Hledáte vhodné finanční produkty včetně poradenství? Využijte veškeré dostupné možnosti jako bankovní i nebankovní půjčky, úvěry, hypotéky, životní, úrazové, penzijní, havarijní i cestovní pojištění, povinné ručení. Obraťte se na finanční poradce či přímo na pojišťovny, banky a nebankovní firmy.

Vedení účetnictví a daňové evidence, daňové přiznání, jednání s úřady
Vedení účetnictví a daňové evidence pro firmy, OSVČ i organizace s garancí správnosti, zpracování daní, jednání s finančními úřady zajišťuje EKSER s.r.o., Praha.
Daňový audit Praha – kontrola finančního úřadu bez obav
Neobávejte se kontroly finančního úřadu, s daňovým auditem odborníků z firmy SPOROS CONSULTING S.R.O. se sídlem v Praze budou veškeré nedostatky odhaleny a napraveny včas.
Vedení účetnictví, mzdové agendy, zpracování daní, Praha
Daňová a účetní kancelář Praha, ekonomické služby, vedení účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy, zpracování daní, DPH zajišťuje společnost ACTA M, s.r.o.
Daňová optimalizace Praha - minimalizuje nepříznivé daňové dopady a rizika
Neplaťte na daních více, než musíte. Využijte služby daňové optimalizace, kterou nabízí prověření společnost SPOROS CONSULTING S.R.O. se sídlem v Praze.
Nové www stránky Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. se snadným ovládáním
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. připravila pro pohodlné vyhledávání svých klientů nový design www stránek, které je nyní možné snadno ovládat v počítači, na tabletu i v mobilu.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Dynamický fond - nejvyšší možné zhodnocení
Očekáváte od Vašich finančních investic nejvyšší možné zhodnocení? Pak investujte do dynamického fondu České spořitelny – penzijní společnosti, a.s.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Payroll – postaráme se o Vaši mzdovou a personální agendu
Přemýšlíte o snížení nákladů Vaší firmy a ušetři si práci a komunikaci s orgány státní správy? Využijte službu payroll – předání kompletního vedení mzdové a personální agendy spolehlivé firmě Adecco.
Vyvážený fond – vyšší výnosy investic
Máte již zkušenosti s investováním, očekáváte vyšší výnosy investic a nelekáte se mírných výkyvů hodnoty Vašich úspor? Investujte do vyváženého fondu České spořitelny – penzijní společnosti, a.s.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Konzervativní fond – záruka stabilního zhodnocení úspor
Je pro Vás při spoření rozhodující záruka stabilního zhodnocení Vašich vkladů? Pak zvolte konzervativní fond u České spořitelny – penzijní společnosti, a.s.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Vedení účetnictví včetně kvalitního zpracování daní, daňové poradenství v Praze a Brně
Kvalitní a plný servis v oblasti účetnictví Vám poskytne společnost rodinného typu DASPET s.r.o. s pobočkami v Praze a Brně. Zajistíme precizní a bezchybné vedení Vašeho účetnictví a daní.
Účetnictví pro OSVČ Praha – garance bezchybného zpracování
Podnikáte jako OSVČ a účetnictví není Vaše silná stránka? Neznalost neomlouvá a důsledky mohou být velmi nepříjemné. Proto je dobré svěřit takovéto starosti odborníkům z firmy EKMA PLUS s.r.o. Praha.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Poradenství v oblasti vedení účetnictví malých a středních firem Praha
Podnikáte, máte vlastní firmu a účetnictví nerozumíte? Společnost D&D International, s.r.o. z Prahy nabízí kvalitní poradenství v oblasti vedení účetnictví pro malé a střední firmy.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Dědická daň, darovací daň a daň z převodu nemovitostí Praha - poradenství od odborníků
Jste účastníky dědického řízení nebo prodáváte dům? Jistě oceníte služby společnosti D&D International s.r.o. z Prahy, která za Vás vyřeší otázky dědické i darovací daně a daně z převodu nemovitostí.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Zpracování roční účetní závěrky a inventarizace zůstatků Praha
Jste malá a střední firma, která hledá účetní na zpracování roční účetní závěrky a inventarizace zůstatků? Společnost D&D International, s.r.o. z Prahy nabízí tyto služby za bezkonkurenční ceny.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Daňové přiznání fyzických osob Praha – podané včas a správně vyplněné
Čeká Vás zpracování daňového přiznání fyzických osob a již teď víte, že to není zrovna Váš obor? Svěřte se bez obav do rukou odborníků ze společnosti D&D International s.r.o. Praha.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Daně z přidané hodnoty pro malé a střední firmy Praha
Řídíte malou nebo střední firmu? Se společností D&D International, s.r.o. se sídlem v Praze budete mít jistotu, že Váš podnik správně a ve stanovených termínech odvádí státu daň z přidané hodnoty.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Etické penzijní spoření – investice do společností splňující přísná kritéria
Program Etické penzijní spoření od České spořitelny - penzijní společnosti, a.s. přispívá svým výběrem společností splňující přísná etická kritéria ke zlepšení našeho okolí.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Zpracování přiznání ke všem daním Praha
Společnost SPOROS Consulting s.r.o. poskytuje tyto služby z oblasti daní, účetnictví, mezd a účetního auditu.
Daňové poradenství Praha - pro malé i střední firmy - profesionální účetní servis
Daně jsou nedílnou součástí ekonomiky a účetnictví každé firmy a společnosti. Je třeba se v nich dobře orientovat a vědět, jak s nimi zacházet.
Návod k vyplnění kontrolního hlášení - doporučený postup finanční správou
SPOROS consulting, s.r.o. zajišťuje komplexní služby v oblastech vedení účetnictví a daní. Pomůžeme Vám vyplnit kontrolní hlášení dle doporučených požadavků Finanční správy.
Odborné posudky pro oblast stavebnictví včetně zpracované dokumentace Praha
Společnost BB building sanace s.r.o. z Prahy nabízí odborné posudky a analýzy vad a poruch pro oblast stavebnictví včetně v zpracované posudkové dokumentace.
Daňové přiznání, odložená daňová povinnost - Praha
Daně a pravidelné vyplňování daňového přiznání, pro některé podnikatele je to hračka, pro jiné však daňové přiznání znamená vždy stres a nervy na pochodu. Patříte i vy do druhé skupiny? Svěřte své daně odborníkům ze společnosti SPOROS Consulting s.r.o. a máte po starostech. Nabízíme vám kompletní služby v oblasti daní, problém pro nás tak není ...
Účetní a daňová kancelář, zpracování podvojného účetnictví, daní, daňové evidence, Praha
Vedení a zpracování podvojného účetnictví, daňové evidence, daňové přiznání, kontrolní hlášení, přiznání DPH realizuje účetní a daňová kancelář Ing. Ferenc, s.r.o., Praha.
Kvalitní vedení podvojného účetnictví, daňové evidence, zpracování daňových přiznání
Komplexní účetní služby se společností KJ účetnictví a daně s.r.o. z Prahy. Poskytujeme celou řadu služeb od podvojného účetnictví, přes daňovou evidenci, až po zpracování mezd a daňových přiznání.