Nové multimódové vlákno OM4 pro rychlý přenos dat i na dlouhé trasy
Nové multimódové vlákno OM4 můžete nyní zakoupit u společnost Opticord.cz s.r.o., která sídlí v Ostravě. Toto vlákno zajišťuje rychlý přenos dat, a to i na dlouhé trasy ve velkých budovách.
Prodej, servis a oprava notebooků, počítačů a další výpočetní techniky
Spolehlivý servis výpočetní a digitální techniky poskytuje společnost OASA COMPUTERS s.r.o. v Ostravě-Zábřehu, kde si můžete také vybrat z široké škály počítačů, notebooků a dalšího příslušenství.
Sleva na notebooky HP, Acer, Asus i monitory a tiskárny Canon - akční nabídka
Akční nabídku před Vánoci na notebooky HP, Acer, Asus i monitory a tiskárny značky Canon pro vás připravila společnost Seoncomp v Ostravě, díky které můžete využít vysokých slev!
Tichá klimatizace NORDline pro malé i velké prostory
Kvalitní a tiché klimatizace značky NORDline nakoupíte u společnosti NOSRETI velkoobchod s.r.o., která dodává špičkové klimatizace pro malé i velké prostory.
Myčka na nádobí NORDline - kvalitní a ekonomicky šetrný provoz za skvělou cenu
Společnost NOSRETI velkoobchod s.r.o. se v Ostravě a okolí zabývá prodejem elektro zboží. V nabídce za skvělé ceny máme kvalitní myčky na nádobí NORDline s ekonomický šetrným provozem.
Elektronické zabezpečovací systémy, EZS - návrh, servis a realizace
Elektronické zabezpečovací systémy (EZS) v okolí Ostravy a Karviné navrhuje i realizuje společnost FMIB, s.r.o., která se navíc zabývá také jejich servisem.
Vodotěsné a odolné telefony - strongphone Evolveo, novinka za super ceny
Společnost ATC MOBILE je specialista na oblast mobilních telefonů a ve svém sortimentu nabízí strongphone = vodotěsné a odolné telefony, což je novinka od Evolveo za super ceny.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Tiché a výkonné mrazničky s dlouhou životností
NOSRETI velkoobchod s.r.o. z Ostravy je v České republice výhradním dodavatelem mrazniček značek NORDline a Vestfrost, které vyníkají svým tichým chodem, vynikajicím výkonem a dlouhou životností.
Nejprodávanější digitální multifunkční barevná kopírka SHARP DX 2500 - akční cena
Nejprodávanější digitální multifunkční barevnou kopírku SHARP DX 2500 nyní můžete za akční cenu zakoupit u firmy SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se specializuje na kvalitní kancelářskou techniku.
Prodej a profesionální servis i oprava počítačů a kancelářské techniky
Firma Seoncomp se zabývá prodejem a opravou počítačů a kancelářské techniky. Zákazníkům nabízí kvalitní výpočetní techniku od základních počítačových sestav až po výkonné počítače.
Americké lednice - prostorné, velké, trendy a nejlevněji na trhu
Prostorné, trendy a nejlevněji americké lednice na trhu Vám nejen v Ostravě, ale i po celé ČR nabízí NOSRETI velkoobchod s.r.o., která se specializuje na prodej gastro zařízení nejen do domácností.
Mobilní telefony a tablety ještě výhodněji - zákaznický klub ATC
Společnost ATC MOBILE je specialista na oblast mobilních telefonů a tabletů a pro své zákazníky nabízí členství v ATC klubu, aby jste měli telefony i tablety ještě výhodnější.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Profesionální instalace, servis EPS, elektrická požární signalizace
Profesionální instalace, servis EPS, elektrická požární signalizace, to vše realizuje společnost FMIB, s.r.o., která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti. Působí v okolí Ostravy a Karviné.
