Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Demolice, výkopové práce České Budějovice.
Práce: -demolice-objekty betonové, železobetonové, cihelné, -pomocí strojního zařízení CATERPILAR CAT 325, 330 a dalších strojů -výkopové a zemní práce -strojní -recyklace-drcení, třídění živic, kamene, betonů, železobetonů, stavebních odpadů mobilní drtící linkou.
Střechy na klíč České Budějovice.
Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské. Prodej,montáž,rekonstrukce -střešní krytina -plechová -živičná břidlice (kanadský šindel) -pálená -betonová -eternitová -klempířské prvky -okapové žlaby, svody -zateplení střechy -krovy.
Truhlářské a čalounické práce České Budějovice
Vyrábíme židle, stoly, kuchyňské linky, sedací soupravy, obývací stěny, dětské pokoje, vestavěné skříně, postele, válendy, schody. Renovujeme historický čalouněný nábytek.
Chladící technika, revize tlakových nádob České Budějovice
Provádíme revize veškerých tlakových nádob, jako jsou např. vzdušníky, ohřívače, atd. Dodáváme chladící zařízení, včetně jejich montáže a záručního i běžného servisu. Zabýváme se inženýrskou činností v investiční výstavbě (dozor nad kompletací strojně technologických dodávek staveb).
Pavel Pravda - stavební řemesla
Stavební řemesla - čeští řemeslníci pro Prahu a České Budějovice. Malíři pokojů, zedníci, zateplení fasád, protipožární nátěry, rekonstrukce domů, rekonstrukce fasád vč. nátěru fasád. Přijímáme zakázky v jakémkoliv rozsahu.
Zakázková výroba
Výroba všeho druhu nábytku.
Solárné ohřev TUV a LED žárovky a zdroje v Jižních Čechách
AB Complet s.r.o. se dlouhodobě zabývá snížením nákladů na provoz domácností, veřejných budov, firemních staveb poradenskou a realizační činností. Mezi naše hlavní služby patří: - solární systémy pro ohřev TUV a přitápění - dodávka a montáž - LED žárovky, trubice a ostatní zdroje - výpočty úspor, náhrady - projekční činnost - dotační ...
Demontáž dřevěných konstrukcí Hrdějovice.
Rozebírání dřevěných střešních a stropních konstrukcí objektů, jako jsou: sýpky, mlýny, špýchary, pivovary, stodoly, lihovary, hospodářské objekty apod. a následnou demolicí objektů. Dřevo používáme na renovaci historických objektů a starého nábytku. Výkup dřeva z demolic, tesané-řezané trámy, podlahová prkna, staré dřevo, demontáž zdarma.