Prodej kvalitních střešních ventilátorů pro šikmé a ploché střechy včetně ventilátorů pro komíny
Výhradní zástupce odvětrávacích systému značky VILPE, společnost Jakub Kokeš CZ s.r.o., Vám zajistí prodej kvalitních střešních ventilátorů pro šikmé a ploché střechy včetně ventilátorů pro komíny.
VILPE Brno
Prodej, dodávka servomotorů, servopohonů  a řídících systémů
Řídící systémy, servomotory, digitální servozesilovače, návrh, dodávka, programování, komplexní dodávku a prodej zajistí firma TG Drives, s.r.o. z Brna.
TG Drives, s.r.o.
Montáže vzduchotechniky včetně dodávky vzduchotechnických jednotek – práce prováděná specialisty
Kvalitní montáže vzduchotechniky včetně dodávky vzduchotechnických jednotek pro bezproblémový chod a funkčnost zajišťují odborníci ze společnosti GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Výkonné velkoplošné solventní tiskárny Mimaki pro profesionální využití
Autorizovaný prodejce tiskáren Mimaki, firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně dodává výkonné a cenově dostupné velkoplošné solventní tiskárny pro profesionální využití.
ELECTRON, spol. s r.o.
Dodávky a montáže telekomunikačního zařízení, telekomunikační systémy
Dodávky a montáže všech telekomunikačních zařízení, telekomunikační systémy s kompletními službami od firmy ELMONT GROUP, a.s. v Brně.
ELMONT GROUP, a.s.
Servomotory řady TGN s různými snímači polohy dle přání zákazníka
Servomotory řady TGN s různými snímači polohy dle přání zákazníka dodává TG drives, s.r.o. z Brna. Servomotory TGN se vyrábějí pro různá napětí stejnosměrného meziobvodu a na různé jmenovité otáčky.
TG Drives, s.r.o.
Telekomunikační systémy, digitální, analogová, IP telekomunikace - prodej, montáž
Specialistou na prodej, servis, montáž a kompletní realizaci telekomunikačních systémů je firma ELMONT GROUP, a.s. z Brna, která pro Vás zajistí digitální, analogovou i IP telekomunikaci.
ELMONT GROUP, a.s.
Řídicí systémy pro CNC soustruhy, frézky, dodávka, programování, návrh a servis
Dodávka, programování řídících systémů pro CNC soustruhy a frézky, návrh, optimalizaci včetně programování zákaznických řešení, zprovoznění a servisu zajišťuje TG drives, s.r.o.
TG Drives, s.r.o.
Plošné UV tiskárny Mimaki pro tisk 3D - Excelentní potisk 3D předmětů
Plošné UV tiskárny Mimaki pro tisk 3D - Excelentní potisk 3D předmětů, nové technologie tisku, odolné proti oděru a poškrábání dodává firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
CCTV montáž kamerových systémů, bezpečnostních kamer Siemens
Moderní technologie pro monitoring objektů, areálů a osob dodává firma ELMONT GROUP, a.s., z Brna. Zajistíme Vám CCTV montáž kamerových systémů, bezpečnostních kamer Siemens.
ELMONT GROUP, a.s.
Výroba potrubí pro vzduchotechniku - kruhové, hranaté nebo spiro potrubí
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje komponenty pro vzduchotechniku. Vyrábí, dodává a montuje kvalitní hranaté potrubí, kruhové potrubí a spiro potrubí.
GIOMETAL s.r.o.
Vysoce kvalitní odvětrávací potrubí pro šikmé i ploché střechy finské výroby
Prodej různých typů kvalitních odvětrávacích potrubí, které jsou vhodné pro šikmé i ploché střechy od finské značky VILPE zajistí společnost Jakub Kokeš CZ s.r.o. v Brně.
VILPE Brno
Bezdrátový házecí mikrofon Catchbox – vhodné na konference a přednášky
Jste lektor přednášek a chcete své posluchače více zapojit do diskuse? Jde to i zábavnou formou, a to díky bezdrátovému házecímu mikrofonu, který je velmi praktický a nemusíte se bát, že ho zničíte.
Projekce v oboru elektro, vysoké i nízké napětí, slaboproud
Máte v plánu stavět jakoukoliv budovu? Zajisté budete potřebovat zhotovit projekt na elektrická zařízení. V tom Vám pomůže Ing. Miroslav Kadrnožka.
Nápojové automaty, snídaňové bufety pro hotely a penziony - pronájem, bezkontaktní výdej
Pestré snídaňové bufety pro hotely a penziony zajišťuje firma FOODEX s.r.o. z Brna. Za férové ceny můžete zakoupit či pronajmout moderní nápojové, svačinové automaty s bezkontaktním výdejem.
Prodejní automaty na kávu a potraviny pro veřejné prostory - servis do 24 hodin
Prodejní automaty s vynikající kávou a potravinami, prodává v České republice naše společnost FOODEX s.r.o. z Brna. Dodáváme moderní přístroje pro veřejné prostory a poskytujeme servis do 24 hodin.
Výroba komponentů a potrubí pro vzduchotechniku, podklady pro výrobu
Firma GIOMETAL s.r.o. se zabývá výrobou komponentů a potrubí pro vzduchotechniku, a rovněž zajistí i konzultaci a podklady pro výrobu.
GIOMETAL s.r.o.
Automatizační prvky, měřidla a technika v oblasti čárových kódů
Jste výrobní či obchodní společnost? Potřebujete zajistit vše v oblasti čárových kódů? Chcete zautomatizovat část výroby? V této oblasti Vám pomůže naše společnost WHP TECHNIK s.r.o. z Brna.
Retro vánoční osvětlení pro kouzelnou sváteční atmosféru - česká ruční výroba, e-shop
Vytvořte si doma kouzelnou sváteční atmosféru s retro vánočním osvětlením od firmy EXIHAND, spol. s r.o. z Brna. V našem e-shopu zakoupíte různé tvarovkové soupravy české ruční výroby.
Kioskové trafostanice na klíč, betonové kiosky - nejmodernější trafostanice
Kioskové trafostanice na klíč, betonové kiosky - nejmodernější trafostanice s výbornou variabilitou a nízkými náklady dodává firma S.G. CZ, spol. s r.o. v Brně.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Brněnský dodavatel klimatizačních jednotek
Klimatizační systémy pro domácnosti, průmyslové prostory, firmy, nabídka revizních a servisních služeb pro již instalované klimatizace – FriGOM s.r.o.
Klimatizace do rodinných domů Brno, klimatizace chladí a alergikům čistí vzduch, tichý provoz
Naše firma DAIMOND - chlazení, spol. s r.o. dodává klimatizace, co mají široké využití a jistě pro ni ve vašem domě najdete místo.
Výroba SPIRO potrubí, potrubí pro vzduchotechniku
Výrobu SPIRO potrubí na nejmodernějším stroji švýcarské kvality, lisování kovů, kovovýrobu, vzduchotechnické komponenty a další zajistí na Plzeňsku firma GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Prodejce a dodavatel audiovizuální a projekční techniky Brno
Profesionální audiovizuální vybavení, dataprojektory, interaktivní zařízení, ozvučení konferenčních prostor, zasedacích místností, technické vybavení – vše od společnosti ENGEL s.r.o.
Třídiče mincí, platební automaty, parkovací systémy Brno
automatická identifikace, třídiče mincí, parkovací systémy, platební automaty, čtečky, náhradní díly, spotřební materiál, turnikety