Prodej elektrotechniky České Budějovice
Prodáváme - televizory, videokamery+příslušenství , DVD, satelitní přijímače, fotoaparáty Jsem autorivanými prodejci PIONEER,PANASONIC,SONY,JVC,GRUNDIG,PHILIPS,YAMAHA, ALPINE a jiných známých značek V naší prodejně si jistě vybere každý z Vás.
Veškeré elektrospotřebiče pro domácnost, České Budějovice.
Prodej, opravy, záruční servis: -veškeré elektrospotřebiče pro domácnost za výhodné ceny -převíjení elektromotorů -opravy elektromotorů -frekvenční měniče -kalová čerpadla -automatické pračky -myčky nádobí -sušičky prádla -mikrovlnné trouby -sekačky na trávu -akumulační kamna -elektrické zásobníky teplé vody, bojlery.
Solární systémy pro vysoušení objektů.
Instalace solárního systému pro vysoušení objektů a temperování. Řešení je postaveno na prvotřídním dánském teplovzdušném kolektoru od firmy SolarVenti. Solární systém je vhodný pro celosezónní temperování rodinných domů a rekreačních objektů, případně k vysoušení objektů trpících vlhkostí. Kolektor SV7 zabezpečuje cirkulaci vzduchu až pro 40m2 ...
Pračky za velmi výhodné ceny.
Prodej praček CANDY za velmi výhodné ceny v našel eshopu.
Jihočeský kraj-koncerty
Technicky zajistíme vaší kulturní akci,koncerty,promoce,výstavy,svatby,slavnosti,festivaly,ozvučíme,osvětlíme,promítneme přes plátno nebo LED obrazovku,pronajmeme pódium,střechu. Také navrhneme a osvětlíme úspornýmy LED světly váš dům,kancelář,fabriku,supermárket. www.agenturazvuk.cz
Prodej elektronických cigaret České Budějovice.
Elektronická cigareta je malé zařízení , které se skládá z baterie a topné spirály. Baterie je samostatná celistvá část s tlačítkem , nebo senzorem pro sepnutí kontaktu, který uzavře elektrický obvod a tím se zahřeje tzv.topná spirála. Ta je umístěna v atomizéru , nebo clearomizéru (2v1) . Ten je montován na kontakt baterie. Může se měnit dle ...
Prodej, servis elektrospotřebičů České Budějovice.
Prodej, opravy, záruční servis: -veškeré elektrospotřebiče pro domácnost -elektromotory -opravy elektromotorů, převíjení elektromotorů -frekvenční měniče, kalová čerpadla -automatické pračky, myčky nádobí, sušičky prádla -mikrovlnné trouby -sekačky na trávu -akumulační kamna -elektrické zásobníky teplé vody ...
Průmyslová vzduchotechnika Blatná
Specializujeme se na průmyslovou vzduchotechniku - odsávání a filtrace škodlivin vznikajících při technologických procesech v různých oborech: strojírenství, zemědělství, potravinářství atd... Provádíme vývoj a tím i výrobu atypických odsávacích prvků, které jsou odzkoušeny v ČR i EU zejména v automobilovém průmyslu a průmyslových halách.
Průmyslová vzduchotechnika okr. Strakonice
Specializujeme se na průmyslovou vzduchotechniku - odsávání a filtrace škodlivin vznikajících při technologických procesech v různých oborech (strojírenství, zemědělství, potravinářství atd). Vyrábíme atypické odsávací prvky, které jsou odzkoušeny v ČR i EU, zejména v automobilovém průmyslu a průmyslových halách.
Kompletní řešení na míru v oboru klimatizace a vzduchotechnika.
Zabýváme se komplexním řešením na míru od poradenství až po dodávku a montáž zařízení včetně servisu ve všech oborech naší činnosti. Obory pro technická zařízení budov (TZB): -klimatizace -vzduchotechnika. V oboru vzduchotechniky a klimatizace dodáváme kompletní zařízení všech systémů klasické vzduchotechniky pro větrání a úpravy klimatu.
Bezpečnostní postroje České Budějovice.
