Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Vzduchotechnika, klimatizace, vytápění, záruční a pozáruční servis, Nová zelená úsporám, Kotlíkové dotace
Společnost Good Climate s.r.o. se sídlem v Opavě se zabývá realizací, projekcí a facility managementem v oblasti vzduchotechniky, klimatizace a vytápění v rámci celé ČR.
Epitafy a urnové hroby - kvalitní kamenické práce v Ostravě za nízké ceny
Kamenictví Slezská Ostrava Škrobánek P+R Vám zajistí kvalitní kamenické práce za nízké ceny a s rychlou realizací! Potřebujete rychle zhotovit epitafy nebo urnové hroby? Kontaktujte nás ještě dnes.
Kamenictví Slezská Ostrava Kamenictví Škrobánek P+R
Elektrotechnické zařízení a systémy, kabeláže pro LAN nebo Wi-fi a diagnostiky od Reelgate s.r.o.
Společnost Reelgate s.r.o. z Ostravy je specialista na elektrotechnické zařízení a zajišťuje montáže, servis, diagnostiku a měření elektrotechnických zařízení.
Kuchyně, kuchyňské linky na míru - truhlářství a profesionální realizace
Kuchyně a kuchyňské linky na míru můžete bez obav svěřit do rukou společnosti Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě, která má dlouholeté zkušenosti a zajistí profesionální realizaci.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Stavební činnost a instalace vody, topení, plynu a kanalizací od DESIA s.r.o.
DESIA s.r.o. z Ostravy Vítkovic je stavební firma, která postaví železobetonové konstrukce a zařídí instalaci vody, topení, rozvodů plynu a kanalizaci.
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce - stavba, rekonstrukce a oprava střechy
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce provádí ostravská firma Střechy Višňovský, která se Vám postará o stavbu, rekonstrukci i opravu Vaší střechy. Své zakázky realizuje i v okolí Nového Jičína.
Střechy Višňovský Jaroslav
Montáž sádrokartony, sádrokartonové konstrukce - nástavby, podhledy, příčky
Na montáž sádrokartonů, sádrokartonových konstrukcí se specializuje stavební firma Intezo, kterou využijete zejména v případě dřevostaveb, půdních vestaveb, nástaveb, podhledů a příček.
Ing. Petr Kazický Intezo
Podlahářské práce, prodej podlahových krytin a příslušenství, obšívání koberců, Ostrava a okolí
Firma Podlahy Ostrava Jiří Holcman nabízí kompletní podlahářské práce a vše co s podlahami souvisí. Působíme v Ostravě a jejím okolí. Zabýváme se prodejem podlahových krytin a příslušenství.
Elektromontáže a prodej elektroinstalačního materiálu a klimatizací od Q - ELEKTRIK a.s.
Společnost Q - ELEKTRIK a.s. z Ostravy se již 30 let zabývá elektromontážními prácemi a prodejem elektroinstalačního materiálu, klimatizací a neželezných kovů.
Jeřábnické práce, pronájem zdvihacích zařízení, jeřáb AD080 PRAGA V35, servis a poradenství, Ostrava
Firma Jiří Boris se sídlem v Ostravě se zabývá jeřábnickými pracemi. Součástí naší činnosti nejsou jen jeřábnické práce, ale také pronájem zdvihacích zařízení s kvalifikovanou obsluhou.
Nouzové otevírání bytů a aut, vytažení zalomeného klíče i opravy | Ostrava
Nouzové otevírání bytů a aut, vytažení zlomeného klíče ze zámku v kteroukoliv dobu a další služby zámečníka poskytuje společnost Karla Bartoše v Ostravě a okolí.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Kamenictví, kamenické práce, výroba pomníků, rekonstrukce hrobů, renovace pomníků - Ostrava
Kamenické práce v Ostravě nabízí pan Pavel Pokorný. Nabízíme zhotovení nových pomníků, rekonstrukci hrobů, renovaci pomníků a nápisů, sekání a pískování písma.
