Výroba kabeláže a kabelových svazků
Společnost Ray Service ze Starého Města u Uherského Hradiště se zabývá výrobou kabeláže a kabelových svazků, dodává kabelové komponenty od světových výrobců.
Kabelové svazky, kabeláž pro leteckou techniku - zakázková výroba
Společnost Ray Service dodává kabeláž, kabelové svazky a konektory pro leteckou techniku. Ke každému projektu přistupujeme individuálně, zakázková výroba probíhá dle standardů pro leteckou techniku.
Kabelové svazky a komponenty pro speciální stroje, zdravotní, dopravní techniku
Společnost Ray Service dodá návrhy na kabelové svazky a komponenty pro speciální stroje, dopravní i zdravotní techniku. Výroba probíhá na provozovně Staré Město-region Zlín.
Kabeláž, kabelové svazky, konektory pro motorsport-výroba na míru
Na dodávky kabeláže a konektorů pro motorsport se zaměřuje firma Ray Service. Kabelové svazky a konektory vytváříme na míru. Výroba je ve Starém Městě-region Uherské Hradiště.
Kruhové konektory pro vojenské a náročné aplikace ITT Canon-dodávka
Společnost Ray Service z okresu Uherské Hradiště představuje část svého sortimentu - kruhové konektory pro vojenské a náročné aplikace ITT Canon.
Výkonná klimatizace Sinclair-prodej, instalace, servis
Klimatizace Sinclair je ideální výkonná a úsporná klimatizace pro příjemné klima. Instalace i servis zajistí v regionu Uherský Brod, Zlín firma Fresh Air Ořechov.
Chladicí technika, zařízení, průmyslové chlazení - montáž, dodávka
Chladicí techniku, zařízení a průmyslové chlazení Vám dodá a odborně namontuje společnost FRESH AIR s.r.o. z Ořechova. Působíme v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Hodonín.
Renovace tonerů do laserových tiskáren, spotřební materiál do tiskáren, fotopapír, papíry
Profesionální renovace tonerů do laserových tiskáren provádí firma Lenka Šopíková s.r.o. Uherské Hradiště. Na prodejně zakoupíte i spotřební materiál do tiskáren - pásky, fotopapír, papíry, obálky.
Tiskárny, kopírky, digitální kopírovací stroje - prodej a servis kancelářské techniky
Firma Lenka Šopíková s.r.o. Uherské Hradiště se zabývá prodejem a servisem kancelářské techniky. Na prodej jsou tiskárny, kopírky - digitální kopírovací stroje, pokladny i veškerý spotřební materiál.
Profesionální osvětlovací systémy, osvětlení Uherské Hradiště-výroba, návrhy
Profesionální osvětlení a osvětlovací systémy pouze od spolehlivého výrobce. Firma HELIO Uherské Hradiště dodá návrhy a vyrobí svítidla do interiéru i exteriéru na zakázku.
Zdravotnická svítidla, osvětlovací rampy Uherské Hradiště-výroba, návrhy
Kompletní dodávka, návrhy i výroba osvětlovacích systémů pro zdravotnictví od firmy HELIO Uherské Hradiště - zdravotnická svítidla, osvětlovací rampy a systémy svítidel.
Přisazená, závěsná, stropní zářivková svítidla-výroba, návrhy
Moderní stropní přisazená i závěsná zářivková svítidla vyrábí firma HELIO Uherské Hradiště. Výroba na zakázku. Dodáme i návrhy osvětlení pro exteriéry.
Klimatizace Fujitsu, Sinclair, Daikin do bytu, kanceláře, restaurace, haly
Informujte se u firmy Tomáš Koníček individuálně na ceny klimatizace Fujitsu, Sinclair, Daikin do bytu, kanceláře, restaurace či haly. Působíme v regionu Zlín, Uherský Brod.
Multiline 111 tvarovaná svítidla pro kanceláře, interiéry-výroba
Tvarovaná svítidla řady Multiline 111, 80 od firmy HELIO Uherské Hradiště využijete v jakémkoliv interiéru. Dodáme osvětlení pro kanceláře, obchody, haly.
Systém odvětrání, ventilační turbíny Lomanco Zlín, Uherské Hradiště
Barevné ventilační turmíny Lomanco jsou na prodej u firmy Klempos - střechy, s.r.o. Tento systém odvětrání je velmi úsporný. Působíme převážně v okrese Zlín, Uherské Hradiště.
Servis, prodej výpočetní techniky, notebooků Uherský Brod-odvirování počítače, pc
Spolehlivý servis a prodej výpočetní techniky poskytuje firma PC FOR YOU, Mgr. Radek Bruštík, Uherský Brod. Zajistíme záruční opravy i pozáruční servis počítačů a notebooků. Poskytované služby: - odvirování počítače, notebooku - čištění počítačů a notebooků - aktuálně se slevou 15% - reinstalace, záloha, zpracování a záchrana dat; prodej ...
