Sila, zásobníky na piliny a systém automatického šnekového vyprazdňování materiálu
Systém automatického šnekového vyprazdňování materiálu a různé varianty sil a zásobníků na piliny vyrábí a dodává firma G&G filtration CZ, s.r.o. z Brna.
Oprava, servis, prodej, myček, praček, domácích spotřebičů, náhradní díly
Opravy, záruční a pozáruční servis domácích spotřebičů známých značek myček, praček, chladniček provádí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o., z Brna.
Prodej, servis, montáž klimatizací Brno
Nefunguje-li Vám klimatizace, pak neváhejte a obraťte se na nás. My Vám ji rádi opravíme. Naše společnost PERFEKT SERVIS spol. s r.o., působí v Brně a mimo jiné se zabýváme také dodávkou a montáží klimatizací. Dodáváme klimatizace, které jsou výborným řešením pro kanceláře, do domácností, ordinací a jiná místa. Provádíme roční servisní ...
Servis a záruční, pozáruční oprava trouby, sporáky, mikrovlnné trouby
Servis a záruční, pozáruční oprava trouby, sporáky, mikrovlnné trouby pro Brno a Jihomoravský kraj provádí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o.
Elektromontáže, práce se silnoproudem i slaboproudem, oprava elektroniky
Elektroinstalace, elektromontáže, opravy a servis mobilních telefonů v Brně a okolí. IT služby i správa sítí pro Vaši firmu to vše zajistí David Frank.
Klimatizace, klimatizační jednotka, tepelné čerpadlo
Klimatizační jednotky a tepelná čerpadla pro předejití horka či k zatopení v domě, bytě či kanceláří od společnosti FRIGOM, s.r.o., Brno – Líšeň.
Prodej, opravy, servis spotřebičů různých značek - WHIRLPOOL, POLAR, IGNIS, AEG, ZANUSSI
Prodej, opravy, servis spotřebičů různých značek - WHIRLPOOL, POLAR, IGNIS, AEG, ZANUSSI, ELEKTROLUX, INDESIT a další nabízí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o. v Brně.
Osvětlení místností obytných prostor, kanceláří a průmyslových budov
Světla do kanceláří, domácností, kuchyní i koupelen, průmyslových prostor či exteriérů, žárovková svítidla, LED či zářivky světových značek prodává FULGUR, spol. s r. o., Brno.
Prodej, dodávka - náhradní díly pro spotřebiče, servis domácích spotřebičů
Prodej náhradních dílů na domácí spotřebiče, servis, opravy spotřebičů, myček, praček, sušiček a dalšího zboží poskytuje firma Perfekt Servis spol. s r.o., z Brna.
Historická svítidla, lustry, lampy, svícny Brno, prodej a restaurátorské práce, restaurování šperků
Historická svítidla, lustry, lampy, svícny Brno, prodej a restaurátorské práce, restaurování starověkých šperků, benátské lustry, půjčovna lustrů, atypická osvětlovací tělesa.
Pračky, myčky, kompletní servis všech značek, prodej náhradních dílů spotřebičů
Kompletní opravy, servis praček, myček všech známých značek, prodej náhradních dílů domácích spotřebičů nabízí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o., z Brna.
Cenově výhodné a úsporné tonery pro laserové i inkoustové tiskárny
Tonery nejen pro laserové a inkoustové tiskárny pro vás zprostředkuje a zajistí firma SPIN SERVIS s.r.o. z Brna, která poskytuje sortiment i s úspornými vlastnostmi za výhodné ceny.
Oprava pračky, myčky - záruční i pozáruční opravy
Oprava pračky, myčky do 48 hod. od nahlášení firmě PERFEKT SERVIS spol. s r.o. Provádí záruční i pozáruční opravy a to pro Jihomoravský kraj, Brno, Hodonín, Znojmo a okolí.
Levný tisk - snížení nákladů na tisk
Levnější tisk díky snížení nákladů za tisk pro Vás zajistí společnost SPIN SERVIS s.r.o. z Brna. Zhodnotíme Váš stávající způsob tisku a poradíme vhodná opatření.
Levnější tisk - analýza a optimalizace tisku
Levnější tisk ve Vaší firmě díky analýze a optimalizaci tisku zajistí společnost SPIN SERVIS s.r.o. z Brna. Tiskněte levnější, snižte náklady za tisk až o 30 %.
Levné originální tonery a cartridge, renovace tonerů
Levné originální tonery a cartridge prodává v Brně společnost SPIN SERVIS s.r.o. Snižte své náklady na tisk díky našim kvalitním tonerům.
Identifikační, stravovací a docházkové systémy, turnikety, terminály, servis a údržba
Spolehlivé systémy pro snazší identifikaci i kontrolu osob navrhuje společnost Z-WARE s.r.o. sídlící v Brně Slatina. Systémy projektujeme na míru dle specifických požadavků každého zákazníka.
Komplexní bezpečnostní technologie a profesionální služby pro ochranu osob a majetku
Se zabezpečením majetku i osob blízkých Vám pomůže dynamická společnost Trade FIDES, a.s. z Brna. Navrhneme a zrealizujeme to nejlepší bezpečnostní řešení včetně profesionální servisu.
Kopírka, tiskárna, multifunkční zařízení pro fakturantky - tiskárny Xerox
Firma SPIN SERVIS s.r.o. zajistí vše pro tisk. V široké nabídce najdete skenery, produkční systémy, multifunkční zařízení, tonery, kopírky, tiskárny pro fakturantky zajistí.
Tiskárny a optimální tisková řešení pro firmy s velkokapacitním tiskem
Brněnská firma SPIN SERVIS s.r.o. poskytuje tiskárny optimální tisková řešení pro malé, střední i velké firmy. Stejně jako se postará o servis nebo objednávku tiskových materiálů.
Tiskárna a kopírka pro účetní a poradenskou kancelář
Společnost SPIN SERVIS s.r.o. poskytuje široký sortiment v oblasti tisku. Najdete u nás multifunkční zařízení, tiskárny, kopírky, velkoformátová zařízení, skenery, tonery a další.
Prodej a servis tiskárny pro malé firmy, skenery, multifunkční systém
Brněnská firma SPIN SERVIS s.r.o. poskytuje velkoformátová zařízení, skenery, tiskárny, multifunkční zařízení, produkční systémy, skenery a mnohé další. Pomůžeme Vám s optimalizací tisku.
Poradenství v oblasti CCTV a bezpečnostních systémů
Poradenství v oblasti CCTV a bezpečnostních systémů od firmy SICURIT CS, spol. s r.o. Komplexní služby pro uzavřené kamerové systémy CCTV zaměřující se hlavně na bezpečnost.
Informační technologie, montáž školního rozhlasu a hodin - servis, dodávka, montáž
Potřebujete nové školní hodiny či rozhlas nebo na ně potřebujete udělat jen servis? Obraťte se na Unitel elektro, s.r.o. v Brně, která zajistí dodávku, montáž i opravy informačních technologií.
Elektronické bezpečnostní systémy poradenství a řešení na míru
Elektronické bezpečnostní systémy od firmy SICURIT CS, spol. s r.o. Poradenství a řešení na míru pro Vaši firmu.