Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Květinová vazba a výzdoba - na svatbu, narozeniny, smuteční vazba
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které nabízí také služby květinářství.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Solitérní okrasné kameny na zahradu - kvalitní přírodní kameny
Solitérní okrasné kameny na zahradu Vám nabízí naše firma Kameny Opava. Kvalitní přírodní kameny můžete využít jako dekoraci na zahradě, v okolí firmy nebo hotelu.
Zapůjčíme vám nosiče na kolo, čističe koberců i sekačky na trávu
Kromě úklidových služeb vám firma U-SERVIS z Opavy nově zprostředkovává možnost půjčení čističe koberců, sekaček na trávu i nosičů kol včetně navigace.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Prodejna spojovacího materiálu a potřeb pro kutily nebo zahrádkáře
Prodejna společnosti GAVENDA s.r.o. nabízí v Opavě a okolí široký výběr spojovacího materiálu a potřeb pro kutily nebo zahrádkáře.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Zahradní technika Al-ko - sekačky, traktory, vše pro péči o zahradu
Zahradní techniku Al-ko vám poskytne naše společnost AGROZEM Opava s.r.o., která Vám nabídne široký sortiment pro péči o zahradu od motorových kos a sekaček až po traktory.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Automatické sekačky na trávu – robotické stroje s vysokou výkonností a snadnou instalací pro více času pro Vás
U společnosti ALDA Opava s. r. o. naleznete výkonné automatické sekačky, které se postarají o perfektně vypadající trávník bez Vaší pomoci. Robotická sekačka je pouze dalším pomocníkem pro Váš dům.
Bazénová chemie pro úpravu bazénové vody a její dezinfekci
Firma Chovancová Ilona z Opavy Vám ve svém skladu nabízí kromě gastro výrobků také bazénovou chemii pro úpravu bazénové vody s regulátorem PH a chlórem.
Pily, křovinořezy a foukače Husqvarna –zahradní technika, která Vám zpříjemní a usnadní práci
Společnost ALDA Opava, je autorizovaným prodejcem značky Husqvarna. Firma se zabývá zahradní, lesní a komunální technikou a představuje kvalitní pily, křovinořezy, foukače a specializovaný servis.
Robotické sekačky Automower® - automatické roboty, výkonné sekačky i pro velké trávníky
Přijďte si zakoupit výkonnou, efektivní a bezkonkurenční robotickou sekačku Husqvarna Automower® ke společnosti ALDA Opava s. r. o.. Tyto výkonné sekačky jsou vhodné i pro velké plochy a trávníky.
Přírodní zahradní rašelina pro zlepšení, provzdušnění, prokypření zahradních půd a úpravě pH
Nakupujte kvalitní a přírodní zahradní rašelinu u společnosti RABIO z Opavy za skvělé ceny vhodné i na interiérové použití.
RABIO s. r. o.
Zahradní substráty a rašeliny pro úspěšné pěstování rostlin
Naše firma RABIO s. r. o. se v Opavě a okolí zaměřuje na prodej volně loženého zboží jako jsou zahradní substráty a rašeliny pro úspěšné pěstování rostlin.
RABIO s. r. o.
Vše pro dílnu - dílenské nářadí, vrtačky, šroubováky a kladiva pro profesionály, kutily i amatéry
Vše pro dílu od dílenského nařadí, přes šroubováky a vrtačky, až po kladiva naleznete ve firmě AGROZEM Opava s. r. o., kde nabízíme nářadí pro profesionály, kutily i amatéry.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Zahradní prodejní centrum, okrasné dřeviny, zahradnictví Opava
Zahradnictví Technických služeb v Opavě na Žižkové ulici Vám nabízí velký výběr zahradnického zboží za rozumné ceny: - okrasné dřeviny - jehličnaté, listnaté keře, živé ploty, dřeviny na kmínku, vzrostlé stromy do malých i velkých zahrad - balkonové rostliny - Pelargonie, Surfinie - letničky, macešky, trvalky - substráty, rašelina - ...
Motorové pily DOLMAR, výhodná akce zahradní techniky Dolmar Opava
Využíjte do konce roku výhodnou nabídku na zahradní techniku. Firma ALDA Opava s.r.o. patří do sítě specializovaných obchodníků Makita/DOLMAR. Využijte včas naši akční nabídku a vyberte si cokoli ze sortimentu tradičního německého výrobce zahradní techniky DOLMAR. Výhodná akce je na kompletní sortiment zahradní techniky: -kvalitní motorové ...
