Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Zemní práce – výkopy základů, terénní úpravy, zpevněné plochy
Výkopové a zemní práce v okrese České Budějovice. Vše od terénních úprav, výkopů základů, svahování terénů, výstavby zpevněných ploch až po hloubení rýh pro inženýrské sítě.
Servis a prodej plynových kotlů a zařízení - objednávky na zelené lince 800217233
Potřebujete opravit plynový kotel nebo popřípadě koupit nový? Pokud potřebujete v této situaci pomoci, stačí nás kontaktovat na naší zelené lince - 800217233.
Zámečnictví Faryjo, posuvné brány, ploty, ocelové pergoly, výroba a montáž na zakázku
Kompletní zámečnické služby poskytuje společnost FARYJO s.r.o. ze Včelné u Českých Budějovic. Vyrobíme, dodáme a namontujeme spolehlivé oplocení, posuvné brány, vrata i zábradlí přímo na míru.
Strojní omítání, rychlý a moderní způsob úpravy povrchů interiérů, České Budějovice
Jádrové omítky rychle a z kvalitních materiálů zajišťuje společnost Horňák - strojní omítání s.r.o. z obce Kaliště u Lipí v okresu České Budějovice. Stejnorodá omítka za příznivou cenu.
Výroba plechových dílů, třískové obrábění, CNC frézování, svařování
Zakázkovou výrobu plechových dílů, kovovýrobu konstrukčních prvků, třískové obrábění, CNC frézování, soustružení, ohraňování realizuje společnost SINOP SMP s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
Bagrování, zemní práce a terénní úpravy, výstavba zpevněných ploch, nakládání materiálu
Výkopy základů a jiné terénní úpravy pro dům, silnici či jinou stavbu Vám poskytne společnost Vladimír Slipka - zemní práce z Lišova. Spolehlivé stroje v rukou zkušené obsluhy.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy i ve svažitém terénu, hloubení základů pro domy a bazény
Kvalitní přípravné stavební práce Vám poskytne společnost Vladimír Beneš - Sklady Temelín. Zajistíme základy pro Váš sklep či jezírko a terénní práce prováděné za těch nejobtížnějších podmínek.
Přesun a manipulace těžkých břemen České Budějovice
O náročný přesun těžkých břemen a manipulaci s nimi nejen na stavbách se bezpečně postará společnost Trhlík - práce se stavební mechanizací, s.r.o. z Českých Budějovic.
Elektro revize České Budějovice
Hledáte spolehlivou firmu, která provádí elektrorevize? Pokud jste z okolí Českých Budějovic, pak Vám doporučujeme kontaktovat společnost Milan Dvořák ELEKTRO.
Klempířství, výroba a montáž klempířských prvků, žlaby, svody, opláštění
Klempířství, výroba a montáž stavebních klempířských prvků, žlabů, svodů, opláštění, parapetů z kvalitních plechů pozink či měď realizuje firma Martin Hrubý, okres České Budějovice.
Revize elektrických zařízení, hromosvodů, elektromontáže České Budějovice
Revize elektrických zařízení, hromosvodů, strojů, ručního elektrického nářadí, elektromontáže, opravy a servis elektroinstalací Vám poskytne firma Elektro Milan Dvořák.
Fasádnické práce, opravy, rekonstrukce, čištění a zateplení fasád domů a bytů
Fasádnické práce, zateplování budov, rekonstrukce, opravy a čištění venkovních omítek a fasád u domů a bytů zajistí firma Jiří Smirnov v okresech Jindřichův Hradec, České Budějovice, Český Krumlov.
Hubení dřevokazného hmyzu i hub s pomocí mikrovlnné sanace
O vyhubení dřevokazného hmyzu i hub ve Vaší stavbě se postará společnost Impreg Jaroslav Raška z Českých Budějovic, a to pomocí metody mikrovlnné sanace.
Geodézie - zaměřování staveb i vytyčování pozemků | České Budějovice
Hledáte kvalitního odborníka v oblasti geodézie? Obraťte se na společnost Pertica CR a objednejte si u nich geodetické práce, se kterými budete rozhodně spokojeni. Ať už potřebujete zhotovit geometrické plány, vytyčit vlastní hranice pozemku nebo zaměřit stavbu v katastru nemovitostí, jsme vám ve všech směrech plně k dispozici. Jste v oblasti ...
