Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Svařování hliníku, zakružování, ohýbání hliníkových profilů ohýbačkou plechů
Svařování, zakružování i ohýbání hliníkových profilů ohýbačkou plechů zajišťuje společnost HaP Polykarbonáty v Ostravě, která se specializuje na hliník a práci s ním.
H&P Polykarbonáty
Vyřezání otvoru do panelu, řezání a vrtání betonu od profesionálů – precizně i s úklidem
Řezání a vrtání betonu, vyřezávání otvoru do panelu od profesionálů společnosti ARBE s.r.o. se sídlem v Ostravě, ale působí po celém Moravskoslezském kraji, v okolí Frýdku-Místku, Orlové, Karviné.
ARBE Vrtání betonu Ostrava
Dřevěné obklady na stěnu i na strop vhodné do interiérů i exteriérů. kryty na radiátory
Výrobou a montáží dřevěných obkladů na stěny a stropy, kryty na radiátory, obklady ze dřeva vhodné do interiérů i exteriérů, se zabývá společnost Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Realizace, montáž, rekonstrukce fasádních systémů, plášťů a odvětrávaných fasád - zaručujeme vysokou kvalitu odvedené práce
Stavební společnost Brozire s.r.o. z Ostravy se specializuje na realizaci, montáž a rekonstrukci fasádních systémů, plášťů a odvětrávaných fasád. Precizně odvedená práce s kvalitními materiály.
Realizace plochých střech rodinných domů a průmyslových objektů
Pokud potřebujete novou střechu a chcete kvalitní práci odborníků, obraťte se na společnost Brozire s. r. o. z Ostravy, která se vám postará o ploché střechy rodinných domů a průmyslových hal.
Profesionální řezání betonu i panelu – vyřezávání otvorů pro okna a dveře
Profesionální řezání do betonu a panelu, vyřezávání otvorů pro okna a dveře diamantovou stěnovou kotoučovou pilou provádí firma ARBE v celém Moravskoslezském kraji – Havířov, Hlučín, Karviná, atd.
ARBE Vrtání betonu Ostrava
Výroba přepážek na ochranu proti koronaviru – pro lékárny, čerpací stanice, výdejní okna atd.
Výrobou a upevněním přepážek, které slouží jako ochrana obsluhy před nákazou koronavirem, se zabývá společnost Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě. Pro zamezení přímého kontaktu se zákazníky.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Vodovodní a kanalizační přípojky od profesionálů pro váš komfort
Vodovodní a kanalizační přípojky od profesionálů zajišťuje společnost HYDROSPOR spol. s r. o. se sídlem v Ostravě pro váš komfort.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Kvalitní zámečnictví, zámečník - oprava zaseknutého zámku, otevírání bytů
Zámečnictví Karla Bartoše v Ostravě se zaměřuje na veškeré zámečnické služby, především na opravu zaseknutých zámků, otevírání bytů, aut a na výrobu klíčů. Naší prioritou je dobře odvedená práce.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Profesionální skleněné střechy a prosklené protihlukové stěny
Profesionální skleněné střechy a prosklené protihlukové stěny po celé České republice i v Praze realizuje firma Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o., která je ve svém oboru jednou z nejvýznamnějších.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Elektroinstalace na klíč - elektro revize a opravy, dodávka i montáž osvětlení
Kompletní elektroinstalační práce na klíč včetně dodávky a montáže osvětlení provádí společnost DK projekt, s.r.o. z Ostravy, na kterou se můžete s důvěrou obrátit.
StavbyDay Realizace staveb
Profesionální tlakové tryskání, neboli pískování kovů, ocelových konstrukcí a betonu
Odstranění nečistot a rzi před konečnou povrchovou úpravou kovů, betonu i ocelových konstrukcí se provádí tryskáním pod tlakem, zajistí firma Lason CZ s.r.o. v Ostravě a v Moravskoslezském kraji.
Lason CZ s.r.o.