Čištění města, údržba komunikací, odvoz odpadu Vítkov
Technické služby města Vítkov se starají o čištění města, údržbu komunikací, městských lesů, opravy veřejného osvětlení, péči o zeleň, zahradní úpravy a sadové úpravy města Vítkov. Vlastníme strojní a vozový park - plotostřihy, křovinořezy, traktory, malotraktory, kompaktory, svozová vozidla, plošiny, kompresory, centrály, vibrační válce, ...
Prodej mulčovací břidlicová drť, stavebniny Opava
Chystáte úpravu Vaši zahrady a sháníte mulčovací břidlicovou drť? Firma Andrla CZ s.r.o. z Branky u Opavy prodává břidlicové chipsy z přírodního materiálu, vhodné pro okrasné zahrady, veřejná prostranství, úpravy chodníku, zahradní jezírka, skalky. Výhodou je barevná stálost. Dále k našemu sortimentu patří okrasné kačírky, drtě, modřínová ...
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
NEVIDITELNÝ OBRUBNÍK-SLEVY
NEVIDITELNÝ OBRUBNÍK - POSEZONNÍ VÝPRODEJ 2014 Nabízíme neviditelný obrubník: výška 80 mm/1m = 85,- Kč/1m (vč.DPH) výška 60 mm/1m = 75,- Kč/1m (vč.DPH) Platí pouze do vyprodání zásob.
Plastový neviditelný obrubník Opava
Zakládáte či upravujete zahradu? STUDIO - D Opava s.r.o. nabízí prodej plastového neviditelného obrubníku, který můžete použít při úpravě trávníku, záhonu, zámkové dlažby, chodníkových čtverců, mulčovací kůře nebo štěrkového povrchu. Chodník lze libovolně tvarovat a ohraničit plochu. K zakoupení ve velikostech 45mm, 60mm, 80mm a 100mm.
Nolina Recurvata-sloní noha-pokojová rostlina v akci za 2200Kč
Zkrášlete si terasu Vašeho domu, prostory zimní zahrady nebo interiér Vašeho bytu. Pořiďte si pokojovou rostlinu Nolina Recurvata za akční cenu 2200,-Kč v Květinářství Slunečnice s.r.o. Opava. Na první pohled Vás upoutá neobvykle tvarovaným kmenem, zvrásnělým mnoha záhyby a děleným do neuvěřitelných obrazců, díky kterému je rostlina známá i ...
E-shop s akčním zbožím za výprodejové ceny Opava, Ostrava
Využijte čas, kdy je platná akční nabídka v e-shopu firmy B AGRO Březová s.r.o. ! Náš internetový obchod – www.e-vyprodej.cz . Zajímavá akce se týká jen části našeho sortimentu, zboží ve výprodeji je pouze v omezeném množství kusů: - skládací nůž se dvěmi čepelemi BAHCO - plastová skříňka JOLLY 9599 - set na čištění zahradního jezírka - ...
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Úklidové práce pro domácnosti i firmy včetně možnosti sekání trávy
Pro úklidové práce ve vaší domácnosti či firmy zvolte jednoznačně firmu U-SERVIS z Opavy, která kromě udržování čistoty slibuje i možnost sekání trávníku i jiné služby.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Spolehlivá zahradní technika a ručně kované nářadí
Spolehlivým partnerem v oblasti zahradnické techniky a ručně kovaného nářadí je firma CHLEBIŠ s.r.o. z Hlučína, která zprostředkovává výrobky v oblasti Opavska i Ostravska.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Prodej, e-shop stavebního materiálu, stavebniny Opava
Stavebniny DK1 Kravaře - prodej stavebního materiálu: - tepelná, izolační, zvuková izolace - střešní okna VELUX - stahovací schodiště - schody - stavební pouzdra J.A.P. pro posuvné dveře - plastové parapety - plastové obklady - stavební chemie - hasící přístroje - nářadí - nopové fólie - ochranné pracovní pomůcky - OSB desky - ...
Rašelina, zahradní substráty Opava
RABIO s.r.o. nabízí prodej zahradního substrátu: - zahradní rašelina - hnojivo - mulčovací, stromová kůra - zeminy pro muškáty, pelargonie a jiné zahradní rostliny - zemina zahradní k terénním úpravam - trávní semena - komposty, který také vyrábíme. Provádíme zahradní terénní úpravy, poradíme v oblasti zahradnictví, zpracujeme odpad formou ...
RABIO s. r. o.
Zahradní zemina, substráty, zahradní úpravy Opava
RABIO s.r.o. nabízí prodej: - zahradní zemina, rašelina - hnojivo - komposty - mulčovací kůra, stromová kůra - zahradnický substrát - zeminu pro pelargonie, muškáty. Dále vyrábíme komposty, zahradní substráty, zeminu. Provádíme zahradní úpravy.
RABIO s. r. o.