Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Okrasné traviny – několik druhů na zahradu i do truhlíku vhodné do stínu i na slunce
Bohatý výběr různých druhů okrasných travin vhodných na zahradu, do truhlíku s umístěním ve stínu i na slunci má ve svém sortimentu společnost RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. z Opavy.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Biologické čištění septiku, žumpy a odpadních vod, likvidaci zápachu a kouře – e-shop
Společnost ADAMEC - ADRO s.r.o. má v nabídce na e-shopu pohlcovače na likvidaci zápachu a kouře, čističe septiku, žumpy a odpadních vod a další pomocníky pro domácnost i do průmyslu.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Zahradní grily a krby - užijte si teplo, pohodu a dobré jídlo při dlouhých večerech na čerstvém vzduchu
Specialisté na grily a krby jsou odborníci ve firmě 24 MALL S. R. O. v Opavě. Pokud si pořizujete zahradní gril nebo sháníte venkovní krb, zajistíme Vám kvalitu a správnou volbu dle Vašich představ.
Květinové vazby a dekorace pro každou příležitost od Květinový ateliér Petra Grossová
Květinový ateliér Petry Grossové z Hradce nad Moravicí v okrese Opava pro Vás má každý den čerstvou nabídku řezaných květin a květinových vazeb dle Vašeho přání.
Velkoobchod ovocných a okrasných dřevin – ovocná školka, vlastní produkce i tuzemský dovoz
Velkoobchodní prodej ovocných a okrasných dřevin na Školním statku v Opavě na Olomoucké ulici. Široký sortiment výpěstků z produkce školního statku, ale také výpěstků ze zahraničí.
Školní statek, Opava, příspěvková organizace
Zemědělská, lesní a zahradní technika Opava - eshop s lesní technikou a zemědělskými stroji
Eshop s lesní technikou a zemědělskými stoji najdete u firmy B AGRO Březová s.r.o. sídlící poblíž Opavy, která prodává zemědělskou, lesní i zahradní techniku.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Dárkové, smuteční vazby a kytice za super ceny - prodej přímo u hřbitova
Školní statek, Opava vyrábí aranžmá z čerstvě řezaných a suchých květin ve špičkové kvalitě. Smuteční, dárkové vazby a kytice za super ceny zakoupíte jednoduše v květinářství přímo u hřbitova.
Školní statek, Opava, příspěvková organizace
Zemina, hlína, mulčovací kůra na zahradní úpravy - substráty s vysokým podílem živin
Firma RABIO s.r.o. z Opavy prodává volně ložené zboží, jako je mulčovací kůra, zemina, hlína na zahradní úpravy a jiné substráty s vysokým podílem živin. Služby poskytujeme i pro Hlučín a Ostravu.
RABIO s. r. o.
Technika na zahradu STIHL - AKU křovinořezy, elektrické vyžínače, motorové pily a zahradní nůžky v jarní akci
Je čas na to, co vás baví - je čas na zahradu! Přijďte si do prodejny CHLEBIŠ v Opavě pro zahradní techniku STIHL, máme pro Vás křovinořezy, vyžínače, motorové pily i zahradní nůžky v jarní akci.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Dřevěný zahradní nábytek z odolného masivu na terasu - prodej za výborné ceny
Společnost PROKOM R & S s.r.o. dodává v Opavě, Ostravě dřevěný zahradní nábytek PROWOOD z odolného masivu. Za výborné ceny prodáváme jednotlivé produkty nebo sestavy nábytku na vaši terasu, zahradu.
Sadové úpravy a návrhy zahrad - zahradnické práce, zahradnictví Opava
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které provádí sadové úpravy a návrhy zahrad v Opavě a okolí. Zprostředkujeme Vám veškeré zahradnické práce.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Mulčovací kůra a zahradní rašelina
Mulčovací kůru i zahradní rašelinu, kterou využijete zejména pro dekoraci Vaší zahrady a zlepšení vlastnosti půdy, nakoupíte za výhodné ceny u firmy RABIO s.r.o. v Opavě.
