Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Hydroizolační a izolační služby, zednické a úklidové práce v Olomouckém kraji
Hydroizolace staveb pro bydlení a firemních budov, izolace střech a teras, vícepráce zednické a úklidové poskytuje společnost Pavel Zimmermann z Přerova.
Rozvody telekomunikačních sítí, silnoproudu i zabezpečovacích systémů
Výstavba telekomunikačních sítí, silnoproudá zařízení, sdělovací a zabezpečovací zařízení drah pro železniční dopravu. Komplexní služby a realizace po celé České i Slovenské republice.
Malování, renovace židlí a nábytku na zakázku - originální vybavení domů a bytů
Originální vybavení domů a bytů zakoupíte u Petry Šafaříkové z Hranic, která se zabývá malováním, renovací židlí a jiného nábytku na zakázku ve stylovém provedením.
Stavební práce, rekonstrukce domu, bytu a bytového jádra
Stavební práce včetně sádrokartonových konstrukcí, podlahářských prací, obkladačských prací a pokládka zámkové dlažby od Martina Olivníka z Rakov.
Bezrámové zasklení, francouzská okna nebo prosklené rohy od českého výrobce
Firma ALBO se sídlem nedaleko Přerova je českým výrobcem kvalitních dřevěných oken a dveří, ale specializuje se i na bezrámové zasklení, francouzská okna nebo prosklené strukturální rohy.
Přípojky NN pro ČEZ a přeložky NN, VN - elektroinstalační a elektromontážní práce
Na elektroinstalační, elektromontážní práce a přípojky NN pro ČEZ a přeložky NN a VN v Přerově i Valašském Meziříčí se zaměřuje společnost Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Výroba a vývoz dřevěných kabelových bubnů na zakázku
Hledáte-li společnost, která se zaměřuje na výrobu a vývoz dřevěných kabelových bubnů na zakázku, tak kontaktujte Stolárnu Santo. Kabelové bubny dodáváme do Olomouce, Přerova, Brna i Ostravy.
Zemní, výkopové a demoliční práce, svoz a likvidace sutí, prodej štěrku, Lipník nad Bečvou
Kompletní zemní a výkopové práce zajišťuje společnost DELUSTAV s.r.o. z Lipníku nad Bečvou. Vysoce spolehlivé služby prováděné pomocí moderních stavebních strojů a mechanizace.
Zámečnická výroba, ocelové konstrukce, strojní díly
Ocelové konstrukce hal, mostů, schodišť, ocelové svařence, nádrže, pece či strojní díly vyrábí a montuje společnost Steelmont - konstrukce s.r.o., která realizuje zakázky ve státech EU.
Zámečnické práce a výroba ocelových konstrukcí, Hranice
Zámečnické práce na zakázku dle projektových dokumentací, ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí vyrábí firma VODO TOPO – Zdeněk Olborth z Hranic.
Dřevovýroba, dřevěné kabelové bubny klasické nebo s ocelovou obručí
Stolárna Santo se sídlem v Hranicích se specializuje na dřevovýrobu, ve které se převážně zaměřují na dřevěné kabelové bubny klasické nebo s ocelovou obručí.
Zakázková strojírenská výroba, stroje a náhradní díly na míru, precizní CNC obrábění
Kompletní služby v oblasti kovoobrábění poskytuje společnost STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o. z Olšovce. Dokážeme odlít, svařit a vyrobit produkt dle specifických potřeb každého zákazníka.
Stoly z cívek, dekorativní kabelové bubny, cívky originálně vybaví váš interiér
Pokud si lámete hlavu jak jednoduše a originálně vybavit interiér, tak Vás firma Stolárna Santo, a.s. určitě mile překvapí - stoly z cívek, dekorativní kabelové bubny a cívky jsou nyní trendem.
Dřevěné dekorativní bubny, stoly z cívek - originální doplněk interiéru
Zaručeným trendem současnosti jsou dekorativní bubny nebo-li stoly z cívek, které vytvoří originální a netradiční doplněk vašeho interiéru - Stolárna Santo vám dekorativní bubny vyrobí na zakázku.
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce na Přerovsku, rozvody podlahového topení
Vaši Vodu, topení či plyn můžete s klidným svědomím svěřit do rukou zkušené firmy Zdeněk Olborth z Hranic na Přerovsku. Zajistíme veškeré instalatérské, topenářské i plynařské práce.
Chytrý byt - výroba, prodej inteligentní elektroinstalace a skleněné dotykové ovladače, vypínače
Společnost MICRONIC Přerov má zkušenosti s realizací chytrých bytů. Inteligentní elektroinstalace vyrábí více než 10 let. Naše skleněné dotykové ovladače získali ocenění na výstavě Infotherma2018.
Zemní, výkopové a demoliční práce, svoz a odvoz odpadu včetně likvidace suti
Neustále hromadící suti a odpadu se rychle a efektivně zbavíte díky společnosti DELUSTAV s.r.o. z Lipníku nad Bečvou. Zajistíme odvoz veškerého odpadového materiálu včetně štěrku a písku.
Obrábění hutnických výrobků, svařenců, odlitků i výkovků na kvalitních strojích
STROJÍRNY OLŠOVEC zajistí obrábění běžných hutnických výrobků, svařenců, odlitků i výkovků na kvalitních strojích - obrábění výrobků poskytnou pro zákazníky z České a Slovenské republiky i zahraničí.
Výroba svářenců a kompletních strojů - profesionální výroba a zaručená kvalita
STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o., sídlící nedaleko Přerova poskytují služby v oblasti strojírenské výroby a zaměřují se i na výrobu svářenců a kompletních strojů dle dokumentace odběratele.
Strojní obrábění, soustružení, frézování hutnických výrobků
Firma STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o. se v Přerově a okolí zaměřuje na zakázkovou strojírenskou výrobu. Jsme vybaveni rozsáhlým strojním parkem k obrábění, soustružení a frézování hutnických výrobků.
Vyřezání otvoru, dveří do nosné zdi paneláku, betonu vám provedou vyškolení pracovníci
Potřebujete-li vyřezat otvor či dveře do nosné zdi v domě či paneléku, tak se obraťte na specialisti z firmy Nikol se sídlem v Hranicích, kteří se zaměřují na diamantové řezání, vrtání betonu a zdiva.
Diamantové řezání a vrtání do betonu a panelu - přesné vrtání otvorů ve výškách i pod vodou
Firma Nikol s.r.o. sídlící v Olomouckém kraji poskytuje služby v oblasti diamantového řezání a vrtání do betonu a panelu. Přesné a bezpečné vrtání bez vibrací i v extrémních podmínkách.
Diamantové řezání, vrtání betonu a zdiva - rychle, spolehlivé a kvalitní
Odborníky na řezání a vrtání betonu hledejte ve firmě Nikol s.r.o. - tyto specializované stavební práce vám zajistí rychle, spolehlivě a kvalitně nejen v Přerově, ale také v celém Olomouckém kraji.
Vlastní kovovýroba a CNC obrábění s garancí precizně a kvalitně odvedené práce
Pokud hledáte firmu, která se specializuje na kovovýrobu a CNC obrábění s garancí precizně a kvalitně odvedené práce, pak je firma De & Co Hranice s.r.o. přesně to, co hledáte.
Odolná dřevěná podlahová a obkladová prkna - výroba, prodej
Aby váš interiér tvořil příjemnou atmosféru a působil stylovým dojmem, pořiďte si dřevěná podlahová nebo obkladová prkna od firmy MOSAIC u Vsetína, která mají přírodní vzhled a také dlouhou životnost.