ATC club - bonusy v eshopu s autodoplňky, mobily a tablety
Společnost ATC MOBILE z Ostravy nabízí členství v ATC clubu. Staňte se naším členem a získejte bonusy v eshopu s autodoplňky, mobily a tablety.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
E-shop LED svítilny a čelové svítilny, čelovky
Kvalitní svítilny a čelové svítilny LED LENSER zakoupíte na e-shopu společnosti H-FUCHS SERVIS, s.r.o. Poznejte spojení kvality, funkčnosti, výkonu a designu v jednom výrobku.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Bezpečnostní kamery, kamerové systémy CCTV - dodávka, montáž
Bezpečnostní kamery a kamerové systémy CCTV, jejich montáž i dodávku zajišťuje společnost FMIB, s.r.o., která je specialistou na realizaci široké škály projektů v oblasti slaboproudých systémů.
LED zdroj - úsporný, ekologický a bezpečný zdroj světla Ostrava
ARGOS ELEKTRO, a.s. nabízí široký výběr LED zdrojů - je to úsporný, ekologický a bezpečný zdroj světla. Navštivte naší prodejnu v Ostravě.
Americké lednice poskytují kvalitní chlazení a spoustu místa
Společnost NOSRETI velkoobchod s.r.o., se sídlem v Ostravě a s působnosti po celé ČR, se zabývá prodejem amerických lednic, které poskytují kvalitní chlazení se spoustou místa.
Systémy na ochlazování a zvlhčování vzduchu, zařízení na snížení teploty
Systémy na ochlazování a zvlhčování vzduchu i zařízení na snížení teploty můžete nyní zakoupit u společnosti TechniFog s.r.o., která je v této oblasti opravdovým odborníkem. Mlžící techniku Perfect cool lze využít na mnoha místech, především tam, kde běžná klimatizace není účinná nebo je příliš nákladná (verandy, restaurace, hotely, zábavní ...
Skartovačky, laminovačky, řezačky papíru, e-shop kancelářská technika
V e-shopu s kancelářskou technikou ARBO najdete vše, co pro Vaši kancelář potřebujete - skartovačky, laminovačky, řezačky papíru a spoustu dalších produktů. V našem internetovém obchodě www.kancelarskepotreby.cz se zázemím kamenné prodejny v Ostravě - Přívozu je pro Vás připraven široký sortiment zboží a služeb z oblasti papírenských a ...
Elektronické zabezpečovací systémy, signalizace, EZS, Ostrava
Není nic důležitějšího, než chránit sebe i svůj majetek. Právě k tomu slouží elektronické zabezpečovací systémy (EZS) a signalizace, které Vám poskytne společnost EIKO, s. r. o. působící převážně v Ostravě a Karviné, a to na míru Vašim požadavkům. Elektronické zabezpečovací systémy tvoříme individuálně, podle různých parametrů jako jsou ...
Svítidla | Ostrava
Velký výběr svítidel v Ostravě nakoupíte u firmy ARGOS ELEKTRO, a.s. na ulici Na náhonu.
Klimatizace LG Ostrava - montáž, oprava klimatizační jednotky
Přestaňte řešit teplotu vzduchu Vašeho domova, či kanceláře. Pomocí kvalitních klimatizací a chladících jednotek za Vás tyto problémy vyřeší firma Kryon & Co s. r. o., která je držitelem výhradního zastoupení společnosti LG. Zabývá se prodejem, montáží i opravou klimatizačních jednotek Klimatizační jednotky LG nepomáhají jen s ochlazování ...
Elektronická požární signalizace, systémy EPS Ostrava, Frýdek Místek
Spolehlivou prevenci před vznikem požáru Vám zajistí elektronická požární signalizace (EPS) od společnosti EIKO, s.r.o. Ve veřejných budovách, skladech s hořlavinami, vojenských objektech či místech, kde je snížena možnost rychlé evakuce dokáže EPS díky včasné detekci a signalizaci významně eliminovat riziko ohrožení života, zdraví i materiálních ...
Velkoobchod elektroinstalační materiál, svítidla Ostrava
Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem v dobré kvalitě a za nízké ceny najdete v Ostravě na ulici Štramberské. Vybírat můžete ze široké škály materiálu jako jsou hmoždinky, vruty, kabelové pásky, spirály, bužírky, izolační pásky, samolepky, kabelové spojky, dutinky, konektory, matky, vývodky, ucpávky, lisovací vidličky, kolíky, příchytky, ...