Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Výkopové práce Mníšek pod Brdy – doprava i uskladnění
Potřebujete v Mníšku pod Brdy nebo v blízkém okolí vykopat základy domu, díru na bazén nebo jiné výkopové práce? Kontaktujte firmu pana Miroslava Slabihoudka a máte vše vyřešeno.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Vyhloubení jámy na bazén, úprava terénu a odborné demolice od Gabriel Völgji
Pan Gabriel Völgji vlastní firmu, která provádí zemní práce od výkopů a úpravy terénu po stavbu chodníků a profesionálně odvedené demolice.
Opatření proti povodni - mobilní protipovodňové zábrany od VOP Dolní Bousov spol. s.r.o.
Společnost VOP Dolní Bousov, spol. s.r.o. z okresu Mladá Boleslav se již přes dvacet let věnuje výrobě, montáži a prodeji mobilních protipovodňových zábran.
Truhlářství Karlík, Jílové u Prahy – zaměření a konzultace zdarma
Máme za sebou velké množství zakázek a plno spokojených klientů. Není divu na trhu jsme totiž už 20 let, a proto nabízíme opravdu profesionální služby v Jílové u Prahy.
Stavebně a strojně zámečnické práce Lužná u Rakovníka - dodávka a montáž
Hledáte odborníky na výrobu nebo montáž ocelových konstrukcí? Firma Petr Toth z Lužné u Rakovníka nabízí stavebně a strojně zámečnické práce.
Tepelné izolace Praha-východ – dodávka včetně montáže
Potřebujete kvalitní izolaci, která dokonale a bez mezer vyplní daný prostor? Zvolte montáž tepelné izolace firmy IZOLACE HLOUŠEK.
Revize, opravy a elektroinstalační práce a montáže elektřiny od Bc. Miloš Novotný
Elektroinstalační práce a montáže elektrických rozvodů, pojistek, jističů a veškeré práce ohledně elektřiny, pro Vás zajistí Bc. Miloš Novotný z okresu Nymburk.
Jeřábnické práce Tehov - Autojeřáby různých tonáží i jiných mechanizací
Sháníte odborníky, kteří mají mnoholeté zkušenosti s výstavbou rodinných domů a nabízí jeřábnické služby i jiné mechanizace?Obraťte se na firmu Autojeřáby Karel Kliment.
Kuchyně na míru, vestavěné skříně a kvalitní dřevěný nábytek od Truhlářství Jaroslav Budka
Truhlářství Jaroslav Budka z Prahy Sedlčany se zaměřuje na kvalitní zakázkovou výrobu kuchyní, vestavěných skříní, nábytku nebo třeba venkovních pergol.
Instalatérské a topenářské práce, montáž vzduchotechniky a solárních systémů, servis tepelných čerpadel
Firma Jaroslav Jelínek nabízí svým zákazníkům kompletní instalatérské a topenářské práce. V rámci své činnosti zajišťujeme montáž vzduchotechniky či rekuperace, tepelných čerpadel a solárních systémů.
Pokládka zámkové dlažby Úvaly, na výběr různé barvy a tvary
Dostavěli jste dům a na místo krásně vydlážděné cesty máte jen boty od bláta? Stavební firma Kroutil za Vás zámkovou dlažbu položí.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Difuzní folie jako doplňková hydroizolační vrstva pod střešní krytinu
Komplexní zhotovení střech spolu s dodávkou materiálu. Společnost STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. dodá a namontuje hydroizolační vrstvu – difuzní fólii.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Stavební izolace, hydroizolace, termoizolace, izolace střech
Stavíte či rekonstruujete průmyslovou, kancelářskou budovu či rodinný dům? Potřebujete zaizolovat stavbu od vlhkosti či zateplit plochou střechu? S tím vším Vám pomůže společnost DRBIZOL, s.r.o.
Prejzové střechy, pokryvačské práce, rekonstrukce střech
Prejzové střechy pro historické budovy s vysokou životností zajišťují estetický vzhled a vykrytí oblých tvarů – pokládku zajišťuje firma STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Zámečnická výroba a výroba ocelových konstrukcí vč.montáže, povrchová ochrana, obráběčské práce
Společnost JISU kovovýroba s.r.o se zabývá zámečnickou výrobou a výrobou ocelových konstrukcí, včetně zajištění povrchové ochrany, dopravy a montáže. Současně zajištujeme obráběčské práce.
Zemní a výkopové práce, zakládání trávníků, pokládka travních koberců, odstraňování náletů stromů
Společnost Lumír Kratochvíl - Eko Prag se zabývá pokládkou travních koberců, zakládáním trávníků a odstraňovaním náletů stromů, včetně pařezů.
Kominictví, kominické práce, čištění, kontrola, vložkování komínů - Středočeský kraj
Kominictví Pavel Máša nabízí kompletní kominické práce jako jsou revize a čištění komínů, vložkování a frézování komínů.
Zemní a výkopové práce Měšice u Prahy, hydraulické kladivo, pásové rypadlo, terénní úpravy, stavební práce
Vítězslav Ouzký se sídlem v Měšicích u Prahy se již od roku 2011 zabývá především zemními, výkopovými a bouracími pracemi v okolí Prahy a ve Středočeském kraji.
Sanační a izolační služby Kolín – vše pro vaše vlhké zdivo
Sanační služby a izolace, ozdravení zdiva, zpevňování zdiva pomocí různých směsí, injektáže malých i velkých ploch, poradenské služby v oblasti izolace a vysoušení.
Demolice domů, staveb, budov, demoliční, bourací, zemní práce
Zajišťujeme komplexní bourací práce domů, staveb, budov, demoliční, bourací a zemní práce v naší firmě Zempra MB s. r. o. sídlící v Mladé Boleslavi.
Zempra MB s. r. o. Výkopové a zemní práce Mladá Boleslav
Zateplení fasád budov nebo sanace vlhkého zdiva od RETO CENTRUM v Praze
Společnost RETO CENTRUM z Prahy se zaměřuje na zateplení fasád, sanaci vlhkého zdiva a výstavbu rodinných domů nebo rekonstrukce bytů, koupit u nich můžete i stavební materiál.
Návrhy a realizace interiérů na zakázku, výroba nábytku, stolařská a zámečnická dílna
Společnost INTEKO Sedlec s.r.o. se sídlem v obci Středokluky v okrese Praha-západ se zabývá návrhy a zakázkovou výrobou interiérového vybavení. Disponujeme vlastní stolařskou a zámečnickou dílnou.
Práce na střeše i kolem domu - pokrývač, klempíř a zedník Josef Zima
Pan Josef Zima z Kutné Hory nabízí kompletní stavební práce v okolí Kutné Hory. Pomůže Vám jak s pokrytím střechy, tak s hydroizolací střech, zateplením fasády a dalším.
Interiérové dveře a designové vestavěné skříně na míru Praha – kvalita a dlouhá životnost
ŠP-TRUHLÁŘSTVÍ z Jílové u Prahy nabízí zákazníkům služby výroby vestavěných šatních skříní na míru či interiérových dveří z kvalitních materiálů včetně možnosti vizualizace budoucího prostoru.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Jádrové vrtání a řezání diamantovou technikou - beton, železobeton, kámen
Happy Diamond je společnost sídlící v okrese Nymburk a zaměřuje se na jádrové vrtání a řezání diamantovou technikou do betonu, kamene, železobetonu.