Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Internetový obchod s kvalitním interiérovým i exteriérovým nábytkem
E-shop s designovým nábytkem, nábytek pro dům i byt, kanceláře a komerční prostory, nabídky kvalitního nábytku od vyhlášených designérů to je DECOFORM s.r.o.
Vypuštění bazénu a koupališť na zimu Praha - rychle a odborně
Máte doma na zahradě bazén? Pak jistě víte, že každý bazén je nutné pravidelně čistit, ale hlavně na konci sezóny či v případě potřeby z bazénu vodu vypustit.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Hrabání listí včetně odvozu, příprava trávníku a celé zahrady na zimu
Připravte na zimu svou zahradu, trávník nebo prostor veřejné zeleně a žádejte u firmy Král – zahradnické práce s.r.o. z Prahy služby hrabání listí včetně odvozu.
Sportovní plavecký bazén na vlastní zahradě díky firmě Bazény Desjoyaux - pro pohodlné plavání
Toužíte po bazénu, ve kterém si opravdu zaplavete? Sportovní plavecký bazén od společnosti Bazény Desjoyaux, s.r.o. má speciální rozměry, které Vám to umožní i na Vaší vlastní zahradě.
Realizace bazénů, vířivek a teras Praha, nadzemní bazény, plastové bazény, relax bazén, mini bazén
Nabízíme vám nejlevnější bazény prvotřídní kvality, realizace bazénů a vířivek nabízíme nejen po celé ČR, ale také na Slovensku.
Muck-truck, motorové kolečko, Praha, eshop - ideální pomocník při přepravě materiálu
Motorové kolečko Muck/Max-truck je ideální pomocník pro stavby, zemědělství, zahradu. Zajistí Vám snadnou a rychlou přepravu většího množství materiálu především v nepřístupných terénech.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Prodej dřevařského, nábytkářského materiálu – zboží pro dům a zahradu Praha
Zboží a materiál ze dřeva pro stavebníky, truhláře, stolaře, podnikatele i hobby kutily, nábytek, zahradní vybavení a nářadí, velký výběr všeho – ASKO a.s.
Floristické služby Praha, vázání svatebních kytic, čerstvá květinová výzdoba, květiny na stůl
Jsme floristky a děláme lidem radost pěknou kytkou. Hlavně nevěstám a ženichům. Vážeme čerstvou květinovou výzdobu na svatby i dny jen tak...
Vertikutace, přihnojení, pískování Praha pro krásný a hustý trávník
Toužíte po hustém trávníku a máte jen zdupané zbytky trávy? Nejvyšší čas objednat firmou Král – zahradnické práce s.r.o. z Prahy odborně provedenou vertikutaci, pískování a přihnojení trávníku.
Zavlažovací systémy a zahradní osvětlení – dodavatel Praha
Realizace systémů pro zavlažování zahrady, hřiště nebo jakékoli větší travnaté plochy, montáže, servisy, zhotovení návrhu zavlažovacího systému nebo zahradního osvětlení vše od Š & Z – Jiří Ziita.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Vertikální kaskádové zahrady, interiérová zeleň
Originální doplněk Vašeho bydlení i kanceláře. Kompletní řešení interiérové zeleně včetně následné péče. Pusťte si kousek přírody do Vašeho domu a pořiďte si vertikální kaskádovou zahradu.
Green4Life s.r.o.
Kácení stromů běžné i rizikové Praha – bezpečně a bez škod na zdraví a majetku
Upravujete zahradu a potřebujete pokácet strom? Běžné i rizikové kácení stromů v blízkosti budov nebo elektrického vedení nabízí zkušení odborníci z firmy Král – zahradnické práce s.r.o. z Prahy.
Rekonstrukce a renovace domů včetně návrhu a realizace zahrady
Stavební společnost Global Agent s.r.o. se sídlem v Praze 1, která kompletně opravuje interiéry i exteriéry rodinných domů, bytů včetně zahrad, teras a oplocení.
Agrotextilie Agrotex - pokládka na zeminu pod mulčovací kůru
Netkaná mulčovací agrotextilie Agrotex od společnosti Daer, s.r.o. je vhodná pro pokládku na zeminu pod mulčovací kůru, zábrana k prorůstání plevele.
Servis závlahových systémů Praha - jarní spuštění AZS
Záruční i pozáruční opravy automatických závlahových systémů provádí sdružení Š & Z zejména v Praze a ve středních Čechách. V oblasti AZS poskytujeme profesionální servis.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Automatické zavlažovací systémy Praha a střední Čechy
Automatické zavlažovací systémy do zahrad, sportovišť i golfových hřišť v Praze a ve středních Čechách nabízí Sdružení Š & Z. Zdarma zhotovíme zaměření, návrh i cenovou kalkulaci.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Speciální a manipulační technika, zemědělské a stavební stroje, prodej, pronájem, servis
Kvalitní mechanizací pro zemní a výkopové práce disponuje společnost TRANSTECHNIK CS, spol. s r.o. z Prahy 10. Připraveny máme rýhovače, štěpkovače, vyrovnávače terénu včetně zemních pluhů.
Venkovní vybavení budov od firmy Enprag s.r.o.
Venkovní betonové i kovové lavičky, zahradní nábytek, autobusové a MHD zastávky, informační vitríny, odpadkové koše i popelníky, stojany a věšáky na kola to vše Vám dodá firma Enprag s.r.o, v Praze.
Zavlažování trávnatých ploch a zahrad, závlahové systémy Praha
Zavlažování trávníku i celé zahrady, automatické závlahové systémy skleníků, travnatých ploch sportovišť, zahrad realizuje Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Kosení trávníků všech typů Praha pro krásně hustý a zelený trávník
O krásný trávník se musí pravidelně a odborně pečovat. Služby kosení trávníků všech typů nabízí firmy Král – zahradnické práce s.r.o. z Prahy.
Napuštění bazénu čistou a kvalitní vodou - Praha a okolí
Užijte si horké léto s vlastním bazénem, který Vám napustí v Praze a Středních Čechách Agentura Hřivna Barrandov.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Dovoz vody do bazénů v obcích se zákazem jejich plnění z vodovodního řadu - Střední Čechy
Máte bazén, ale ve Vaší obci platí zákaz plnění bazénů z vodovodního řadu? Žádný problém, pitnou vodu na napuštění nebo doplnění bazénů v oblasti Střední Čechy Vám doveze Agentura Hřivna Barrandov.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Květináče a zahradní nábytek z betonu pro venkovní využití
Estetické a odolné květináče a stejně designově upravená nábytek z betonu pro venkovní využití nabízí Družstvo Cementářů, družstvo, Praha.
Opravy a renovace bazénů v pravý čas - Praha
Vlastníte bazén, který má ale vadu? Prosakuje, má popraskané stěny nebo z bazénu uniká voda? Nevadí, každý problém vyřeší naše firma Bazény Desjoyaux s.r.o..
Interiérový bazén je stále dostupnější, dopřejte si každodenní koupání
I v zimě si můžete dopřát každodenní koupání s interiérovým bazénem Desjoyaux. Jedná se o luxusní francouzský interiérový bazén jménem Quiberon, v němž si můžete pohodlně zaplavat.