování zbytkového stavebního odpadu a suti
Ohledně recyklace, zpracování suti a jiného stavebního odpadu můžete oslovit firmu Martin Zelina Míškovice nedaleko Zlína i Kroměříže. Zajistíme vše spojené se recyklací.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Instalace osvětlení v průmyslových provozech, areálech-vlastní divize elektro
Chropyňská strojírna instaluje osvětlení v průmyslových provozech. Vlastní divize elektro provádí instalace ve výrobních areálech, halách, skladovacích prostorách apod.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Přípravné stavební práce, zemní práce pásovým mini rypadlem Doosan
Martin Zelina má k dispozici pásové rypadlo DOOSAN DX62R pro přípravné stavební práce. Zemní práce mini rypadlem lze provádět i v těsným prostorech. Přijímáme zakázky v regionu Zlínský kraj, Kroměříž.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Bourání, demolice objektů, domů a výkopy základů domu
Společnost Martin Zelina se postará v okrese Zlín, Kroměříž o bourání domů a objektů určených k demolici, včetně odstranění suti. Provedeme i výkopy základů nového domu.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Stavební práce Kroměříž, rekonstrukce historických objektů, tesařské, klempířské a pokrývačské práce
Společnost Ing.Nedoma s.r.o. se zabývá stavebními pracemi v oborech HSV i PSV.Specializujeme se především na rekonstrukce, kdy nabízíme zednické, zateplovací, tesařské, klempířské a pokrývačské práce.
Kompletní podlahářské práce - pokládka podlahy do domácnosti, firmy
Kompletní podlahářské práce pro Vás v lokalitě Kroměříž, Holešov nebo Přerov zajistí firma Podlahy Zavadil. Ať už jste vybrali podlahy do domácnosti nebo firmy, nechejte pokládku na nás.
Průmyslové elektromontáže, elektroinstalace technologických zařízení
Společnost Chropyňská strojírna, a.s. provádí kompletní průmyslové elektromontáže a elektroinstalace technologických, výrobních zařízení.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Dřevěné a laminátové podlahy za výhodné ceny z podlahářství Hulín
Menší rodinné podlahářství Podlahy Vícha s.r.o. Hulín dodá podlahy od špičkových výrobců, zaměřuje se převážně na dřevěné, laminátové podlahy a vinylové podlahy a schody. Působí okolo Brna, Kroměříže.
Pokládka podlah včetně vyrovnání nerovnosti - suché podlahové systémy Fermacell
Společnost Podlahy Vícha s.r.o. Hulín využívá podlahové systémy a prvky Fermacell®, je to řešení pro vyrovnání nerovnosti podlah před pokládkou nových podlah. Působíme v lokalitě Kroměříž, Zlín, Brno.
Návrhy, výroba vstřikovacích forem na plasty, plastové dílce, výlisky
Společnost Chropyňská strojírna se zabývá návrhy a konstrukcí vstřikovacích forem pro plastové výlisky, dílce. Výroba forem má u nás dlouhou historii.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Prodej pokládka vinylu - vinylové podlahy, schody do každého interiéru
Menší rodinné podlahářství Podlahy Vícha s.r.o. Hulín dodá podlahy od špičkových výrobců, zaměřuje se převážně na dřevěné, laminátové podlahy a vinylové podlahy a schody. Působí okolo Brna, Kroměříže.
Městský mobiliář - výroba laviček, odpadkových košů, přístřešků, stojanů, stání pro kontejnery
Společnost XAN 89 s.r.o. se zabývá kovovýrobou i zámečnickou výrobou. Zaměřujeme se i na městský mobiliář, především výrobu laviče, košů, stojanů. Působí především v regionu Zlínský kraj, Kroměříž.
XAN 89 s.r.o. Strojní zámečnictví Kroměříž
Obklady schodů, realizace pokládky vnitřní a venkovní dlažby - kamenické práce
Odborné kamenické práce provádí v okolí Zlína, Olomouce a Přerova naše společnost HP kámen s.r.o. z Hulína. Realizujeme obklady schodů a pokládku vnitřní a venkovní dlažby na přání.
Výroba sériových výkovů Kroměříž, zakázková výroba malých a středně velkých výkovků
Společnost TRIANGOLO spol. s r.o. je stabilní a kontinuálně se rozvíjející průmyslová kovárna se sídlem v Hulíně.
Triangolo, spol s.r.o. Průmyslová kovárna Hulín
Kuchyňské pracovní desky z umělého nebo přírodního kamene - výroba na míru
Kuchyňskou pracovní desku z umělého nebo přírodního kamene Vám vyrobí na míru naše společnost HP Kámen s.r.o. z Hulína. Působíme ve Zlíně, Kroměříži, Uherském Hradišti i v Olomouci.
Inženýrské sítě na klíč - přípojky inženýrských sítí od projektu po realizace
Společnost STAVIN Ing. Luděk Páleníček se zaměřuje kromě studnařství a zemních prací i na inženýrské sítě na klíč - projekty i realizace. Působíme na Moravě - převážně v okolí Kroměříže, Zlínský kraj.
Laserová řezání, přesné ohraňování ocelových a nerezových plechů
Dokonale přesné řezání plechu laserem ve Zlínském kraji. Laserové řezání plechů, ohýbání a ohraňování plechů od společnosti MM Laser-kovo s.r.o. Přesně, kvalitně a v krátkém termínu.
Zemní práce, terénní úpravy otočným bagrem
Firma Páleníček Martinice provádí zemní práce v lokalitě Zlínský kraj. Pro terénní úpravy jsme vybaveni otočným bagrem.
Skleněné stěny, příčky-vizuální lehkost do kanceláří a bytových prostor
Vizuální lehkost můžete vnést do kanceláří a bytových prostor v podobě skleněné stěny a příčky. Nadstandardní vybavení interiérů s potiskem skla vyrobí firma FRAJT s.r.o. Kroměříž-Zlínský kraj.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Elektroinstalace, osvětlení průmyslových hal-komplexní řešení, modernizace
Komplexní řešení elektroinstalace a osvětlení průmyslových hal poskytuje Chropyňská strojírna a.s. v regionu Kroměříž. Provádíme i modernizace stávajícího osvětlení.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Veškeré kamenické práce - výroba a renovace hrobů, náhrobků, sekání písma
Kamenictví Jan Svák Holešov provádí veškeré kamenické práce - vyrobí nové náhrobky, pomníky včetně sekání písma i přebroušení a renovace starých hrobů, náhrobků.
Venkovní strojní omítky - zateplované, stříkané fasády
Společnost StavTip Chropyně se zaměřujeme i na venkovní strojní omítky v lokalitě Kroměříž, Zlín, Vyškov, Brno. Provádí stříkané, zateplované fasády.