Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

CNC frézování Praha – kvalitní frézování za přijatelné ceny
Nabízíme profesionálně provedené CNC frézování na špičkových strojích, to vše za cenově příznivých podmínek - KOLMETAL, s.r.o. Kolín
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Profesionální kovoobrábění Kolín – sériová i kusová výroba
Zakázkové kovoobrábění poskytujeme našim českým i zahraničním klientům.
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Sanace, kompletní vysoušení zdiva, omítek po živelných katastrofách, odstranění škod
Veškerý úklid a sanace po požárech i povodních Vám zajistí firma Oldřich Střeska - MAXIMA 2000 z Kladna. Pomůžeme s odstraněním zápachu, odsáním sazí i vysoušením zdí, podlah a stropů.
Kopané a vrtané studny, prohloubení, vyčištění, sanace, okres Kladno
Kopání a vrtání nových studen, prohloubení, vyčištění a sanace starších studen, hydrogeologické průzkumy a vodoinstalace realizuje Martin Dvořák - kopané studny.
Pokrývačské práce, realizace střech a přístřešků, okres Praha – západ
Realizace nových střech, pergol a altánů, rekonstrukce, pokrývačské, tesařské a klempířské práce zajišťuje společnost Drahoslav Kratina - pokrývačské práce, okres Praha – západ.
Střechy na klíč od návrhu po pokládku Průhonice u Prahy - bezplatná poradenská činnost
Společnost Vrňata a Žáčik se sídlem v Průhonicích u Prahy provádí a dodává střechy na klíč od prvotního návrhu až po konečnou pokládku.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Břidlicová střecha barevná Praha dodá domu jedinečný vzhled
Opravujete chalupu či dům a vybíráte střešní krytinu? Nechte se uchvátit jedinečným vzhledem a vlastnostmi břidlicových střech v černém nebo barevném provedení od firmy Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Řezání asfaltu a pěchování zeminy Mníšek pod Brdy -  s vlastní kontejnerovou dopravou!
Širokou škálu služeb v oblasti zemních a výkopových prací včetně řezání asfaltu a pěchování zeminy zajišťuje firma Zemní práce Miroslav Slabihoudek v Mníšku pod Brdy.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Břidlicová střecha na klíč Praha
Břidlicová střecha je velmi oblíbená a populární střešní krytina, kterou si můžete u pražské firmy Střechy Vrňata & Žáčik s.r.o. nechat zhotovit i na klíč.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Sklo pro interiéry i exteriéry, skleněné dveře, stěny, schodiště, sklenářské práce Praha
Kompletní sklenářské práce pro Váš byt i dům Vám zajistí společnost SAŠ GLASS s.r.o. SKLO INTERIÉRY INTERIÉRY z Prahy 5 Košíře. Vyrobíme skleněné dveře, zasklíme okno i sprchový kout.
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Demoliční a zemní práce, výkopy pro inženýrské sítě a bazény, terénní úpravy, rovnání terénu
Zemní a výkopové práce v celém Středočeském kraji Vám zajistí společnost Jiří Šimon - Zemní a výkopové práce z Mnichovic u Prahy. Vykopeme základy pro Váš dům a přepravíme materiál z místa na místo.
Výroba forem Kolín, konstrukce – optimální řešení realizace
Zajišťujeme konstrukce, výkresovou dokumentaci, dále provádíme změny a úpravy dat pro další zpracování - TESPON s.r.o. Nástrojárna Kolín
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Pokládka parketových podlah včetně úpravy podkladu a povrchu
Parketové podlahy Vám položí včetně úpravy podkladu a povrchu profesionálové z firmy Jiří Horák –podlahářství se sídlem na Praze - Východ.
Truhlářská výroba, nábytek na zakázku z masivu i lamina, pergoly, zahradní domky, terasy
Kvalitní nábytek dle Vašich představ Vám vyrobí zkušená firma Jaroslav Tůma z obce Mukařov u Říčan. Navrhneme a vyrobíme nábytek do celého bytu, precizně a v domluveném termínu.
Zakázkové CNC obrábění kovů a povrchová úprava kovů
Provádíme obrábění kovů, soustružení kovů a frézování kovů – kovoobrábění, řezání kovů, vrtání a dynamické vyvažování rotačních dílů - Kolmetal s.r.o. Kolín
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Dodávky aplikačních technologií, aplikační kabiny, vzduchotechnika
Komplexní dodávka aplikačních technologií, aplikační kabiny včetně vzduchotechniky a zásobování provozními médi realizuje společnost SPS servis a programování strojů, s.r.o.
Instalatérské práce Mladá Boleslav, voda, plyn, topení, rekonstrukce stoupaček i rozvodů
Kompletní instalatérské, topenářské a plynoinstalatérské práce Vám poskytne společnost Miloš Vágner – instalatérství z Mladé Boleslavi. Zajistíme dostatek tepla i vody celé Vaší domácnosti.
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce, realizace střech
Kompletní realizace a rekonstrukce střech, výpočty, tesařské, klempířské a pokrývačské práce, montáž střešních oken realizuje společnost Střechy Pavel Provazník.
Topenářské práce Kladno – nové topné rozvody i rekonstrukce
Společnost Voplyntop, s.r.o. z Kladna nabízí kompletní topenářské služby, instalace nových topných rozvorů, rekonstrukce i opravy.
Kovovýroba, CNC obrábění kovů, svařování a povrchové úpravy kovů
CNC obrábění kovů, řezání, vrtání, broušení, lisování, svařování a povrchové úpravy kovů, výrobu dřevozpracujících strojů realizuje kovovýroba ZETECH, a.s.
Soustružení kovů Kolín – kompletní soustružnické práce
V kovoobrábění máme dlouholetou praxi, kvalita kovoobrábění je samozřejmostí, sériová i kusová výroba - KOLMETAL, s.r.o. Kolín
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Elektroinstalační práce, revize a montáž elektra
Kompletní elektroinstalace slaboproudu i silnoproudu, kabelové rozvody, fotovoltaika, montáže a revize elektrických zařízení realizuje Jaroslav Koc – elektromontáže, okres Rakovník.
Obrábění a svařování Kolín - špičkové soustružení, frézování, rovinné broušení, vyvrtávání
Nabízíme služby v oboru obrábění a svařování, zámečnická výroba, brány a vrata - V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s.
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, realizace a renovace střech
Střechy nové, oprava a renovace střech stávajících, klempířské, pokrývačské a tesařské práce, montáž krovů, oplechování a pokládku střešních krytin zajišťuje Martin Kozák – Klempířství, Nymburk.
Obkladová skla jsou nejlepší kalená skla s vysokou odolností
Obkladová skla - moderní prvek který skvěle zapadne do interiéru kuchyně, praktické a velice odolné sklo - LEKY s.r.o Kolín
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín