Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Volné pracovní místo na pozici programátor a obsluha CNC
Společnost De & Co Hranice, s.r.o. hledá vhodného kandidáta na pozici programátor a CNC obsluha - pokud sháníte perspektivní práci v dynamicky rozvíjející se firmě, pak nás neváhejte kontaktovat.
Vinylová podlaha v akci - prodej podlahové krytiny za akční cenu
Podlahy a Interiéry - podlahové studio prodává vinylovou podlahu za akční cenu. Zabýváme se prodejem podlahové krytiny a materiálu po celé ČR a pokládku odborně provedeme v Přerově i Hranicích.
Proměňte starý nábytek v nový - profesionální renovace dodá nábytku novou krásu
Pokud máte doma starou truhlici, židle nebo jiný starý nábytek, pak jej vložte do rukou profesionálního restaurátora Marka Přikryla z Přerova blízko Olomouce, který vám nábytek zrenovuje a opraví.
Horizontální vyvrtávací stroj HCB 110CNC
Firma STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou strojírenskou výrobu. Naše pracoviště jsme zprovoznili s nově pořízeným strojem představujícím horizontální vyvrtávací stroj HCB 110CNC.
Lehká, profilovaná plechová střešní krytina včetně okapů-různé barvy
Plechová střešní krytina je v dnešní době velmi oblíbená pro svoji lehkost. Firma KH montáž provádí montáž této profilované krytiny včetně okapů v regionu Přerov, Olomouc.
Plechové střešní krytiny pro delší životnost střechy-záruka 30 let
Pro delší životnost střechy je nutný správný výběr střešní krytiny. Plechové krytiny se zárukou 30 let prodává a instaluje firma KH montáž v regionu Kroměříž, Přerov.
Rekonstrukce šikmé, ploché střechy-plechová krytina na střechy
Firma KH montáž Kojetín používá lehké plechové krytiny pro rekonstrukce šikmé, ploché střechy. Plechová krytina je velmi kvalitní. Kontaktujte nás v okolí Přerova, Kroměříže.
Plechová střešní krytina pro nové střechy i rekonstrukce
Lehká plechová střešní krytina je ideální pro nové střechy i rekonstrukce. V okrese Olomouc a Prostějov působí firma KH montáž, která provádí pokrývačské a tesařské práce.
Práce s autojeřáby - jeřábnické služby, autojeřáby Tatra
Pokud stavíte a potřebujete zvednout nebo přemístit těžké břemeno, tak vám vše usnadní ARP - mechanizace z Přerova, která vám zajistí jeřábnické služby a zaměřuje se na práce s autojeřáby Tatra.
Prodej stavebních strojů, mechanizace, výkopové práce - spolehlivá stavební firma
Spolehlivá stavební firma STROJEASTAVBY Tvrdoň, s.r.o. Hranice provádí stavební i výkopové práce a také Vám zajistí prodej použitých stavebních strojů a mechanizace všech světových značek.
Instalatérské práce v oblasti vodo-topo - rozvody vody, topení i plynu
Společnost TEPLO Lipník nad Bečvou, a.s., nabízí komplexní instalatérské práce v oblasti tepla, vody a plynu, včetně rozvodů vody, topení a plynu v rodinných domech i bytech v Lipníku a okolí.
Mramorové obklady krbů a stěn - realizace dle přání zákazníka, originální design
Máte-li v oblibě originální design interiéru, pak kontaktujte firmu KÁMEN KLAPER s.r.o. z Kojetína. V okolí Přerova a Olomouce realizujeme mramorové obklady krbů a stěn, vše dle přání zákazníka.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Tepelná izolace Přerov - zateplování, opláštění budov a domů
Pokud chcete v zimních měsících zamezit prochlazování budovy vlivem studeného vzduchu nebo naopak v letních měsících zabránit proniknutí přehřátého vzduchu do domu, tak je pro vás jistě tou správnou volbou tepelná izolace, která vám navíc ušetří výdaje za energii. Firma FAHRA se zaměřuje na tepelné izolace, zateplování a opláštění budov již od ...