Prodáváme bezpečnostní postroje. Více na našich www stránkách.
Stavební bazar Tábor.
Bazar použitého a přebytkového materiálu stavebního, instalačního: -dveře, zárubně, okna, vrata -nástroje, nářadí, stavební míchačky, kolečka, motory -umyvadla, sanitární technika, vany, baterie -svítidla, zářivky, aj.
Strojírenství Netolice.
Výroba, servis: -strojírenství -elektrické a pneumatické servopohony -frézované a soustružené dílce na strojích s CNC řízením -propojovací kabely nebo kabelové svazky.
Optoelektronické snímače Netolice.
Zabýváme se výrobou, prodejem a servisem optoelektronických snímačů, elektrických a pneumatických servomotorů. Nabízíme možnost výroby frézovaných a soustružených dílců na strojích s CNC řízením, montáže jemné mechaniky, montáže jednotlivých mechanických prvků do sestav, osazování desek plošných spojů.
Použitý stavební a instalační materiál Tábor
Nabízíme použitý a přebytkový stavební a instalační materiál: dveře, okna, vrata, stavební nástroje, nářadí, sanitární keramiku, svítidla, hutní materiál, nábytek, bílou techniku.
Navíjení cívek - velké série, Bechyně
Nabízíme využití volné kapacity pro navíjení cívek na plně automatickém čtyřvřetenovém navíjecím stroji Meteor. Vhodné zejména pro rychlé navíjení větších sérií. Podrobnější informace o možnostech navíjení a příklady již vyráběných cívek naleznete v příloze.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Senzorové systémy Bechyně
Zabýváme se výrobou senzorů a systémů pro měření vzdálenosti, teploty a síly. Nabízíme systémy pro monitorování výroby, zařízení pro zkoušky materiálu v tlaku, tahu a ohybu, systémy pro měření zatížení kabiny výtahu, snímače vzdálenosti, laserové skenery, optické mikrometry pro měření průměru a polohy, infračervené bezdotykové teploměry pro ...
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Výroba rozvaděčů Milevsko
Vyrábíme kompletní NN rozvaděče dle vlastní nebo dodané dokumentace, rozvaděče pro řízení výrobních technologií, elektronické komponenty pro průmyslové využití, hladinové spínače, ponorné elektrody.
Hlídání objektů České Budějovice.
Elektronické zabezpečovací systémy. Hlídání objektů. Kovovýroba. Ubytování: -penzion Kvilda.
Počítačové sestavy na přání zákazníka Jindřichův Hradec.
Prodej a servis: -kancelářská technika -počítačové sestavy na přání zákazníka -notebooky a příslušenství -PC sestavy do druhého dne po objednání -poskytováni WIFI internetu.
Digestoře, ventilátory České Budějovice
Prodáváme a montujeme digestoře, kuchyňské odsavače par, ventilátory, klimatizaci.
Slaboproudé rozvody, telefonní rozvody Soběslav.
Služby: -slaboproudé rozvody i zemní, počítačové sítě, telefonní rozvody, -zabezpečovací systémy. Prodej, montáž a servis: -mobilní telefony GSM, výpočetní, kancelářská a telefonní technika -telefonní ústředny -místní rozhlas i bezdrátový.
Automatizace procesů Milevsko
Nabízíme tvorbu a zavádění systémů automatického řízení, MaR a vizualizace. Dále nabízíme rekonstrukce ovládacích a řídících systémů v potravinářství, keramickém průmyslu, v chladícím a tepelném hospodářství, v zemědělství apod., včetně projekce a realizace. V našem závodě Vám vyrobíme elektrické rozvaděče podle dodané projektové dokumentace, nebo ...
Chladící technika, klimatizace Písek.
Prodej, servis, montáž: -chladící technika, -poradenství, prodej a montáž klimatizací -plnění klimatizací osobních aut a autobusů.
Montáž a revize plynových zařízení na LPG a CNG Tábor
Nabízíme montáž, opravy, servis, a revize plynových zařízení na LPG a CNG k pohonu motorových vozidel, revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení a tlakových zařízení.