Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Komaxitování kovů, kovových konstrukcí a dílců v odstínech stupnice RAL
Povrchovou úpravu kovů komaxitováním svěřte v okolí Blanka a Boskovic do rukou zkušené lakovny Lama lakovna s.r.o. v Boskovicích. Lakujeme kovové dílce ve všech odstínech RAL.
Lama Lakovna, s.r.o.
Servis geometrické přesnosti obráběcích strojů v rámci pravidelné prohlídky nebo po poruše strojů
Servis a geometrii obráběcích strojů zajistí firma VTL Blansko. Kontrolu geometrie provádíme v rámci pravidelného servisu, po havárii a kolizi strojů nebo na přání zákazníka.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Velký výběr klimatizací s akčními cenami pro úlevu od vysokých teplot
Akční ceny klimatizací a úlevu od teplého nebo naopak velmi chladného počasí Vám umožní společnost KlimaTechnik s. r. o. ze Strážnic
KlimaTechnik s.r.o.
Historické budovy, fasády v nepřípustných lokalitách - 3D laserové scanování objektů
Laserové scanování objektů ve 3D formátu zajišťuje firma ADITIS s.r.o. z Brna. Specializujeme se na bezkontaktní měření historických budov, domů a fasád v nepřístupných lokalitách.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Zakázková výroba pomníků a hrobů – kompletní služby na klíč
Zpracováním přírodního kamene, se zaměřením na zakázkovou výrobu pomníků a hrobů na klíč se zabývá společnost METAL GRANIT spol. s.r.o. Působíme na Boskovicku a Letovicku.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Výroba nástrojů pro strojírenství - přípravky pro upínaní dílců v lisovnách plastů
Přípravky pro upínání dílců v lisovnách plastů dodává Nástrojárna R-Tools se sídlem v Brně. Realizujeme kusovou i sériovou výrobu přesných nástrojů pro oblast strojírenství.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Řezání a dělení konstrukcí diamantovým lanem – lanová pila s neomezenou hloubkou řezu
Řezání a dělení konstrukcí diamantovým lanem neboli lanovou pilou, která má neomezenou hloubku řezu a používá se v těžko přístupných místech, zajišťují odborníci společnosti BBG-BENDA, s.r.o. z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
Instalatérské práce, topenářské práce a vodoinstalatérské práce
Instalatérské práce, topenářské práce a vodoinstalatérské práce, dodávka materiálů, projekční práce a servis na všechny služby od firmy ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. v Hodoníně.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Designová hřbitovní architektura - pomníky se hřbitovními prvky Rokstyle
Designovou hřbitovní architekturu Vám přináší firma METAL GRANIT spol. s.r.o. z Letovic, která dodává pomníky se hřbitovními prvky Rokstyle, jako jsou krystaly Swarovski, kovové emblémy a další.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Výkresová dokumentace stávajících budov a bourací plány - podklady pro demolice
S posuzováním aktuálního stavu objektů a přípravou demoličních podkladů Vám pomůže firma ADITIS s.r.o. z Brna. Zabýváme se zpracováním výkresové dokumentace stávajících budov a bouracích plánů.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Izolace spodních staveb proti nežádoucím průnikům tlakové vody, vlhkosti i radonu
Profesionální izolaci spodních staveb provádí v Brně a jeho širokém okolí firma MS - alza s.r.o. Speciálními izolačními systémy zajistíme izolaci staveb proti vlhkosti, radonu a také tlakové vodě.
MS - alza, s.r.o. Izolace spodních staveb Brno
Konstrukce frézovacích a vrtacích upínačů pro strojírenskou výrobu
Nejrůznější strojírenské díly a komponenty vyrábí Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Specializujeme se na konstrukce frézovacích a vrtacích upínačů pro různá odvětví průmyslu.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Vrtání kotevních otvorů pro zakotvení strojů, konstrukcí a svodidel – práce prováděná odborníky
Vrtání kotevních otvorů nejen pro zakotvení strojů, konstrukcí a svodidel a další činnosti související s vrtáním a řezáním realizují specialisté společnosti BBG-BENDA, s.r.o. z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
Tesařské, pokrývačské a klempířské práce
Společnost STŘECHY HAAS s.r.o. se zabývá kompletními tesařskými, pokrývačskými a klempířskými pracemi. Realizujeme a rekonsruujeme střechy.
Lité podlahy, rychlé  levné řešení nevyhovujích podlah v průmyslovém provozu
Lité podlahy, rychlé a levné řešení nevyhovujích podlah v průmyslovém provozu, realizace průmyslových podlah od firmy Jiří Víšek spol. s r.o. v Hodoníně, Jihomoravský kraj.
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Obkladačské práce a pokládka zámkové dlažby – kvalitní práce odborníků
Kvalitně odvedenou obkladačskou práci a pokládku zámkové dlažby Vám zajistí společnost DS Partner s. r. o. působící v okolí Blanska a Brna.
Montáž plochých střech pro komerční a firemní budovy - dřevěné střešní konstrukce
Naše společnost BAST CZ, s.r.o. z Kuřimi realizuje výstavbu a montáž plochých střech pro komerční, firemní a administrační budovy. Vyrábíme a opravujeme dřevěné střešní konstrukce v České republice.
BAST CZ s.r.o.
Rozebíratelný podlahový systém - PVC panely, prodej zátěžové podlahové panely
Prodej, dodávka, opravy, rozebíratelný podlahový systém, PVC panely, lehce udržovatelné zátěžové podlahové panely dodává naše firma PODLAHY Liška, s.r.o., z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Doprava a čerpání anhydritu– aplikování samonivelačního potěru
Dopravu a čerpání anhydritu - samonivelačního potěru zajistí firma Beton Znojmo. Anhydritový potěr aplikujme do rodinných domů i komerčních objektů
Renovace, opravy a pokládka parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály
O poničenou podlahu se postará LASPO podlahářství, s.r.o. Provádíme renovace, opravy a pokládku parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály v Brně město a venkov.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Řezání a vrtání stavebních konstrukcí diamantovými nástroji, jádrové vrtání, řezání
Společnost DIAREX s.r.o. se specializuje na řezání a vrtání stavebních konstrukcí diamantovými nástroji.
Zemní a výkopové práce - realizace základů pro stavby budov a terénní úpravy
Společnost ERTRANS, družstvo provádí výkopy základů pro stavby budov, demolice, výkopy kanalizací, terénní úpravy a také výstavbu inženýrských sítí v Moravském Krumlově a okolí.
Svařování nerezu, různých ocelí a zpracování nerezových plechů – práce prováděná odborníky
Svařování nerezu, různých legovaných a nelegovaných ocelí a zpracování nerezových plechů zajistí specialisté společnosti GIOMETAL s.r.o. z Brna.
GIOMETAL s.r.o.
Práce se s spárovou pilou – řezání komunikací, zpevněných ploch a dělící a dilatační spáry
Provádění dělících nebo dilatačních spár, řezání komunikací a zpevněných ploch pomocí spárové pily a další s tím související činnosti realizují odborníci ze společnosti BBG-BENDA, s.r.o. z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
Kompletní rekonstrukce bytů - realizace u jednoho dodavatele
S rozsáhlou přestavbou Vašeho domova Vám pomůže firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Zajistěte si kompletní rekonstrukci u jednoho spolehlivého dodavatele a bez zbytečných starostí.
Jiří Májek Woodtech