Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Šikovný klempíř na oplechování střech, komínů, montáž okapů i střešních oken
Stavba nové střechy se bez klempířské práce neobejde. Šikovní klempíři z firmy Kroving Vám na Břeclavsku i v okolí Brna venkov zajistí oplechování střech, komínů i montáž okapů či střešních oken.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Povrchová úprava kovů – práškové a mokré lakování, galvanické a žárové zinkování, balotina
Chraňte kovové výrobky a konstrukce před korozí nebo mechanickým poškození pomocí povrchové úpravy. Spolehlivým a profesionálním dodavatelem povrchové úpravy kovů je firma JMKovo-BK s.r.o. z Blanska.
JMKovo-BK s.r.o. Zpracování kovů
Systémy prosklení lodžií a balkónů ALUMISTR
Ochraňte váš balkón nebo lodžii proti hluku, prachu i nepříznivému počasí díky prosklení ALUMISTR, jehož dodávku a montáž zajišťuje na Brněnsku firma CABAL Moravia s.r.o.
CABAL Moravia s.r.o. Zasklívání lodžií, balkónů Brno
Rodinné domy na klíč od prosperující stavební firmy s dlouholetými zkušenostmi
Zednictví Jeneš, s.r.o. je stavební firma specializující se na výstavbu rodinných domů na klíč v regionu Brno a Blansko. Firma Vám postaví nízkoenergetický i pasivní dům dle Vašeho přání.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Střešní konstrukce pro domy, altány, pergoly i rodinné domy – kompletní tesařské práce
Na realizaci krovů pro rodinné domy a střešních konstrukcí pro altány, pergoly a garáže se v oblasti Pohořelic a okolí Brno-venkov zaměřují specialisté na tesařské práce ze společnosti Kroving s.r.o.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Pokrývač, pokládka střešních krytin, pokrývačské práce
Profesionální pokrývačské práce poskytují v okolí Brna a Vyškova pokrývači z firmy Josef Opluštil. Poradíme s výběrem střešní krytiny a zajistíme pokládku krytiny na novou i rekonstruovanou střechu.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Vodoinstalační práce pro rodinné domy, průmyslové objekty – novostavby, rekonstruované objekty
Veškeré vodoinstalační práce pro rodinné domy, průmyslové objekty zajišťuje v okolí Hodonína firma ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. Vodoinstalace provádíme v novostavbách i při rekonstrukci.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Kamenné obklady, dlažby a schodiště - standardní a atypická výroba na zakázku
Komplexní stavební práce z přírodního kamene provádí naše společnost METAL GRANIT spol. s.r.o. z Letovic. Na zakázku vyrábíme standardní a atypické kamenné obklady, dlažby nebo schodiště.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Instalace, výstavby technologických celků pro chemický i hutní průmysl
Společnost Schuh Industry Group zajistí instalaci a výstavbu technologických celků pro chemický i hutní průmysl - zakázky zajistíme po celé České republice i v zahraničí.
Schuh Industry Group
Stavební práce - realizace stropů pomocí kvalitních monolitických konstrukcí
Společnost Zednictví Jiří Pokorný provádí veškeré stavební práce a zhotovuje vysoce odolné monolitické železobetonové stropní konstrukce nedaleko Miroslavi a Moravského Krumlova.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Kvalitní a přesné řezání betonu lanem odbornou firmou
Firma BBG-BENDA s.r.o. z Brna se specializuje na řezání a vrtání stavebních konstrukcí pomocí diamantových nástrojů. Řezání lanem provádí nejen ve velkých městech v Brně, Olomouci a Ostravě.
BBG-BENDA, s.r.o.
Omílání ostrých hran plechů, profilů omílacím žlabem
Omílání ostrých hran plechů a profilů, které zajišťuje bezpečnost a kvalitu výrobků, provádí pomocí omílacího žlabu v okolí Blanska firma JMKovo-BK s.r.o.
