Rádi se bavíte a chcete vymyslet vhodný program pro sebe, přátele nebo rodinu? V oblasti kultury a zábavy najdete spoustu možností, jak naložit s volným časem. Můžete navštívit kino, divadlo, operu, diskotékové bary a centra, koncerty, různé bary či kluby, festivaly nebo se zabavit třeba doma a pořídit si různé druhy vybavení pro skvělou zábavu.

Výsek do formátu B2
Nabízíme produkty jako jsou letáky, plakáty • plnobarevné, do formátu B2, včetně zušlechtění - laminace- tiskový lak- parciální lak • veškeré formáty (včetně nejčastěji používaných A4, A5) • provádíme výsek dle zadané formy • tisk na samolepku, balení do teplem smrštitelné folie, mailing
Tisk jízdenek, stravenek Praha
Naše společnost Poštovní tiskárna cenin Praha a.s. tiskne i tyto produkty: - jízdenky - vstupenky - stravenky - šeky - směnky - kolky - akcie - dluhopisy. Tyto naše výrobky mají velký počet ochranných prvků. Více informací o našich produktech najdete na našich webových stránkách.
Světlo za Audrini
Památník Lidice pořádá každoročně vzpomínkové pořady s podobně postiženými obcemi za druhé světové války, ale i v nedávné minulosti. Ve spolupráci s lotyšskými partnery pořádáme 9. listopadu 2010 vzpomínkovou akci pod názvem "Světlo za Audrini". Delegace z Audrini představí v Lidicích putovní výstavu, zasadí symbolicky růže v Růžovém sadu, ...
Volnočasové aktivity Valašské Meziříčí
Dům dětí a mládeže nabízí široký výběr různých kroužků a aktivit pro děti různých věkových skupin. Provádíme i vzdělávací kurzy.