Spolehlivý, rychlý internet, servis PC, počítačů Uherský Brod
Společnost GEMNET s.r.o. se postará o Vaše spolehlivé a rychlé připojení k internetu v Uherském Brodě a okolí. Poskytujeme i spolehlivý a rychlý servis PC na Uherskobrodsku. Připojení k Internetu: - Bezdrátové připojení k internetu - Optické připojení k internetu - LTE mobilní internet - připojení kdekoliv - DSL připojení s využitím ...
Montáž, servis, prodej satelitů, televizních antén Zlín, Hodonín
Pokud chcete kvalitní satelitní příjem televizních kanálů - obraťte se na firmu EL-AXIS Uherské Hradiště, která nabízí prodej satelitů a instaluje satelitní antény. Působíme v celém regionu Zlínský kraj a okrese Hodonín. Nabízíme HD satelitní přijímače, satelitní komplety pro Skylink a freeSAT, DVB-T settopboxy, antény: - rekonstrukce a ...
Prodej, servis satelitní techniky, DIGI TV, instalace WiFi připojení Uherské Hradiště, Hodonín
Prodej a profesionální montáž i následný servis satelitní techniky Vám v regionu Uherské Hradiště poskytne společnost EL-AXIS Petr Kohoutek. Jsme regionálním zastoupením společnosti DIGI TV Czech v okrese Uherské Hradiště, Hodonín. Zajistíme také zapojení UPC, Skylink, CSlink, Freepoint a provádíme WiFi připojení. Na prodej je satelitní ...
Zabezpečovací systémy průmyslových objektů, domů Zlín, Uherské Hradiště
SOFI-ENERGIC s.r.o. provádí kompletní elektromontáže, elektroinstalace, opravy a revize elektrických zařízení zabezpečovací systémy. Tato zařízení montujeme především do průmyslových objektů a rodinných domů. Specializuje na elektronické zabezpečovací systémy rodinných domů i průmyslových objektů. Nedílnou součástí nabídky jsou kamery a kamerové ...
Prodej, servis satelitů, instalace wifi Uherské Hradiště, Hodonín
Kde koupit satelit nebo anténu? Jedině u EL-AXIS, kde koupíte veškerou satelitní a digitální techniku včetně projektu a realizace, montujeme, instalujeme satelity a antény. Veškerá připojení děláme včetně internetového WiFi připojení v zastoupení u UPC, DIGI TV, Skylink, CSlink, Freepoint. Zde máme regionální zastoupení společnosti DIGI TV Czech ...
Satelitní technika, Skylink, Freesat TV, UPC Uherské Hradiště, Hodonín
EL-AXIS je specialistou v satelitní technice. Zakoupíte jedině ve specializované elektroprodejně v Uherském Hradišti nebo také působíme v Hodoníně a celém Zlínském kraji montujeme, instalujeme satelitní techniky a provedeme aktivaci placených satelitních programů. Máte-li zájem o satelitní programy, tak jste na správné adrese. Jsme totiž ...
Prodej, servis, montáž antény, satelity Uherské Hradiště, Hodonín, Zlínský kraj
Máte zájem o kvalitní satelity a antény s rychlou dodávkou a instalací? Obraťte se na firmu EL-AXIS v Uherské Hradiště, která působí v celém Zlínském kraji a Hodoníně. Nabízíme HD satelitní přijímače, satelitní komplety pro Skylink a freeSAT, DVB-T settopboxy, antény: - rekonstrukce a instalace STA rozvodů - montáž televizních, satelitních, ...
Klimatizace a vzduchotechnika, Zlínský kraj
Jsme odborníci na klimatizace, tepelná čerpadla a technologie chlazení. Jsme registrovaným dodavatelem v programu zelená úsporám. Dodáváme a montujeme: - chladírenské technologie - chladící a mrazicí boxy - chlazení sklepů - VZT zařízení. Díky nám si můžete sami vybrat, jestli budete mít doma teplo nebo zimu. V naší nabídce najdete ...
Montáž, aktivace satelitní techniky Skylink CZ, Freesat TV a UPC Zlín, Zlínský kraj
Máte zájem o satelitní programy? EL-AXIS je - autorizovaným zástupcem společnosti Skylink CZ, Freesat TV a UPC. Montujeme a provádíme aktivaci těchto placených satelitních televizí. K tomu provádíme záruční a pozáruční servis a nonstop servis TV, STA, WIFI. Satelitní placená televize freeSAT se rozšířila o lifestylovou a hudební televizi ...