JMKovo-BK s.r.o. Zpracování kovů
Zemní práce  - terénní úpravy, skrývky, práce s UNC
Veškeré zemní práce svěřte do rukou firmy Kobliha Stavitelství z Hrušovan nad Jevišovkou. Provádíme terénní úpravy, skrývky a další práce s multifunkčním strojem UNC.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
CNC řezání vodním paprskem - zpracování jednoduchých i složitých materiálů
CNC zpracováním jednoduchých i složitých materiálů se zabývá firma R+W Ferra s.r.o. z Brna. Na Vysočině provádíme metodu řezání vodním paprskem pro plast, sklo, kov, mramor a jiné suroviny.
R + W Ferra s.r.o. Tvarové výpalky Brno
Rekonstrukce budov a pasport stavby - chybějící plány, výkresová dokumentace
Geodetické práce pro rekonstrukce budov a pasport stavby provádí společnost ADITIS s.r.o. z Brna. V případě zájmu zpracujeme kompletní výkresovou dokumentaci nebo konkrétní chybějící plány.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Zátěžové podlahy, panely, které chrání trávník na stadionu při koncertu, výstavě.
Zátěžové podlaha, které jsou vhodné jako dočasné mobilní pokrytí ploch, které musí být zpevněny, ochráněny. Tyto panely prodává firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Elektroinstalace a elektromontáže na míru - bezproblémové využívání elektrické energie
Pro bezproblémové využívání elektrické energie oslovte firmu ELMONT GROUP, a.s. v Brně, která provádí elektroinstalace a elektromontáže na míru pro stavby i průmyslové objekty.
ELMONT GROUP, a.s.
Dodávka vzduchotechniky, klimatizace a chlazení do administrativních budov, nemocnic, hal a skladů
Společnost RX servis s.r.o. z Brna dodává vzduchotechniku, klimatizaci, chlazení, vytápění a MaR do administrativních budov, nemocnic, výrobních hal a skladů. Firma působí také v Ostravě a Zlíně.
RX servis s.r.o. Vzduchotechnika, klimatizace Brno
Strojírenské prototypy a formy, kusová malosériová výroba - CNC nástrojářské práce
CNC nástrojářské práce zajišťuje Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Specializujeme se na kusovou, malosériovou výrobu strojírenských prototypů a forem pro upínače, zápustky, válcovací trny a jiné přípravky.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Realizace dřevěných staveb, konstrukcí a střech – kompletní stavební práce prováděné odborníky
Prací se dřevem, realizací dřevěných staveb, konstrukcí a střech nejen pro rodinné domy včetně dalších stavebních prací se zabývá společnost Kroving s.r.o. v oblasti Pohořelic a Brna venkov.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Domovní a průmyslové plynovody – dodávka, montáž, záruční i pozáruční servis
Domovní a průmyslové plynovody v okolí Brna realizuje firma Topenářství Kříž. Zajistíme kompletní dodávku a montáž plynovodu včetně záručního a pozáručního servisu.
Topenářství Kříž
Výroba křídlových a posuvných bran včetně motoru – bezúdržbové brány na míru
Na výrobu a montáž křídlových a posuvných bran včetně zajištění kvalitního motoru se zaměřuje Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma,který obstarává bezúdržbové kovové brány na míru.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Tryskání - renovace kvelbených vinných sklepů a oprava sklepních prostor na klíč
Metodou tryskání renovuje firma Tryskání a pískování Vladimír Veselý kvelbené vinné sklepy a opravuje sklepní prostory na klíč. Čistí povrchy všech materiálů.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
René Leikep - Vaše cesta k nádherným interiérům a exteriérům - malířské a natěračské služby
René Leikep přináší dokonalost do každého detailu - expertní malování a nátěry, včetně dekorativních stěrek, pro domovy, kanceláře a veřejné prostory ve Znojmě a okolí.
René Leikep malíř, lakýrník, natěrač Znojmo
Profesionální zednické práce - strojní omítání stěn v interiéru
Profesionální zednické práce zajišťuje naše společnost Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi. Provádíme strojní omítání stěn v interiéru pro zákazníky z Blanska a okolí.
Zednictví Jeneš, s.r.o.