Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Údržba zeleně Praha – profesionálně a odborně
K údržbě zeleně na území hlavního města Prahy disponuje společnost PROSTOR a.s. nejen profesionální technikou, ale také odborně připraveným personálem.
Výkopy bazénů, čističek a jímek Praha – včetně ručních výkopů a odvozu zeminy
Výkopy bazénů, čističek a jímek pomocí otočných bagrů nebo ručním výkopem v nepřístupném terénu zajistí pro zákazníky z Prahy a okolí zajistí firma Robert SÁL – SPV.
Velkoobchod květin i doplňků – široký výběr a individuální přístup k Vaší spokojenosti
Společnost KLIA s.r.o., je přímým dovozcem květin, floristického materiálu a sezónních doplňků na vánoce, velikonoce aj. Na pobočce v Praze provozujeme velkoobchod květin, dovážených z celého světa.
KLIA PRAHA s.r.o. Velkoobchod květiny
Realizace zahrady Praha 3 – místo pro Vaši relaxaci
Máte k domu zahradu a nevíte si s ní rady? Krásné místo pro Vaši relaxaci navrhne a zrealizuje tým odborníků ze Zahradnictví Marlaland, s.r.o. sídlící na Praze 3.
Motorové kolečko Muck-truck, Max-truck
Motorové kolečko Muck/Max-truck je ideální pomocník pro stavby, zemědělství, zahradu.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Solární inteligentní lavičky Praha – rychlé dobití telefonu a tabletu kdekoliv venku
Solární inteligentní lavičky, to je snadno přemístitelný městský mobiliář od společnosti HAGS Praha s.r.o., který umožní rychlé dobití telefonu a tabletu kdekoliv, a to dokonce i v noci.
Zahradnické práce Praha 4 – celoroční údržba zelených ploch
Potřebujete zajistit pro Váš dům, bytový komplex nebo firmu na Praze 4 celoroční zahradnické práce a údržbu zeleně? S důvěrou se obraťte na firmu Jiří Ficek, která tyto služby nabízí.
Údržba zahrad a zeleně Praha - provzdušnění trávníku, vertikutace, sekání a stříhání keřů
Údržbu zahrad a zeleně pro jednotlivé klienty i společnosti včetně péče o trávník jako je provzdušnění a vertikulace nebo čištění stavebních pozemků od náletů nabízí firma Jiří Mík z Prahy.
Prodej kovového nábytku pro městský mobiliář Praha
Společnost Enprag s.r.o.se zabývá prodejem kovového nábytku pro městský mobiliář.
Samolepící etikety z materiálu Tyvek - použití v zahradních centrech a v zemědělství
Zahradním centrům, zemědělcům či pěstitelům ovoce a zeleniny nabízí společnost TECOM paper s.r.o. z Prahy kvalitní samolepící etikety z materiálu Tyvek, které jsou odolné vůči povětrnostním vlivům.
Nábytek do venkovních prostor Praha – odolný a designový
Široký výběr odolného nábytku určeného do venkovních prostor v moderním i funkčním designu nabízí společnost Enprag s.r.o. z Prahy.
Jarní a podzimní vyhrabávání trávníků Praha - vertikutace, přihnojení a výsadby stromů
Naše společnost Král - zahradnické práce s.r.o. představuje jako svou další nabídku vyhrabávání trávníků.
Realistické umělé živé ploty na zakázku Praha – rychlá instalace a snadná údržba
Potřebujete rychle vyřešit zastínění zahrady nebo balkonu? Objevte výhody stále oblíbenějších realistických živých plotů na zakázku, které nabízí společnost Ž a S sdružení z Prahy.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Concrete Sportanlagen + Nusser městský mobiliář – lavičky a sezení pro všechny generace
Mnoho variant sezení a laviček z řad městského mobiliáře Concrete Sportanlagen + Nusser pro pohodní a odpočinek spoluobčanů a krásný vzhled měst a vesnic nabízí společnost HAGS Praha s.r.o.
Pravidelný servis a údržba bazénových technologií, čerpadel
Pravidelný, jednorázový servis, opravy, údržbu, kontrolu bazénových technologií, čerpadel, filtračních stanic, výměníků tepla provádí společnost OK POOL CZ s.r.o., Praha 4.
Bazénové technologie pro rodinné i veřejné bazény, návrh, dodávka, montáž, Praha
Bazénové technologie pro venkovní, vnitřní, rodinné i veřejné bazény, vířivé vany, fontány, návrh, realizaci, dodávku a montáž zajišťuje společnost OK POOL CZ s.r.o., Praha.
Zahrady, návrhy a realizace, údržba zeleně, parků, rekultivace Praha
Společnost Tomáš Mach - Zahradní realizace se sídlem v Praze 8 navrhne, realizuje a zajišťuje údržbu zeleně, trávníků, stromů, keřů, zahrad, parků, veřejných prostranství.
Komunální a úklidové služby, údržba zeleně, Praha a okolí
V oblasti letní i zimní udržby komunikací, úklidu chodníků, sečení trávy, kácení stromů i úklidových prací v domácnosti i veřejných prostorách Vám své služby nabízí společnost PROSTOR a.s.
Montáže závlahových systémů a čerpadel Praha – malá spotřeba vody a zahrada snů
Sníte o krásném a zeleném trávníku a nedaří se proměnit sen v realitu? K vysněnému trávníku Vám pomůže montáží závlahového systému a čerpadla společnost Ž a S sdružení z Prahy.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Zavlažovací systémy pro parky, sportoviště a zahrady Praha
Jak zajistit, aby byla tráva na veřejných prostranstvích, jako jsou parky a sportoviště vždy zelená? Řešením jsou kvalitní zavlažovací systémy.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Malotraktory a nosiče nářadí Antonio Carraro
Hledáte spolehlivý stroj, který bude praktický, funkční a bude vám vždy po ruce? Pak jsou pro vás malotraktory a komunální nosiče značky Antonio Carraro tou pravou volbou. Tyhle stroje jsou totiž menších rozměrů, na zahradě, ve městě, ale i na polích však zastanou spoustu práce. Ve společnosti PEKASS se vám již řadu let snažíme nabízet pouze ty ...
Instalace umělých živých plotů a zahradního osvětlení Praha – realistický vzhled a bezpracná údržba
Hledáte rychlé řešení zastínění terasy nebo vytvoření soukromí na zahradě? Elegantním řešením je instalace umělých živých plotů a zahradního osvětlení od společnosti Ž a S sdružení z Prahy.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Údržba zeleně, zahradnické práce a realizace zahrad včetně výsadby u panelových domů
Výsadbu zeleně u panelových a bytových domů, celoroční údržbu a ošetřování zeleně, sekání trávy a další zahradnické práce zajišťuje firma Jiří Ficek převážně v Praze.
Městský mobiliář, parkové lavičky, altány, odpadkové koše – vše pro krásné město
Společnost HAGS Praha s.r.o. představuje nabídku městského a parkového mobiliáře, což jsou lavice, odpadkové koše a popelníky, stojany na kola, městské altány a oplocení.