Stavební a demoliční práce v Ostravě od Zdeněk Pastva s.r.o.
Ostravská společnost Zdeněk Pastva s.r.o. se zabývá stavebními a demoličními prácemi v Ostravě a jejím okolí. Individuální přístupy ke každé zakázce.
Projekční práce kotelen, výměníkových stanic i solárních systémů - návrh strojní části
Ostravská společnost DK projekt, s.r.o. se specializuje na veškeré projekční práce u zdrojů na vytápění. Zároveň poskytuje občanům, podnikům a podnikatelům energetické poradenství zdarma.
DK projekt, s.r.o.
Montáž - prosklené vlakové a autobusové terminály, skleněné koridory
Sklenářství Kohoutek provádí montáž prosklených vlakových, autobusových terminálů a skleněných koridorů. V oboru je jednou z nejvýznamnějších firem a zakázky realizuje po celé ČR a v okolních zemích.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Sklenářské práce - řezání čirých i ornamentních skel od jedné z nejvýznamnější firem v Ostravě
Řezáním čirých i ornamentních skel, výrobou zrcadel, obrázkových klipů na míru a dalšími sklenářskými pracemi se zabývá společnost Sklenářství Kohoutek, která působí v Ostravě a okolí.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Vazba diplomové, bakalářské, závěrečné práce - profesionální knihařské práce
Společnost KARPJAK v Ostravě provádí profesionální knihařské práce - vázání diplomové, bakalářské, absolventské, dizertační, závěrečné a jiné práce dle vašich požadavků.
KARPJAK
Jádrové vrtání a řezání panelu či betonu od profesionálů ve svém oboru
Specialistou na jádrové vrtání a řezání panelu, betonu a dalších materiálů je společnost RoKy se sídlem v Ostravě, ale s působností v celém Moravskoslezském kraji.
Zemní a výkopové práce Ostrava, úpravy terénu, kopání výkopů pro základy, bourací práce, svahování
Naše firma KROSMA stav s.r.o. z Ostravy provádí veškeré zemní a výkopové práce, věnujeme se svahování terénů, kompletním terénním úpravám, dále provádíme bourací práce a zimní údržbu silnic.
Geodet, vytyčení pozemků, objektů, vyhotovení geometrických plánů
Geodetické služby v Moravskoslezském kraji, vytyčení hranic pozemků, objektů, liniových staveb, vyhotovení geometrických plánů realizuje GAKO-Oblouk s.r.o., Ostrava.
GAKO-Oblouk s.r.o.
Světlíky pro každou budovu, dodávka, montáž i rekonstrukce
Rekonstrukce, dodávka a montáž světlíků a prosvětlovacích prvků. Rekonstrukce zasklení světlíků. Perfektní servis a vysoká kvalita od společnosti Luděk Tošenovjan.
Hutní a spojovací materiál, tvarové výpalky, konstrukce z oceli Ostrava, zámečnické práce
Dodáváme hutní a spojovací materiál i zámečnické služby na úrovni. Kontaktujte nás pro nezávaznou cenovou nabídku.
Stavební firma Ostrava, zednické práce, výstavby, demolice, výstavba rodinných domů
Zabýváme se prováděním staveb, jejich změn a odstraňováním, provozováním silniční dopravy, zednickými pracemi a jinými řemeslnými činnostmi.
Peroutka DopStav Ostrava s.r.o. Stavební práce
Údržba plochých střech Ostrava, kompletní údržba, záruční a pozáruční servis střech
Specializujeme se na pravidelnou a kompletní údržbu plochých střech, údržbu v průběhu záruky a pozáruční servis.
Vypracování geometrických plánů, zaměření pozemku a další geodetické práce od profesionálů
O vypracování geometrických plánů a dalších geodetických prací, například vytyčení hranic pozemku a zaměření stavby se postará firma GAKO-Oblouk s.r.o. v regionech Opava a Nový Jičín.
GAKO-Oblouk s.r.o.