Vnitřní a venkovní štípané obklady schodiště - obložení domů a zahrad na zakázku
Venkovní a vnitřní obklady z kamene vyrábí na zakázku naše firma KÁMEN KLAPER s.r.o. z Kojetína. V okolí Přerova a Prostějova realizujeme kamenné obložení pro schodiště, domy a zahrady.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Kamenné obklady schodů, vnitřní a venkovní dlažby - profesionální pokládka
Originální kamenné prvky pro pochozí plochy, dodává v Přerově a Prostějově firma KÁMEN KLAPER s.r.o. z Kojetína. Specializujeme se na kamenné obklady schodů, vnitřní a venkovní dlažby včetně pokládky.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Výroba interiérového, kancelářského nábytku na míru Odry, Hustopeče
Stolařství K-design s.r.o. se zabývá ruční výrobou interiérového, komerčního a kancelářského nábytku na míru. Vyrobíme pro vás stylový nábytek, který bude vyhovovat konkrétním potřebám a hlavně vaší představě. Stolařství - zakázková výroba nábytku: - nábytek na míru - interiérový nábytek - komerční nábytek - nábytek do kanceláří - ...
Kovovýroba, zateplení budov, soustružnické práce Přerov
OMIS s.r.o. provádí zateplování budov, veškeré zednické práce, dodává fasádní systémy, průmyslové podlahy pomocí povrchové úpravy pryskyřici. Soustružnické, frézařské, brusičské, zámečnické práce, strojní obrábění, válcování závitu, kovovýroba. Dále připravíme vaše vozidlo na STK - stanici technické kontroly.
Výroba interiérového, komerčního a kancelářského nábytku Přerov
Chcete-li si pořídit nový kancelářský, komerční nebo interiérový nábytek tak je stolařství K-design s.r.o. určen přesně pro Vás. V našem stolařství Vám vyrobíme kvalitní nábytek přesně dle Vaší představy. Ruční výroba: - interiérového nábytku - komerčního nábytku - kancelářského nábytku - stoly, skříně, knihovny a další. Věříme, že ...
Moderní kuchyňské linky, vestavěné skříně na míru Hranice
Stolařství k-design s.r.o. pro vás vyrobí moderní interiérový nábytek dle Vašeho přání. Vyrobíme vše od kuchyňské linky až po vestavěné skříně. Zaměřujeme se na ruční výrobu nábytku: - moderní kuchyňské linky (kuchyně s Corianovou pracovní deskou) - vestavěné skříně na míru - nábytek do dětského pokoje, kanceláře, obývacího pokoje - nábytek ...
Zemní kolektory rýhovačem
Naše firma z Hranic se zabývá dodávkou kompletních instalací zemních plošných kolektorů na klíč pro TČ země-voda po celé ČR. Naše speciální technika zemního drážkování minimálně naruší stávající pozemek (viz příloha) a výhodou je i rychlost realizace výkopů. K vyhloubení rýh pro pokládku ZPK používáme stroj značky Vermeer RT 450, který dosáhne ...
Rekonstrukce administrativních a výrobních prostor
vnější tepelně izolační kompozitní systémy (ETICS rekonstrukce objektů
Geografický informační systém obce (GIS), pasport místních komunikací, pasport dopravního značení, inspekce pozemních komunikací
Geografický informační systém obce (GIS) Pasport místních komunikací Pasport dopravního značení Bezpečnostní inspekce pozemních komunikací Mapa obce
Montáž rozvodů vody, kanalizace, topení, plynu Zlín, Olomouc
Instalace 206 - Roman Kusák, s.r.o. je svižná firma provádějící veškeré intalatérské práce. Provádíme veškeré montáže rozvodů a zařizovacích předmětů, rekonstrukce a opravy vodovodního a kanalizačního potrubí. Dodáme a namontujeme zařizovací předměty, sanitu, koupelnové vybavení, masážní vany, podlahové a stěnové vytápění, solární kolektory, ...
Výstavba RD, kompletní stavební práce, rekonstrukce bytových jader Rožnov, Valašské Meziříčí
Firma Rudolf Malina se zaměřuje na kompletní stavební práce včetně rekonstrukce a výstavby domů či bytů. Stavební práce, které Vám zajistíme: - výstavba RD - rekonstrukce bytových jader, domů - vyzdění, vyštukování příček - vybourání bytového jádra, zárubní, otvorů - úpravy stropu - montáž sádrokartonu - nivelace podlah - obkladačské ...
Výroba, vývoz, dřevěné kabelové bubny Olomouc, Brno, Ostrava
V naší stolárně Santo vyrábíme dřevěné kabelové bubny dle Vašeho požadavku. Dřevěné kabelové bubny: - klasické - s ocelovou obručí - čelo bubnu je opatřeno ocelovým pásem (výroba tohoto bubnu je pouze na zakázku). Na výrobu je používáno jehličnaté řezivo: - smrk - jedle - borovice - modřín - tloušťka 22 - 55 mm - vlkost řeziva ...