RABIO s. r. o.
Odborný prodej a profesionální servis zahradní a komunální techniky
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika je firma, která Vám zajistí prodej kvalitní a bezpečné techniky na zahradu. Na naší prodejně v Opavě Vám poskytneme profesionální poradenství a servis.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Zeleninová sadba na zahradu Opava - rajčata, zelí, okurka, paprika, kedlubny, saláty k výsadbě
Přijďte si do GARDEN CENTRUM - RAIDA pro sazenice nejrůznějších druhů zeleniny za akční ceny! Nabízíme zeleninovou sadbu rajčat, okurek, paprik, brokolice, kedluben a mnoho dalších druhů zeleniny.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Plastové bazény, zastřešení, jímky, nádrže, septiky Opava, výroba atypických tvarů bazénů
Plastové bazény, zastřešení, jímky, nádrže, septiky Opava, výroba atypických tvarů bazénů, prodej plastových bazénů, prodej ostatních výrobků na míru.
Údržba venkovních ploch a zahrad - sekání trávy, hrabání listí, stříhaní živých plotů
Firma U-SERVIS nabízí údržbu venkovních ploch a zahrad, jako je sekání trávy, hrabání listí, stříhaní živých plotů a keřů v Opavě a okolí.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Věnce, svíčky a květinová výzdoba na hroby a hřbitovy - na památku zesnulých
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA z Opavy Vám ráda nabídne věnce, svíčky, květinovou dekoraci a jinou výzdobu vhodnou na hřbitov ke Svátku zesnulých.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Prodej - zahradní zemina, substráty, zahradní úpravy Opava
Firma RABIO s.r.o. Vám v Opavě a okolí zajistí přísun kvalitní zeminy, mulčovací kůry, kompostů, rašeliny nebo přírodního hnojiva, aby Vaše zahrada měla dostatek živin a aby byla plná rostlin.
RABIO s. r. o.
Balkonové rostliny a kytky, květiny do truhlíků Opava - muškát, maceška, surfinie, begonie a další
Balkonové rostliny plné barev a vůni seženete u GARDEN CENTRUM - RAIDA v Kateřinkách v Opavě. Čeká tady na Vás spousta druhů květin do truhlíku, od muškátu, přes macešky, až po begonie a další.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Řezané, hrnkové květiny a dekorační předměty pro floristy, květinářství a dárkové obchody
Řezané, hrnkové květiny a dekorační předměty pro pro floristy, květinářství a dárkové obchody v Opavě a okolí nabízí velkoobchod s květinami KLIA cz s.r.o.
KLIA cz s.r.o. Velkoobchod květiny
Velkoobchod s květinami a dekorací - velký výběr, včetně rozvozu
Naše Kvetinářství KLIA cz s.r.o. provozuje velkoobchod s květinami pro Opavu a okolí, které dováží z celého světa. V sortimentu naleznete živé, hrnkové i řezané květiny.
KLIA cz s.r.o. Velkoobchod květiny
Floristické potřeby a pomůcky pro výrobu věnců, květinových vazeb a výzdob
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které nabízí v Opavě a okolí floristické potřeby pro výrobu věnců, květinových vazeb a výzdob.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Amfory jako zahradní doplněk - okrasné kamenné vázy na zahradu
Okrasné kamenné vázy na Vaší zahradu nabízí firma Kameny Opava. Tyto vázy neboli amfory jsou skvělým zahradním doplňkem.
Zahradní chemie Opava - substráty, hnojiva, prostředky proti mechům v trávníku
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které nabízí chemii na zahrádky. V nabídce máme substráty, hnojiva, prostředky proti mechům v trávníku.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Kompostárna - zpracování kompostovatelného odpadu, listí a trávy
Naše firma RABIO s. r. o. se zabývá zpracováním odpadu jako je tráva a listí. Služby poskytujeme převážně v Opavě a okolí.
RABIO s. r. o.