Prodej svítidel Jindřichův Hradec.
Prodej, distribuce, návrhy, poradenství: -svítidla -služby pro osvětlení -eshop -přímý dovoz od zahraničních výrobců -spolupráce s výhradními dovozci a výrobci v ČR.
Bezpečnostní cylindrické vložky, trezory Tábor
Nabízíme mechanické a elektronické zabezpečení, systémy generálního klíče, bezpečnostní cylindrické vložky, kování, mříže, petlice a závory, trezory, schránky, autoklíče.
Fotografické práce, videozáznamy Tábor
Nabízím fotografické práce pro školy, svatby, fotoreportáže, propagační foto, videozáznamy, videoklipy, grafické práce na PC, přípravu a grafické zpracování letáků, brožur, laserový či inkoustový tisk do formátu A4.
Kancelářská technika, mobilní telefony České Budějovice.
Prodej a servis kancelářské techniky: -telefony, faxy, tiskárny, kopírky, skartovací stroje, psací stroje, etiketovací kleště, mobilní telefony, pobočkové ústředny atd. Repasování náplní pro laserové a inkoustové tiskárny.
Plynová zařízení České Budějovice.
Prodej, montáž, servis: -plynová zařízení 8 KW - 1 MW -závěsné, kondenzační a litinové kotle JUNKERS -kotle na pevná paliva zplyňovací kotle AGROMECHANIKA, ATMOS -zásobníky na ohřev vody -JUNKERS, Dražice, REGULUS, SOLAR POWER -plynové -elektrické -solární -tepelná technika STIEBEL ELTRON, AEG, JUNKERS -tepelná ...
Světelná, zvuková technika České Budějovice.
Prodej, montáže, servis a pronájem: -světelná i zvuková technika pro disco a bary. POZOR !!! PŘI OBJEDNÁVCE NAD 10000Kč SLEVA 5% !!!
LED světelné zdroje České Budějovice.
Nabízíme kompletní sortiment LED světelných zdrojů. Prodáváme žárovky, bodovky, zářivky a jiné. Dále nabízíme návrhy a realizace LED osvětlení a poradenství v této činnosti.
Svařovací, autogenní  technika České Budějovice.
Prodej: -svařovací technika i servis: -stroje a příslušenství -dráty, elektrody, hořáky MIG*, WIG* -benzínové a dieselové agregáty a centrály -WELDAS svář. ochr.pomůcky -FEIN elektronářadí -HARRIS autogenní technika
Elektroinstalace, slaboproudé systémy České Budějovice
Nabízíme elektroprojekty, projektování slaboproudých systémů, měření a analýzu kvality elektrické energie, elektroinstalace, montáže, servis a revize zabezpečovacích systémů, kamerových systémů, požární signalizace.
Velkoobchod, prodej nábytku České Budějovice.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kancelářský nábytek, kancelářské židle, pracovní židle, jednací židle - sedací soupravy, komplexní řešení interiérových celků - interiérové doplňky - osvětlení - návrhy interiérů - 3D návrhy
Razítkové barvy, inkousty do tiskáren, tonery České Budějovice
Naízíme razítkové barvy pro značení plastů, kovů a jiných nesavých materiálů, datumové barvy, inkousty pro tryskové tiskárny, tonery. Provádíme renovace tonerů, cartridgí.
Satelitní, anténní a digitální technika České Budějovice
Centrum digitální televize. Nabízíme SET-TOP boxy, DVB-T, HDTV, společné televizní antény. Komplexní řešení - návrh, prodej, montáž, servis.
Chladící technika, revize tlakových nádob České Budějovice
Provádíme revize veškerých tlakových nádob, jako jsou např. vzdušníky, ohřívače, atd. Dodáváme chladící zařízení, včetně jejich montáže a záručního i běžného servisu. Zabýváme se inženýrskou činností v investiční výstavbě (dozor nad kompletací strojně technologických dodávek staveb).
Služby
Nabízíme údržbu, montáž, opravy, prodej Gastrozařízení, elektroinstalací, slaboproudů, EZS, EPS,CCTV, STA, docházkové, lklíčové a jiné systémy dle www.umopcb.cz.
Solárné ohřev TUV a LED žárovky a zdroje v Jižních Čechách
AB Complet s.r.o. se dlouhodobě zabývá snížením nákladů na provoz domácností, veřejných budov, firemních staveb poradenskou a realizační činností. Mezi naše hlavní služby patří: - solární systémy pro ohřev TUV a přitápění - dodávka a montáž - LED žárovky, trubice a ostatní zdroje - výpočty úspor, náhrady - projekční činnost - dotační ...
Technické zabezpečení majetku Jindřichův Hradec
Společnost AGENTURA PANCÉŘ s.r.o. nabízí technické zabezpečení ochrany majetku a osob. Zabezpečení se provádí technickými prostředky a zajišťuje se vždy s vyhodnocením bezpečnostních rizik chráněného objektu. Montáž a servis: - elektronické zabezpečovací systémy (EZS) - elektronické požární signalizace (EPS). Mezi ostatní služby patří ...