Zabezpečovací, kamerové, výstražné systémy objektů, domů Uh. Brod
SOFI-ENERGIC s.r.o. nabízí elektromontáže, elektroinstalace, opravy a revize elektrických zařízení: -zabezpečovací systémy průmyslových objektů, rodinných domů -bezdrátové zabezpečovací systémy průmyslových objektů, rodinných domů -bezpečnostní kamerové systémy -bezdrátové výstražné systémy (hlásiče).
Montáž veřejného zahradního interiérového osvětlení Uherský Brod
Nabízíme elektromontáže, elektroinstalace, opravy a revize elektrických zařízení: -veřejné osvětlení, zahradní osvětlení -veřejný rozhlas -návrhy a montáže interiérového osvětlení -osvětlení diskoték a diskotékových efektů -prodej veškerého elektro-materiálu.
Informační systém software pro podnikové procesy Uherské Hradiště
Firma GEMCO, s.r.o. nabízí implementaci informačního systému MyGEM pro podnikové procesy. Informační systém MyGEM: - software pro řízení specifických podnikových procesů - pokrývá veškeré činnosti ve společnosti (výroba, obchod, servis) a to včetně ekonomiky, controllingu, integrace s web portály - komplexní víceprocesní ...
Svítidla, osvětlení, lampy, lustry Uherské Hradiště, Zlín, Veselí nad Moravou
PALNAS, spol. s r.o. prodej, eshop: -svítidel a osvětlení, lampy, lustry Pro bytové a komerční prostory, venkovní i interiérové osvětlení: -osvětlení do ložnice, kuchyně, chodby, pracovny, koupelny, obývacího pokoje, dětského pokoje -hotelové a zahradní osvětlení -osvětlení obchodů -solární osvětlení -svítilny, světelné obrazy, ...
Domácí potřeby, Meks, Uherské Hradiště
Domácí potřeby Meks Vám nabízí výběr ze širokého sortimentu. Najdete u nás elektro odělení: - chladničky - mrazničky - elektrické, plynové sporáky - myčky nádobí - šicí stroje - televize - vestavěné spotřebiče Elektroinstalační materiály: - lustry - malé kuchyňské spotřebiče Oddělení sklo, porcelán: - ...
Netradiční dárek pro vaše blízké
Darujte svým blízkým fotodárky. Připravíme pro Vás fotokalendaře, fototapety, fotoobrazy z vašich fotek či fotek nafocených v našem ateliéru. Nabízíme potisk textilních i jiných materiálů. Vyžádejte si naše katalogy dárkových předmětů nebo nás navštivte, rádi Vám s výběrem poradíme.
Detektory alkoholu, alkoholtestery, testy na drogy Uh. Brod, Zlín
Nabízíme k prodeji v eshopu měřící zařízení a přístroje promile alkoholu v krvi, hladiny alkoholu nebo zbytkového alkoholu: -alkohol testery, alkoholtestery -detektory alkoholu -náhradní hygienické náustky -detekční trubičky -testy na drogy -testy ze slin. Zastupujeme firmy Lifeloc, Sentech, HAN, JL INTERNATIONAL.
Osvětlení interiérů a pracovních prostorů Uherský Brod
Nabízíme realizaci a zajištění osvětlení interiérů a pracovních prostorů: -v průmyslových a logistických halách -administrativních budovách -nákupních centrech -ve školních a sportovních zařízeních -používáme svítidla zářivkové, bodové, výbojkové, nástěnné s automatickým spínáním nebo programovatelnými spínacími hodinami.