Elektromontážní práce, veřejné osvětlení výstavba, opravy | Ostrava
Společnost ELTOM, s.r.o. se postará o kompletní elektromontážní práce včetně elektroprojekce, o výstavbu a opravy veřejného osvětlení nejen v Ostravě, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Eltom, s.r.o.
Vzduchotechnika, klimatizace, vytápění, záruční a pozáruční servis, Nová zelená úsporám, Kotlíkové dotace
Společnost Good Climate s.r.o. se sídlem v Opavě se zabývá realizací, projekcí a facility managementem v oblasti vzduchotechniky, klimatizace a vytápění v rámci celé ČR.
Větrací jednotky pro školy, nucené větrání s rekuperací - čerstvý vzduch ve třídách
Společnost INTOZA s.r.o. z Ostravy zajistí ve školních třídách instalaci kompaktní větrací jednotky, díky které se vyřeší problém s nedostatkem čerstvého vzduchu a děti nebudou unavené a méně pozorné.
Sluchátka AfterShokz - sportovní, bluetooth, pohodlné, před uši
Společnost ATC MOBILE je specialista na příslušenství mobilních telefonů. V naší nabídce naleznete kvalitní, pohodlné, sportovní sluchátka, které se dávají před uši a nabízí bluetooth.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Elektromontáže a prodej elektroinstalačního materiálu a klimatizací od Q - ELEKTRIK a.s.
Společnost Q - ELEKTRIK a.s. z Ostravy se již 30 let zabývá elektromontážními prácemi a prodejem elektroinstalačního materiálu, klimatizací a neželezných kovů.
Barevné MFP kopírky SHARP si  můžete zakoupit nebo vypůjčit v okolí Ostravy a Opavy
Výkonné a kompaktní barevné MFP kopírky SHARP pro malé i velké kanceláře poskytuje k pronájmu či k prodeji česká společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o. v okolí Ostravy i Opavy.
Kopírovací stroje a tiskárny SHARP - prodej, poradenství i servis
Kopírovací stroje a tiskárny Sharp a jejich prodej i servis realizuje společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti a zajišťuje také poradenství.
Síťový stabilizátor pro diagnostiku a kontrolu napětí - ochrana přístrojů proti přepětí a podpětí
Firma Opting servis v Ostravě vám dodá nebo zapůjčí kvalitní síťový stabilizátor vhodný k diagnostice a kontrole napětí, díky kterému můžete ochránit své přístroje proti přepětí a podpětí.
A3 barevné kopírky, tiskárny, multifunkční zařízení značky SHARP - prodej a pronájem
Prodejem, pronájmem a servisem A3 barevných kopírek, tiskáren, multifunkčního zařízení a další kancelářské techniky značky SHARP se zabývá ostravská společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o.
Prodej, pronájem kancelářské techniky, kopírovací stroje
Prodejem, pronájmem kancelářské techniky a kopírovacích strojů se zabývá česká společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se zaměřuje na kopírovací přístroje Sharp a tiskárny a také jejich servis.
Kopírky, tiskárny, faxy, skenery SHARP - pronájem, prodej i servis
Kopírky, tiskárny, faxy i skenery SHARP a jejich pronájem, prodej i servis realizuje společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o. také v okolí Opavy a Frýdku-Místku.
A3 černobílé kopírky, kopírovací stroje Sharp - pronájem i prodej
A3 černobílé kopírovací stroje seženete u české společnosti SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se zabývá prodejem, pronájmem i servisem kancelářské techniky značky SHARP.
Klimatizace, vzduchotechnika, vytápění a chlazení
Komplexní služby v oblasti vzduchotechniky, klimatizačních zařízení i tepelných čerpadel poskytuje firma Lukáš Drahoš. Zajistí výrobu, prodej, opravu i servis systémů vzduchotechniky a vytápění.
Prodej čelovky, čelové i klíčenkové svítilny LED LENSER - široký sortiment
Prodej kvalitních svítilen, čelovek i klíčenkových svítilen LED LENSER zajistí společnost H-Fuchs Servis, s.r.o. na svém eshopu. Firma sídlí v Ostravě, ale působí po celé Čr i na Slovensku.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Optické kabely, materiál pro datové, telekomunikační sítě – prodej, velkoobchod
Optické kabely, materiál pro datové i telekomunikační sítě a další instalační materiál prodává ve svém velkoobchodě společnost Opticord CZ s.r.o.
UTP, FTP optické kabely, pilířové rozvaděče a patch cordy Optix - prodej
Opticord CZ s.r.o. z Ostravy se zabývá velkoobchodním prodejem UTP, FTP optických kabelů, pilířových rozvaděčů, patch cordů Optix a dalšího instalačního materiálu pro telekomunikační a datové sítě.
Luxusní, multifunkční kamera, HD autokamera Mobi-i, do auta, černá skříňka
Společnost OPTICORD.CZ s.r.o. s celorepublikovou působností Vám nyní exkluzivně nabízí luxusní, multifunkční a především kompaktní kameru do automobilu výrobce Mobi-i.
Optické rozvaděče a vany v různých variantách pro ukončení optických kabelů
Velkoobchodní prodej optických rozvaděčů a van v různých variantách, které se využívají zejména pro ukončení optických kabelů zajišťuje společnost Opticord.cz s.r.o. se sídlem v Ostravě.
RISER kabely s příslušenstvím vhodné pro horizontální i vertikální FTTH rozvody
Ostravská společnost Opticord.cz s.r.o. poskytuje prodej RISER kabelů společně s příslušenstvím, které jsou vhodné pro horizontální i vertikální FTTH rozvody bez nutnosti přerušení kabelu při odbočení
Domovní i průmyslové klimatizace - prodej a profesionální montáž společně se servisem
Klimatizace do bytů, rodinných domů i do průmyslových prostorů Vám dodá a profesionálně namontuje spolehlivá firma Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. z Ostravy, která má bohaté zkušenosti.
Nápojové automaty na kávu RHEA Vendors - provoz, záruční a pozáruční servis, prodej
Společnost Kávové zrnko s.r.o. v Ostravě disponuje špičkově vybaveným servisním střediskem a poskytuje provoz, prodej i záruční a pozáruční servis nápojových automatů na kávu značky RHEA Vendors.
Klimatizace Daikin, LG, Toshiba - bytové i komerční klimatizace vhodné do bytu i celé budovy
Ostravská společnost Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. poskytuje dodávku včetně montáže, prodej a servis klimatizací, které Vás ochladí i zahřejí. Působíme v rámci celého Moravskoslezského kraje.
Rekuperace tepla, vzduchotechnika rodinného domu - větrání s rekuperací
Dodávkou a montáží rekuperačních jednotek a vzduchotechniky se zabývá společnost Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. v Ostravě, která působí i v regionu Frýdku-Místku, Karviné, Havířova a Opavy.
Software audit, evidence počítačů, nástroje SAM, správa softwarových aktivit
Firma FREE RW SOFT, v.o.s. Vám představuje řešení v oblasti správy softwarových aktivit, auditu software a evidence počítačů a nástrojů SAM - program AW Caesar.
Multifunkční kopírky Sharp MX-2314N, MX-2614N, MX-3114N - prodej
Multifunkční kopírky Sharp MX-2314N, MX-2614N, MX-3114N a jejich prodej, pronájem či servis nabízí firma SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se specializuje i na další modely značky Sharp.