Prohlídky a revize potrubí kamerou České Budějovice
Provádíme revize a čištění kanalizací a odpadů za pomoci kamery. Vaše potrubí bude jako nové. Díky kameře prozkoumáme Vaše kanalizace, septiky i odpady. Zkontrolujeme potrubí, komíny, průduchy. Metody čištění: - za pomoci tlakové vody - elektromechanicky za pomoci frézovací techniky. Z prohlídky a revize Vám po kontrole předáme záznam ...
Vytyčování pozemků a zaměřování staveb - České Budějovice
Společnost Pertica CR působí v Českých Budějovicích a zajišťuje geodetické práce. Zabýváme se zaměřováním staveb a pomůžeme vám i s vytyčením vlastních hranic. V katastru nemovitostí se evidují následující vodní díla a stavby: - budovy s pevnou konstrukcí (mají stěny a střešní konstrukci) - jezy, odkalovací nádrže, ochranné hráze a vodní ...
Geodetické práce v okrese České Budějovice a Český Krumlov
Provádíme veškeré geodetické práce v katastru nemovitostí - geometrické plány pro rozdělení pozemku, pro vyznačení budovy v katastru, vytyčovaní hranic pozemků - a investiční výstavbě - zaměřování podkladů pro projekt, vytyčování staveb, zaměřování staveb pro kolaudaci, skutečné provedení staveb, přípojek inženýrských sítí. Klademe důraz na ...
Čištění kanalizací a odpadů České Budějovice
Jednou za čas je třeba nechat provést čištění kanalizací a odpadů. FINÁL CB s.r.o. zajišťuje komplexní služby v oblasti kanalizačních a odpadních prací. Služby, které nabízíme: - Revize, čištění a údržba kanalizací, okapů, hrobů, potrubí - Čištění odpadů, umyvadel, dřezů, toalet a podobně - Čištění kanalizačních ...
Geodetické práce a geometrické plány České Budějovice
Plánujete stavbu domu nebo třeba velkého obchodního centra? Tak jako tak musíte mít v pořádku všechny plány a zaměření pozemku. A o to se postaráme ve firmě PETRICA CR. V Českých Budějovicích ale i celých Jižních Čechách totiž zajišťujeme geodetické práce a geometrické plány. Zaměřování staveb nebo vytyčování vlastnických hranic je pro nás ve ...
Nejen čištění kanalizace - havarijní služba (České Budějovice)
Není nic horšího než se po náročném dni vrátit domů a řešit nefunkční odpad nebo prasklou kanalizaci. Podobná havárie vám nejen velmi znepříjemní den, ale může také znamenat velké nebezpečí pro zdraví a bezpečnost vás i vašich blízkých. S firmou FINÁL CB vás už nefunkční kanalizace strašit nemusí. Naše havarijní služba je tu pro vás nepřetržitě ...
Čištění kanalizace - havarijní služba České Budějovice
Nonstop havarijní služba pro čištění kanalizace společnosti Finál CB z Českých Budějovic je to, co vás zachrání při prasklém potrubí či kanalizaci. Společnost Finál CB poskytuje komplexní služby v oblasti čištění kanalizace, revize potrubí, okapů, realizace kanalizace i potrubí a samozřejmě také pohotovou havarijní službu 24 hodin denně. Včasný ...
Geodetické práce České Budějovice
Geodetické práce - úřední oprávnění pro oblast katastru nemovitostí a investiční výstavby, geometrické plány, vytyčování hranic a staveb, zaměření skutečného provedení a ostatní geodetické podklady pro projektovou činnost.
Střední odborná škola Třeboň.
Střední škola nabízí studium ve tří i čtyřletých oborech služeb, technických, uměleckých, ekonomických. Studenti technických oborů mají možnost získat zdarma řidičské a svářečské oprávění. Služby: -příprava osobních automobilů na STK -opravy zemědělské techniky -zámečnické práce -svařování ocelí a hliníku -ubytování o ...
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Když nefunguje všechno jak má... Čištění odpadů Jižní Čechy
Provádíme čištění kanalizací, odpadů, potrubí, dešťových svodů tlakovou vodou a frézovací technikou. Prohlídky, revize kanalizace TV kamerou. Čištění odpadů od wc, sprch, umyvadel, dřezů, podlahových vpustí apod.Havarijní non-stop služba.
Čištění a údržba kanalizací, okapů, potrubí, havarijní služba, Jižní Čechy.
Komplexní služby v oblasti čištění, revize kanalizace, okapů, potrubí, stoupaček, dešťové svody a žlaby, odpadů od WC, van, dřezů, sprch, myček apod. Prohlížíme potrubí TV kamerou s možností záznamu. Více informací viz. níže.