Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Tesařské, klempířské a pokrývačské práce - stavba, rekonstrukce a oprava střechy
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce provádí ostravská firma Střechy Višňovský, která se Vám postará o stavbu, rekonstrukci i opravu Vaší střechy. Své zakázky realizuje i v okolí Nového Jičína.
Střechy Višňovský Jaroslav
Náhrobní desky - kvalitní a odolné náhrobky z umělého i přírodního kamene na míru
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě se zabývá výrobou z přírodního i umělého kamene a zaměřuje se zejména na výrobu pomníků a náhrobních kamenů.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Montáž sádrokartony, sádrokartonové konstrukce - nástavby, podhledy, příčky
Na montáž sádrokartonů, sádrokartonových konstrukcí se specializuje stavební firma Intezo, kterou využijete zejména v případě dřevostaveb, půdních vestaveb, nástaveb, podhledů a příček.
Ing. Petr Kazický Intezo
Stavební a zemní práce, kontejnerová a nákladní doprava od První hornoslezská stavební spol. s.r.o.
První hornoslezská stavební spol. s.r.o. z Dolního Benešova z okresu Opava pro Vás vykoná stavební a zemní práce, nebo zajistí dopravu nákladní a kontejnerovou.
Podlahářské práce, prodej podlahových krytin a příslušenství, obšívání koberců, Ostrava a okolí
Firma Podlahy Ostrava Jiří Holcman nabízí kompletní podlahářské práce a vše co s podlahami souvisí. Působíme v Ostravě a jejím okolí. Zabýváme se prodejem podlahových krytin a příslušenství.
Elektromontáže a prodej elektroinstalačního materiálu a klimatizací od Q - ELEKTRIK a.s.
Společnost Q - ELEKTRIK a.s. z Ostravy se již 30 let zabývá elektromontážními prácemi a prodejem elektroinstalačního materiálu, klimatizací a neželezných kovů.
Jeřábnické práce, pronájem zdvihacích zařízení, jeřáb AD080 PRAGA V35, servis a poradenství, Ostrava
Firma Jiří Boris se sídlem v Ostravě se zabývá jeřábnickými pracemi. Součástí naší činnosti nejsou jen jeřábnické práce, ale také pronájem zdvihacích zařízení s kvalifikovanou obsluhou.
Elektroinstalace - montáž, instalace, servis a údržba
Firma Furch Jiří se zabývá montáži, instalací, servisem a údržbou elektrických zařízení, strojů a hromosvodů. Poskytneme Vám kvalitní elektrikářské a elektroinstalační práce v Opavě a okolí.
Nouzové otevírání bytů a aut, vytažení zalomeného klíče i opravy | Ostrava
Nouzové otevírání bytů a aut, vytažení zlomeného klíče ze zámku v kteroukoliv dobu a další služby zámečníka poskytuje společnost Karla Bartoše v Ostravě a okolí.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Plovoucí podlahy nové generace - vinylové dílce RIGID a Alpha
Favoritem moderních interiérů se stávají plovoucí podlahy nové generace - vinylové dílce RIGID a Alpha Vinyl. Jejich prodej a pokládku Vám zajistí nejen v Opavě firma Machů Podlahy.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Srovnávání terénu – přesouvání sypkých hmot a zahrnování výkopů rychle a efektivně
Terénní úpravy, srovnávání terénu, přesouvaní sypkých hmot a zahrnování výkopů ve Frýdku-Místku zajistí Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice.
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
Kamenictví, kamenické práce, výroba pomníků, rekonstrukce hrobů, renovace pomníků - Ostrava
Kamenické práce v Ostravě nabízí pan Pavel Pokorný. Nabízíme zhotovení nových pomníků, rekonstrukci hrobů, renovaci pomníků a nápisů, sekání a pískování písma.
Vyklízení nemovitostí, bourací práce a úklid v okrese Bruntál
Vyklízení a úklid nemovitostí při stěhování, vystěhovávání, před rekonstrukcí, vyklizení bytů, sklepů, kanceláří či skladů, demoliční práce a odvoz suti zajistí MatyPro s.r.o.
MatyPro s.r.o. vyklízení nemovitostí
Řezání panelu, betonu a dalších materiálů a jádrové vrtání – změny v domácnosti
Pokud potřebujete řezání panelu, betonu, kamene, cihel nebo jádrové vrtání v okolí Frýdku Místku, využijte odborníků společnosti DROJA.
Pamětní desky - poctivá výroba na míru a dlouholetá životnost kamene
Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě se postará o výrobu pamětní desky z přírodního i umělého kamene dle Vašich požadavků a představ. Na míru Vám vyrobíme klasické i atypické pamětní tabule.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Nová prášková lakovna pro lakování dílů až do 50 kg - nejmodernější technologie
Součásti nové přístavby montážní haly firmy STEELTEC Třinec je nová prášková lakovna. Umíme lakovat díly až do 50kg. Díky nejmodernější technologii, kterou využíváme nabízíme perfektní lakované díly.
Steeltec CZ, s.r.o.
Rozvody vody, plynu nebo montáž podlahového topení v okrese Nový Jičín
Instalatérské a topenářské práce v okolí města Nový Jičín pro Vás zařídí pan Mgr. Tomáš Kupča, který provádí rozvody vody, plynu nebo Vám nainstaluje podlahové topení.
Stavební a demoliční práce v Ostravě od Zdeněk Pastva s.r.o.
Ostravská společnost Zdeněk Pastva s.r.o. se zabývá stavebními a demoličními prácemi v Ostravě a jejím okolí. Individuální přístupy ke každé zakázce.
Zemní práce - montáže plynovodů, vodovodů a kanalizací v Českém Těšíně
IRP Dostálek s.r.o. z Českého Těšína poskytuje zemní práce u inženýrských staveb a sítí. Provádí montáže, zkoušky a revize plynovodů, vodovodů nebo kanalizací.
Výkopové práce s bagrem a příprava základů v okrese Nový Jičín
Společnost pana Martina Stupčuka z Kateřinic v okrese Nový Jičín se věnuje výkopovým pracím s bagrem a přípravě inženýrských sítí a základů.
Projekční práce kotelen, výměníkových stanic i solárních systémů - návrh strojní části
Ostravská společnost DK projekt, s.r.o. se specializuje na veškeré projekční práce u zdrojů na vytápění. Zároveň poskytuje občanům, podnikům a podnikatelům energetické poradenství zdarma.
DK projekt, s.r.o.
Montáž - prosklené vlakové a autobusové terminály, skleněné koridory
Sklenářství Kohoutek provádí montáž prosklených vlakových, autobusových terminálů a skleněných koridorů. V oboru je jednou z nejvýznamnějších firem a zakázky realizuje po celé ČR a v okolních zemích.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Opravárenský závod MSA s.r.o. - Dolní Benešov (okres Opava)
Společnost Opravárenský závod MSA, s.r.o. se sídlem v okrese Opava se již od roku 1995 zaměřuje především na opravy strojů a zařízení. Další činnost: zámečnické, kovářské a klempířské práce, ...
Zednictví Sliž - obec Bystřice (Moravskoslezský kraj)
Firma Zednictví Sliž se sídlem v obci Bystřice v Moravskoslezském kraji se již téměř 25 let zabývá komplexní stavební činností, především rekonstrukcemi bytů a výstavbou rodinných domů.
Stavební práce Nový Jičín, zednické práce, rekonstrukce bytů a rodinných domů, nové koupelny
V okrese Nový Jičín, Frýdek Místek a v Ostravě provádíme zednické, zateplovací, sádrokartonářské, malířské a obkladačské práce, rekonstrukce bytů a rodinných domů.