Rekonstrukce kanalizací, výkopové práce, demoliční práce
Rekonstrukci kanalizací, výkopové práce i demoliční práce můžete bez starostí přenechat společnosti JANKOSTAV s.r.o., která se o tyto práce stará už více než 30 let.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Inženýrské sítě a vodohospodářské stavby pro obce i společnosti
Inženýrské sítě a vodohospodářské stavby patří k důležitým činnostem každé obce, města. Pro město Ostrava a okolí zajišťuje inženýrské sítě se zaměřením na vodovody a kanalizaci společnost HYDROSPOR.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Zasklení okna, výlohy, zasklívání - profesionální sklenářství s tradicí
Profesionální společnost Sklenářství Kohoutek s.r.o. v Ostravě s tradicí od roku 1991 se zaměřuje na poskytování široké nabídky běžných sklenářských prací, a to včetně zasklívání oken a výloh.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Stavba, rekonstrukce a opravy parkovišť, chodníků, silnic, komunikací
Společnost JANKOSTAV s.r.o. v Ostravě se specializuje na stavbu a rekonstrukci dopravních staveb. Zajistí výstavbu parkovišť, silnic, chodníků a komunikací v rámci celého Moravskoslezského kraje.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Výtahové tunely a šachty ze skla nebo s prosklenou stěnou s nadčasovou architekturou
Firma Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o. vyrábí podle návrhů renomovaných architektů skleněné nebo prosklené výtahové šachty a tunely. Dodáváme výtahové tunely s nadčasovou architekturou.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Zemní práce, rozbrušování vozovek a betonových ploch bouracím hydraulickým kladivem
Veškeré zemní práce, řezání i rozbrušování vozovek a betonových ploch bouracím hydraulickým kladivem provádí ostravská společnost HYDROSPOR, která působí v rámci celého Moravskoslezského kraje.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Sanace - odstranění vlhkosti, vysušení stěn, zdí a chemická hydroizolace
Sanace v okolí Ostravy provádí společnost DK Projekt s.r.o., na kterou se můžete obrátit, pokud potřebujete odstranit vlhkost, vysušit stěny, zdi a zajistit následnou chemickou izolaci.
StavbyDay Realizace staveb
Hydroizolace spodních staveb, výstavba a rekonstrukce parkovišť, obvodového zdiva na klíč
Montáže a dodávky hydroizolací spodních staveb na klíč zajišťuje firma PPBAU servis eu s.r.o. z Ostravy. Postaráme se o výstavbu nebo rekonstrukci parkovišť nebo obvodového zdiva.
Sklenářství, sklenářské práce - skla na míru, zasklívání oken, dveří a výloh
Sklenářské práce poskytuje firma Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě - Vítkovicích, která vám naplní vaše představy a přání.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Šetrné vytažení zalomeného klíče, oprava vložky, bezpečnostního kování
O šetrné vytažení zalomeného klíče a opravu vložky se Vám postará firma Zámečnictví Karel Bartoš, působící v Ostravě a okolí. Disponuje profesionálním nářadím a nejšetrnějšími postupy překonání zámků.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy za využití kvalitní mechanizace a zemních strojů
O zajištění zemních a výkopových prací, terénních úprav se postará společnost Stalotas s.r.o. se sídlem v Ostravě. Veškeré práce provádí za použití kvalitní mechanizace a zemních strojů.
STALOTAS s.r.o.
Sklenářství - výroba, montáž zrcadla, zasklívání, běžné i speciální sklenářské práce
Výrobou a montáží zrcadel či zasklíváním se zabývá společnost Sklenářství Kohoutek s.r.o. v Ostravě, která realizuje běžné i speciální sklenářské práce po celé České republice.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Kompletní zemní práce moderními stroji - provizorní i konečné úpravy povrchů
Společnost Eltom s.r.o. zajišťuje kromě elektromontážních prací také kompletní zemní práce, ať se jedná o provizorní či konečné úpravy a to pomocí moderních strojů. Působíme v okolí Ostravy i Karviné.
Eltom, s.r.o.